Aihe: Minni ET takaisin ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Minni ET takaisin ?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minni ET takaisin ?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #172679 Ilmoita asiaton viesti

  Tervehdys Mitä mieltä olette, joko olisi Minnin aika palata ET – hankkia itseluottamusta yms. Yrittää myöhemmin LPGA kun olisi missi taas huppukunnossa. Nyt tulostaso on jo luokkaa jäätävä. .

  #239187 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni ilman muuta pitäisi tulla. Tietenkään viime aikojen esityksillä ei pääse läpi LET-kisojenkaan cutista puhumattakaan kunnon sijoituksista. Mutta ei hän välttämättä pelaakaan yhtä heikosti täällä. Vuoden ainoa valopilkku on LETin kisasta. Ehkä se toisi kaivattua positiivista itseluottamusta otteisiin.
  Jos hän ei kesken kauden lähde pelaamaan LETiin, on matka edessä kuitenkin ensi vuonna. On vaikea uskoa, että hän saisi LPGA:n loppukisoissa aikaan sellaista jälkeä, että edes tämänvuotinen ranking säilyisi. Karsinnoista on turha puhua mitään Minnin kohdalla.
  Ei nyt kannattaisi kasata enää lisää negatiivista kuormaa rapakon takana. Jos sitä tulee liikaa, niin ei se hevillä lähde selästä Euroopassakaan.

  #239188 Ilmoita asiaton viesti

  Samaa mieltä. Mikolle ainakin näköjään teki hyvää yksi kausi CT:llä. Mikko nyt ei kaiketi saanut sieltä juurikaan itseluottamusta lisää kun ei nyt varsinaisesti siellä mitään ihmeitä tehnyt, mutta ehkäpä kuitenkin aikaa hoitaa muita asioita kuntoon.

  #239189 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, tekis varmaan hyvaa Minnillekin go back to the basics. Mikon puttaaminen alkoi kulkemaan nuoruusvuosien malliin, kun lopetti tekniikan opiskelun ja teki sita mita nuorempanakin. Potku perseeseen oli myos alamaki ja sen myota tiukentunut treenaaminen. Treenaat sita milla olet aikaisemminkin parjannyt ja unohdat liiat tekniikkagurujen neuvot.

  #239190 Ilmoita asiaton viesti

  Jep, kannattanee harkita. Paljon tärkeämpää on kamppailla LET- kärkisijoista joka viikkoa, kuin pohtia pääseekö LPGA:lla pelaamaan tai jatkoon. ’Lottovoiton $’ tavoittelu ei ole mielekästä. Ennemmin pitäisi tavoitella varmuutta ja varmuuden jälkeen voittoa.

  Tuli tuossa eilen luettua Selänteestä stooria. Selänne lähti NHL:ään vasta, kun oli siihen valmis ja eka vuosi oli menestys ja Teemu pysynyt otsikoissa siitä lähtien.

  Golf, kuten kaikki muu urheilu, on pitkäjänteistä duunia.

  #239191 Ilmoita asiaton viesti

  Minea on siis palannut takaisin etsimään lyöntiään Euroopasta. Hyvä niin. Vaan ihmettelenpä suuresti tämän päivän juttua Hesarissa. Ei varmaan pitäisi ottaa kantaa lehtijutun perusteella, mutta koska siellä on käytetty suoria lainauksia, voinee siihen nojata:

  – Blomqvistin pelit alkoivat mennä huonosti, kun hän ’kuunteli vähän kaikkia kavereita’

  – Avauslyöntejään hän etsi vaihtelemalla draiverin vartta jäykästä normaaliin edestakaisin.

  – Ongelmia ovat lisänneet myös ongelmat caddien kanssa. ’Hänen puhestaan en saanut mitään selvää’.

  Siis mitä?! Tällaistako on LPGA-tourilla pelaavan huippulahjakkuuden ammattilaisuus?! En mitenkään syytä Mineaa, mutta mitä ihmettä hänen taustajoukkonsa oikein tekevät, jos tällaisen perusasiat ovat noin käsittämättömän amatöörimäisesti hoidettuja.

  Kaiken kruunaa ’ulkoa opitun tuntuinen’ kommentti: vain renkaissa on paineita… Ei ole mitenkään epäselvää etteikö paineita olisi. Eikö ensimmäinen rakentava vaihe paineiden kohtaamisessa ole se, että myöntää ne? Mentaali valmennus ja tuki – halloo?

