23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Missä Parhaat Greenit/Väylät..?

Etusivu Foorumit Yleistä Missä Parhaat Greenit/Väylät..?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tämä on tämän kesän aiheellisin/melkeen aiheellisin kysymys, (saattaa olla ai’emminkin kysytty). – Eli kysymkseni kuuluu; Millä Golf kentällä on parhaat Greenit/Väylät/Avauslyöntipaikat ovat. – Pyytäisin myös arvostelua kyseisitä kentistä tähän aiheeseeni, kuten: Keimola Golf:n väylät, greenit, ja avaus lyöntipaikat, (Huom! Jos olet pelannut kentällä) – Ajattelin myös, että voisitte vertailla Ngk:ta = Nurmijärven Golf Klubi:a Keimola GOlfiin, (oma kotiseurani on Ngk, mutta pelalailen myös lähempänä olevalla, (huonommalla) Golf Kentällä – Eli Nurmijärvi: Keskiarvo: 7,3 Väylät:7,5 Greenit:6,8 Henkilökunta:8,6 Avauslyöntipaikat:7,1 Klubi talo:7,6 – Näin, eli kouluarvosanoilla, (saa olla tietysti pilkkuja/pisteitä tuola, kuten minullakin on) Laittakaa tähän juttua..! Myös Mgk:sta = Masters Golf Klub, Sekä Egk:sta = Espoon Golf Klubi, sekä Pickala Golfista näitä arvosteluja!

    Nimetön

    Mielestäni parhaat greenit ylivoimaisesti ovat olleet Tahko golfissa Nilsiässä. Lisäksi väylillä oli nurmea kivasti vaikka ollaan noinkin pohjoisessa.

    Tahkolla on kohtuullisen hyvät greenit, mutteivat ne silti Suomen ykköstasoa ole.

    Nimetön

    Sorry ny iizei jos en ole ehtinyt vielä pelaamaan tänä kesänä kaikkia Suomen yli sataa kenttää, jolloin voisin sanoa missä on parhaat!!!! Mutta ehkä joku saattaa tajuta että tarkoitin tähän asti pelaamiani!!! Hyvää kesää vaan sullekin.

    Nimetön

    montakos kenttää oot kiertäny? tahko ja ? =P

    Tahkolla oli ekana vuonna hyvät griinit, mutta siitä ollaan kyllä tulty alaspäin roimasti.

    13.6. Tahkon kiertäneenä siellä on hämmästyttävän hyvät greenit. Ehkä kouluarvosana 8.

    Nurmijärvi 7.

    Vihti 6.

    Wiurila 6.

    Kotojärvi 5.

    Nämä nyt kiertäneenä.

    Täytyy kyllä sanoa et Tahkossa on loistavat griinit, kun on vielä kenttä noin pohjosessa. Monella etelän kentällä paljon hitaammat ja huonommat greenit.

    Tahkolla on myös tosi hyvät väylät, ei enää edes talvisääntöä tarvi!

    Nimetön

    Virvikissä oli jo kauden alussa yllättävän hyvät griinit. Lukuunottamatta tietenkään 13:sta perunapeltoa. Kesän kuluessa ne ovat vain parantuneet ja niillä on kyllä ilo puttailla.

    PS. Huomenna menossa Wiurilaan. Siellä on kuulemma kenttä ja griinit aivan surkeassa kunnossa…

    Nimetön

    Oma vertailu osuu vain Espoon Ringsiden ja Nurmijärven välille.

    Väylät:

    Nurmijärvi 7 Ringside 7

    Greenit:

    Nurmijärvi 7 Ringside 5

    Henkilökunta:

    Nurmijärvi 8 Ringside 6

    Tosin täytyy sanoa että n.viikon tauon jälkeen pelatessani Nurmijärvellä tänään(sunnuntai 14.6.) oli kehitystä tapahtunut sekä väylien että greenien osalta jo huomattavasti.

    Sarfvikin uudella kentällä on tällä hetkellä todella huippuhyvät greenit. Antaisin arvosanan 9,5. Kenttä on muutenkin todella hyvässä kunnossa. Selvästi pathaat, missä olen tällä viikolla pelannut (Masters, Nurmijärvi).

    Nimetön

    Kävin pelaamassa tänään tahkolla ja voin kyllä sanoa, että oli siellä ainakin huonommat greenit kuin Tarinassa vaikka Tarinassakin pari greeniä on vielä vähän ’aukeina’ muuten kyl kouluarvosanalla Tarina: 9 ja Tahko: 8-

    Greenit:

    Espoo (EGS) 8

    Kotka 7

    Talma 6,5

    Vihti 6,5

    Gumböle 6

    Ruukki 6

    Wiurila 4

    Paloheinä 4

    Väylät

    Espoo (EGS) 9

    Kotka 7,5

    Talma 7,5

    Vihti 7

    Gumböle 6,5

    Ruukki 7

    Wiurila 5

    Paloheinä 4,5

    Wiurila ja Ruukin keikoista on yli kuukausi, joten lienevät nyt jo paljon paremamssa kunnossa.

    En kyllä nostaisi Tarinan griinejä kouluarvosanoin yhdeksikköön. Vanhan Tarinan griinit ehkä 6-7 ja Uuden tarinan 7-8. Vaikka griinit olisivat yhtenäisessä ja moitteettomassa kunnossa ovat ne silti todella kovat ja näin niille ei voi antaa 9-10 numeroa. Tietysti griinien kovuus vain hankaloittaa peliä ja tätähän voi pitää bonuksena???

    Egk…? Eikös se ole EGS Espoon golf seura !?!?

    Itse pelasi ko. kentällä ja oli mielestäni aivan buenot greenit ja väylät 9-10. Myös Sarfvik on ihan helmessä kunnossa…!!!!!

    Nimetön

    Ritarilla varsin hyvät arviot. Lisätään lakiston greenit 4-5. Luukissa 7-8. Miten Tali?

    Käykää Aurassa, niin tiedätte, mikä on hyvää ja lakkaa lässytys muitten ’hyvistä’ viheriöistä.

    Hyvänä päivänä saattaa Sarfikissa olla lähes kohtuulliset niitten rinnalla

    Nimetön

    Olin itsekin pariviikkoa sitten Espoossa pelaamassa kisoissa ja greenit olivat täydelliset. Laitan niille huoletta kympin, tai ehkä miinus perään kun jostain saattoi löytää korjaamattoman alastulojäljen :).. Voittaja muuten teki ykkösen händärillä 43 bojoo…

    Auraa tuossa kehuttiin maasta taivaaseen. Ei ollut ainakaan tuossa toukokuun lopussa mitenkään erityisen hyvässä kunnossa. Olen kiertänyt sen jälkeen Harjattulan, Vihdin,Lakiston, Luukin, Tuusulan ja Talin. Näistä parhaimmassa kunnossa olivat Tuusulan griinit. Myös Luukin griinit on ihan jees, Talissa yllättävänkin heikot. Väylät alkavat pääosin olla jo pelattavassa kunnossa kaikissa.

    Poikkeuksena Harjattula, jota ei voi nykykunnossa kutsua golfkentäksi.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Missä Parhaat Greenit/Väylät..?

Etusivu Foorumit Yleistä Missä Parhaat Greenit/Väylät..?