23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Mitähän sanoo golfsäännöt..

Etusivu Foorumit Säännöt Mitähän sanoo golfsäännöt..

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ..seuraavista tilanteista. Pelaaja pelaa uudella driverilla, jossa on irroitettavat painotusruuvit. Minkälaisia säntörikkomuksia tapahtuu, vai tapahtuuko? A) Painoruuvi on itsestään kierroksen aikana irronnut ja pudonut jonnekin. Onko driveri mennyt rikki? B) Saako pelaaja korjata ko. mailan, mutta eripainoisella ruuvilla mitä pudonnut oli? C) Saako pelaaja säätää kierroksen aikana mailaansa, vaihtamalla painotusruuveja? Tässä nyt tällaisia ’pähkinöitä’, aiheesta löytyisi varmaan lisääkin kysymyksiä. Mutta. löytyykö noihin edellisiin mitään ennakkoratkaisuja?

    ts

    Pelaaja sa korjata normaalissa pelitilanteessa vaurioituneen mailansa vastaamaan sitä mikä se kierrokselle lähtiessä oli.

    A) kyllä

    B) ei, vaan saman painoisella

    C) ei, mailan ominaisuuksia ei saa muuttaa kesken kirroksen

    Löytyvät IHan perussäännöistä

    Jos pelaaja tahkoaa R7:lla, jossa on mahtava CLIC-systeemi, siihen uuteen samanpainoiseen ruuviin pitää laittaa yhtä monta CLICkkiä kuin ennen ruuvin irtoamista, ettei mailan ominaisuudet muutu.

    Eiks niin?

    Tällättis tapauksessa on syytä mennä mailan säätäneen mestarin pakeille ja vaatia tätä liimaamaan ne ruuvit paremmin kiinni.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Mitähän sanoo golfsäännöt..

Etusivu Foorumit Säännöt Mitähän sanoo golfsäännöt..