23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Minni /Orlando

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minni /Orlando

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hieno saavutus jälleen Minniltä päästä tavoittelemaan suuria palkintorahoja. Tyry ilmoittaa palkintorahoiksi 1,25milj. mutta LPGA:n sivuilla palkintorahaa on jaossa 2,5 milj. taalaa eli Ginn Clubs & Resorts Open on kiertueen toiseksi rahakkain kisa. Toivotaan, että Minni kuittaa kisasta kunnon potin.

    Minusta on upeaa, että Minni jälleen selvitti karsinnat ja pääsi LPGA:lle omiensa joukkoon pelaamaan. Uskon että sosiaalisten amerikkalaisten kanssa Minnillä on mukavaa verrattuna mököttäviin eurooppalaisiin. Useinhan maailman huiput eivät ole sosiaalisemmasta päästä, mutta esim. Teemu Selänne on erilainen tapaus. Toivottavasti Minni ei menetä ammattilaisgolffin myötä iloisuuttaan ja sosiaalisuuttaan. Minni on sanonut hyvin:’hyvä peli tuo iloista mieltä, iloinen mieli tuo hyvää peliä’. Minnille, jos luet tätä: Laita kotisivuillesi erilaista fanituotetta myyntiin, lippoja, logopalloja, pinssejä, logohanskoja, logosateenvarjoja yms.

    Ihan kelpo avauskierros, hyvä niin. Tasoissa Sörenstamin kanssa ja vain 2 lyöntiä kympin sakkiin tällä hetkellä. Kahden viimeisen reiän bogit saattavat ottaa päähän, mutta 5 birkkua on varsin hyvin.
    Tsemppiä jatkoon!

    Old John Joseph kirjoitti: (28.4.2006 0:00:36)
    … Kahden viimeisen reiän bogit saattavat ottaa päähän, mutta 5 birkkua on varsin hyvin.
    Tsemppiä jatkoon!

    Minni aloitti eilen 10. reiältä, eli sai omalle vikalle väylälle pörön. Onneksi, sillä sitä ennen oli pelannut +3 neljä edellistä reikää.

    Kiitos, Paksupekka, oikaisusta. Katsoin illalla huolimattomasti, että risuaita tarkoitti kympiltä aloitusta, ja siis ilman risuaitaa ykköseltä. Mutta eihän se näköjään ihan niin ollutkaan. Seli, seli, … Ikinä en tee virheitä, ja taas …
    Savolaisen Ari meni Aasiassa hienosti jatkoon ja rahoille. Hyvä! Tsemppiä vaan viikonlopulle sijoitusjahtiin!
    Toivottavasti Karjalainen saa viimeisille reiille vielä yhden birkun, että jatko aukeaisi. Ja viikonloppuna listalla ylöspäin. Tsemppiä myös Tuoviselle.
    … Ja tietenkin Minnille Floridaan ja muille naisille Teneriffalle!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Minni /Orlando

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minni /Orlando