23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Mistä pituuslyönti draivereita?

Etusivu Foorumit Välineet Mistä pituuslyönti draivereita?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moi,
    Pelasin golf:fia joskus juniorina ja innostuin pitkästä aikaa käydä rangella lämimässä palloja. Varmaan noin 8 vuotta sitten kiertänyt viimeksi 18 väylää, mutta aika hyvin oli liikerata vielä muistissa. Nyt kun on muiden lajien kautta saanut voimatasot urheilijan tasolle, niin parhaimmillaan rangella osuin 250m kylttiin ilmassa.

    Mailana mulla on joku 10-vuotta vanha 9,5 asteinen ja stiff varrella oleva, muistaakseni Ben Hogan. Yleensä lyönnit aukeavat oikealle, joten pidän vähän lapaa kiinni lyödessä.

    Lueskelin juttuja 50″ varsista ja 4,5 asteen nostokulmista ja haluisihan sitä kokeilla. Tottakai vähempikin riittäisi, kunhan saisi jotain parannusta tuohon nykyiseen keppiin.
    Kysymys kuuluukin että mistä noita löytää tai kannattaa kysellä? Käytettynä mieluiten, koska opiskelijabudjetti.

    Moro. Katsopa facessa vertigo long drive team ja pistä viestiä. Tai soita 046-5388648 Musti. Kytäjällä 23.7 long drive kisa, jossa pääsee testaamaan kapuloita ja voi osallistua kisaan.

    Mihin aikaan tuo 23.7. alkaa? Rangella?

    Amateur shootout 9-12. Kaikille avoin, eikä ilmoittautumista tarvita. Tietoa kisoista FB: Kytäjä Long Drive Games. Paikalle vaan rohkeasti ja ld välineitä pääsee testaamaan samalla

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Mistä pituuslyönti draivereita?

Etusivu Foorumit Välineet Mistä pituuslyönti draivereita?