30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Missä maissa vaikutamme?

Etusivu Foorumit Yleistä Missä maissa vaikutamme?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eli katammeko koko maapallon? Tuli vaan mieleen, kun luin Karvaisen Heilahduslyönnin jenkkiraporttia, että missä kaikissa maissa meitä klubilaisia on? On joskus niin ihme kellonaikoja vastauksissa, että jotenkin kiinnostaisi. Itse olen tätä nykyä eteläisellä pallonpuoliskolla ja maassa, johon ei pääse autolla muista maista.

    Nimetön

    Oletko Naurusaarilla?:-) Hyvää matkaa. Tuleeko peliraporttia/kenttäkuvausta?

    Hyvä arvaus mutta hiukan pieleen. Tarkennan, että täällä kyllä ON autoja, tänne ei vaan pääse autolla. Niin, ja tää on myös manner.

    Laitan raporttia, kun ehdin kentille. Eilen tuli kyllä käytyä mutta aika pikaisesti vesisateen takia.

    Sveitsissä. Kenttiä on monenlaisia, pelloilla, vuorilla ja varsinkin saksan puolelta löytyy metsäkenttiäkin.

    Suomeen verrattuna, noin yleisesti, erona on ehkä kenttien erinomainen kunto ja paksun ruohon aiheuttamat vaikeat raffit.

    Nimetön

    Turku.

    Joo, Juankoskellahan minakin.

    Kesäisin Uleåborgissa, muut ajat asunkin sitten Oulussa.

    Taitaa JD asua etelämantereella pingujen kans;)

    Nimetön

    Niin kun sanoit, asun Jenkeissa, lansirannikolla. Aikaero Suomeen 10 tuntia. Lahistolla huippukenttia ja peliseura erittain mukavaa. Ei pingotusta ja hommat toimii. Ja hinnat kohillaan!

    Jyrkka Draw: Missa paina Ausseja olet? Itse olin siella paaasiassa Victoriassa, myos Perthissa ja Brisbanen lahistolla jonkun aikaa.

    Olen Sydneyssä. Muuten ihan ok alku täällä mutta säät ei suorastaan ole suosineet. Sunnuntaina yllätti pikku raekuuro. Luumunkokoiset jääklöntit pitää aika pahaa ääntä, kun ne putoaa auton katolle. Oli ihmisillä pikkuinen paniikki ajaa autot katoksien alle. Tuli lommoja.

    Laitan raporttia pelaamisesta, kun ehdin kentille. Hinnat vaikuttaa olevan kohdallaan myös täällä, luokaa 20-30 egee public kentillä.

    Nimetön

    Tyoskentelen maassa, jossa golf kenttia on yhteensa tasan 1,5 eli yksi 18 r toinen 9r, molemmat taalla Moskovassa. En ole korkannut viela kumpaakaan, vaikka mailat on mukana.

    Tervetuloa pelaamaan: viikolla greenfee noin 70, perjantaina 90 ja lauantaina ja sunnuntaina (vain klo 14 jalkeen) 160 erkkia.

    18r kentta on kylla ihan ok (kavin clubilla eraana sade sunnuntaina), pelattiinhan siella Challenge Tourin kisa juuri elokuussa. Pitaisi vissiin vaihtaa auto Hummeriksi tai Mersuksi, ettei tarvitsisi haveta kun mailoja kaivaa takakontista, jahka tuonne pelimielessa tulee lahdettyakaan,kun on tottunut olemaan selvittepain saita.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Missä maissa vaikutamme?

Etusivu Foorumit Yleistä Missä maissa vaikutamme?