28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Mistä löytyisi golfkursseja…

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä löytyisi golfkursseja…

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  … muualta kuin Vierumäeltä ja Kisakalliosta. Ihan vain vertailun vuoksi. Jonnekin täytyisi kuitenkin mennä, koska kehitys ei kehity omilla eväillä.

  Googlekin on keksitty.

  Lue lisää: Kursseja

  Kisakeskus Pohjassa / Ruukkigolfissa tarjoaa kanssa golkursseja eri tasoisille! Sisältää hyvät videoanalyysit ja harjoitusohjeet kirjallisena mukaan! Suosittelen!

  Lue lisää: Kisakeskus golfkurssit

  Nimetön

  Ainakin joillakin klubeilla on ihan sellaisia ihmisiä, jotka opettavat golfia. On alkeis-, jatko-, puttaus- ja ainakin vielä bunkkerikursseja.

  Nimetön

  Kun avaat tämän golfpisteen sivun,niin sokea Reettakin näkee oikealla reunalla mm.Paloheinän ym. kenttien mainokset näistä kursseista.

  Mullapa ei näy mitään mainoksia… edelleenkään. Mut enpä niitä kaipaakaan.

  Eiköhän noita kursseja tuppaa löytymään kaikilta kentiltä :o). Hinnat pyörivät melko samoissa elikkä suuria eroja ei ole….

  Kurssien laatutaso kuulemma vaihtelee huomattavasti. Osa on kuulemma ihan rahastusta. JFGA:n kurssit ovat varmasti sieltä paremmasta päästä.

  Lue lisää: JFGA

  Totta turiset… kannattaa hiukan kysellä esim. kuinka monta henkeä kurssille maksimissaan otetaan. Joskus ollut pieni pettymys, kun on sanottu esim., että kurssilla on vain 8 henkeä ja kun menet paikan päälle, niin ryhmässä onkin 25 henkeä :-(, kylläkin kaksi opettajaa. Tuli hiukan rahastus mieleen…

  Prostahan se kuitenkin on aika paljon kiinni, yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Aina ei kemiat kohtaa. Oman ’urani’ aikana olen kait käynyt viiden eri pron tunnilla (osa kokeilumielessä), kunnes löysin mieleiseni. Nyt voisi melkein sanoa, että kahta en vaihda – toinen on ….. ;o).

  NLP Golfschool Nurmijärvellä !

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Mistä löytyisi golfkursseja…

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä löytyisi golfkursseja…