23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Mistä laatukärryt ?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä laatukärryt ?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Meikä taitaa olla liian kova kuski nykyisille golfkärryille, kun kaikki tuntuvat hajoavan käsiin vuoden – kahden käytön jälkeen. Nykyinen Titleist taisi kestää peräti 2,5 vuotta, mutta nyt jo siitäkin pyörät väpättävät ja vinkuvat …. Osaako kukaan neuvoa mistä saisi tosi laadukkaat ja kestävät kärryt: myyjä/merkki !

    Golfsmithissä näytti olevan ihan jykeviä kärryjä! Linkistä lisää.

    Lue lisää: BagBoy

    Mielestäni kentän palveluun kuuluvat kärryt, jotka sisältyvät pelikausimaksuun/green-feehen.

    Näin kai useimmilla kentillä onkin, ainakin Norcenterissä, Talissa, Pickalassa, Sarfvikissa, Talmassa, Mastersissa. Kentältä on todella typerää ottaa kärryistä eri maksu, ja pakottaa ihmiset kuskaamaan autoissaan kärryjä.

    Itse en ole omistanut kärryjä 15 vuoteen, ja erittäin harvoin Suomessa niistä mitään maksanutkaan: vain Rönnäsissä ja Kerimäellä.

    Nimetön

    Jos kärrysi muuten vielä toimii, siihen varmaankin pystyy hankkimaan uudet pyörät alan liikkeestä.

    Pyörien käyttöikä pidentyy kummasti jos pari kolme kertaa pelikauden aikana muistaa/jaksaa/osaa tiputtaa laakereihin ohuehkoa öljyä.

    Öljyn laadulla ei ole suurta merkitystä, tuskin sentään ruokaöljy kovin hyvin toimii. Ei muuten myöskään silikoniöljy, joka ei sovi minkäänlaisen laakerin voiteluun.

    Joskus kapearenkaiset kärryt kiellettiin (jättivät kai pahemman jäljen nurtsiin (?)). Eikö tuo Bag Boy juuri ole kapearenkainen, vaikkakin niitä on kolme.

    Onko kapeat renkaat nykyisin taas sallittuja?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Mistä laatukärryt ?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä laatukärryt ?