23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Mistä käyttämättömiä mailoja tulee myyntii

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä käyttämättömiä mailoja tulee myyntii

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kun selaa golfpörssin ilmoituksia ihmetyttää miten niin moni on myymässä käyttämättömiä mailoja tai muita varusteita. Itse ainakin harvoi en edes vähän aikaa köytä jotain esinettä mitä ostan ennenkuin mahdollisesti myyn sen. Jos pörssissä on myynnissä uusia välineitä puolella hintaa ei kyseessä voi edes olla kannatava business vaikka ostaisi USA:sta.

    Nimetön

    Me tämän palstan lukijat voitamme niitä tietysti pisin drive-kilpailuista tämän tästä!

    Myös greeniltä löytyneet wedget myymme nopeasti…

    Totuus on, että kun oma HCP ei enää laskee, aletaan ostamaan kalliimpia mailoja.

    Itse vasurina (hankala löytyy testikeppejä mistään) ostin viime kesänä 5 driveriä erilaisilla varsilla ja lavoilla ja testailin niitä sitten. Paras jäi bägiin ja muut myyntiin. Nämä muut olivat ’lähes’ käyttämättömiä. Kaksi keppiä on vielä myynnissä. Hintaa on laskettu pikkuhiljaa. Kohta varmaan löytyy omistaja kahdelle jäljellä olevalle.

    Jos tämä jonkun mielestä on arveluttavaa niin saapi minun puolesta ollakin 🙂

    PS. Taas taitaa yksi driver tilaus lähteä ensi viikolla. Nyt on varsi jo viime kesän testien perusteella selvä. Erilaista lapaa testataan.

    kyllä ne jenkeistä tulee,usko pois

    Nyt pitää ihan kysyä että oliko tuo provo vai ootko tosissas ????

    Totta on että mailat tulee jenkeistä. Sillä itse olen ostanut useammat mailat sieltä ja halvalla tulee.

    Myynti Suomessa on kannattavaa golfshoppien korkeiden hintojen vuoksi.

    Mailoja tulee myös Brittilästä sillä sielläkin on halpoja mailoja.

    P.S.

    Olen itsekin myynyt Suomessa useammatkin mailat ja omani ovat periaatteessa ilmaiset jos lasketaan tullut kate uusien mailojen rahastoon itselle. kuin myös seuraavat 🙂

    Valitettavasti Suomen liikkeiden kateprosentit ovat käsittämättömiä, joten harmaatuonti USA:sta (halpa dollari) ja jopa kalliin punnan Englannista on kannattavaa.

    Itse ostin juuri puumailoja näiltä dealereiltä ja kiitos kaunis heille vaivannäöstä. Mielelläni maksan pienen katteen vaivanpalkaksi ja rahaa säästi aivan mielettömästi verrattuna Suomessa liikkeestä ostettuihin tavaroihin.

    Kertokaa mistä ihmeessä ostatte kun on niin suuri hintaero Suomeen. Minä löydän vain pieniä hintaeroja, kuten

    Callaway Big Bertha 2000 raudat lady 4 – PW

    – Lauttasaaressa 900€

    – Niittykummussa 999€

    – Edwin Watts 800$

    Tai Callawayn x-16 raudat maksaa Edwin Watts:lla 900$ , hintaeroa taitaa Suomeen kertyä 10% kun hinnoista neuvotellaan.

    Merkille pantavaa on että Suomessa vanhoja malleja myydään vielä alkuperäisillä hinnoilla, esim Callan Big Bertha rautojen hinnat pudotettiin talvella 200$ alle x-16 hintojen ja Suomen hinnoissa ei ole eroa.

    Noissa Callawayn papparaudoissa ei hirveesti ole eroa suomen ja jenkkien välillä. Mutta sitten kun otetaan esimerkiksi Titleist 975L-FE, niin tgw.comissa maksaa 299 kun suomessa noin 650+? ehkä.

    Ja jos tapaus on niin kuin yhdellä kaverillani että käy jenkeissä ja tuo mailan/mailat ilman veroja ja tulleja niin muuttuu tuo toiminta yht´äkkiä kannattavaksi…

    tuota sai suomesta muutama viikko sitten kyseltyäni n. 550€.

    Onlinegolfista (UK) hintaa kotiin kuljetettuna tuli 315€. Homman nimi on juuri se, että esim. Briteissä ja Jenkeissä hinta on laskenut hieman alle 300 euroon uusien 983 mallien myötä. Nuo kun tulevat viiveellä suomeen, pyydetää 975:sta täällä vielä reilusti enemmän. Ei se sen kummempaa ole, sama koskee varmasti montaa muutakin tuotetta. Tosin on varmaan totta, että 983 mallien tullessa myyntiin täällä, pyydetään 975:sta edelleen enemmän kuin muualla…

    Golf Cornerissa 975LFEtä myydän 399eur, kun muut Suomessa pyytävät yli 600eur? Ihmeen isoja hintaeroja?

    Lue lisää: 399eur

    Callawayn x-16 raudat maksavat http://www.clicandsavegolf.com:ssa 669$ ja nykyisellä dollarin kurssilla tilaaminen kannattaa. Saat mailat kotiovelle tuotuina n. 800 euroon. Tämä vain esimerkkinä hintaerosta. Kuten aiemminkin on ollut juttua, poisjäävät mallit tulevat jenkeissä aiemmin alennukseen ja niitä saa helposti puoleenhintaan.

    Kirjoitit: ’Nyt pitää ihan kysyä että oliko tuo provo vai ootko tosissas ????’

    Jep. Tosissaan kirjoitin. En edes oikein hoksaa, että missä oli provon aineksia. Voit varmaan valaista tyhmää.

    Olen myynyt muutamia voitolla ja muutamia tappiolla. Nykyään menee about +/- nollaan. Nykyään moni viitsii tilata jo itsekin, joten ei tästä mitään bisnestä saa (ei kyllä ollu yrityskään). Mutta halpaa testailua kylläkin. En vielä ole keksinyt miten vasurina halvemmalla mailojen testaus onnistuu.

    Ostettaessa uusia mailoja, onko niissä aina sama varsi vai onko mahdollista etä mailoja myydään erilaisilla varsilla. Varrestahan harvoin kerrotaan mitää nettimyyntiliikkeiden sivuilla.

    Tarkoititteko että Gallaway mailoissa ei yleisesti ole suurta hintaeroa vai että juuri tuossa big bertha pappamailassa ei ole suurta hinnan eroa Suomen hintatasoon.

    Merkkimailat myydään tietääkseni pääsosin aina samanlaisilla varsilla. Ainoastaan jäykkyys vaihtelee.

    Mutta ns. komponenttimailoja voi tilata sellaisilla spekseillä kuin itse haluaa (varsi, varren pituus, grippi, pää, jäykkyys) tai sitten tilaa vaan osat ja kokoaa ja painottaa mailansa itse.

    Lue lisää: Esimerkki komponentti paikasta

    Tuo vanhojen mallien halvempi hinta johtuu siitä, että isoilla markkinoilla(esim.USA,Kanada) tehtaat antavat liikkeille hintahyvityksiä uusien mallien tullessa markkinoille ja samalla määräävät kauppiaat myymään vanhat mailat poistohintaan.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Mistä käyttämättömiä mailoja tulee myyntii

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä käyttämättömiä mailoja tulee myyntii