  Totuus on luonnollisesti toisenlainen ja paljon monimutkaisempi, mutta ehkei julkisuudessakaan ihan kannata sitten tällaista viestiä jakaa. Täytyy vain toivoa, että Minean uusi tuki, tuo salaperäinen USAssa asuva suomalaismies on Fukke 😉

  #239192 Ilmoita asiaton viesti

  Scoop kirjoitti: (15.6.2007 11:20:10)…Täytyy vain toivoa, että Minean uusi tuki, tuo salaperäinen USAssa asuva suomalaismies on Fukke 😉

  Jos näin niin pian tulee miesten tourille kokeilemaan uusi lady joka ei jää cuttiin, eikä tarvitse avauksissa repiä.

  #239193 Ilmoita asiaton viesti

  Oli melko pelottavaa katsoa Urheiluruudun juttua liittyen Finnair Mastersin lehdistötilaisuuteen ja Minniin, kun ei tiennyt minkä kysymysten/aiheiden vuoksi itku oli silmissä…

  Back to basics, kyllä se Minni vielä tulee ja toivottavasti kovaa!!

  #239194 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä että Minni sentään luottaa tämän foorumin antiin ja siten teki ainoan oikean päätöksen.

  #239195 Ilmoita asiaton viesti

  Anton IX kirjoitti: (15.6.2007 15:06:06)
  Hyvä että Minni sentään luottaa tämän foorumin antiin ja siten teki ainoan oikean päätöksen.

  Olisin hyvin yllättynyt elleivät maailmalla menestyneet ja sielä välillä ryvettyneetkin ammattilaisemme seuraisi suomen ainutta vakavasti otettavaa golfforumia, että suorituspaineitahan tässä tulee kun vahvasti epäilen (pelkään) että Minni tämän(kin) viestin lukee… Mutta kuitenkin:

  En ole koskaan väittänyt ettäkö Minni olisi jotenkin vastenmielinen ulkoiselta olemukseltaan. Sisäisestä kauneudesta olen monesti kuullut paljon kehuja ja haastattelujen perusteella olen itsekkin siihen valmis yhtymään, mutta… En ole Minnistä koskaan nähnyt yhtä söpöä kuvaa mitä tuo jutun ylempi kuva on. Jos joku on eri mieltä, linkittäköön oman suosikkinsa tänne. Promokuvaksi tuo pitäisi ehdottomasti editoida! Mr Hjartwallis?

  Ja sitä paitsi jos Minni vielä haluaa edelleen kuunnella ulkopuolisten neuvoja, täältä vaan kysyy. Vaikka valtaosa olemme pokipelaajia ja 97,5% meistä ei koskaan näe ammattilaisuutta Finnair Mastersia lähempää, silti olemme vähän helvetin kovia draivaajia ,notta jos ei oikein kulje, me olemme täällä sitä varten että me kyllä mielellään (mielissään) tarvittaessa neuvommekin. Ja mielellään neuvomme tarvittamattomissakin, että ei sen puoleen. Että eiköhän tällä kauhistuttavalla ja varsin julmalla esimerkillä jo opi olemaan kuuntelematta muuta kuin sydämensä ääntä. Ja tietty Coutsia, mutta se lasketaan tuolla tasolla sydämen ääneksi. Paitsi jos se on väärä silloin se lasketaan sulkijalihakseksi jonka tärkein tehtävä on päästää paskaa läpi koko olemassaolonsa ajan. Maailmanhistoria kyllä on tavannut sellaisiakin Coutseja.

  #239196 Ilmoita asiaton viesti

  Scoop kirjoitti: (15.6.2007 11:20:10)
  Täytyy vain toivoa, että Minean uusi tuki, tuo salaperäinen USAssa asuva suomalaismies on Fukke 😉

  Kiitos kunniasta, mutta mä en ole kiinnostunut draw-pelaajista.

  Toivotaan Minnille ja Fonzielle kaikkea hyvää!!!!!

  #239197 Ilmoita asiaton viesti

  fukke diise saisse kirjoitti: (16.6.2007 9:56:20)

  Scoop kirjoitti: (15.6.2007 11:20:10)
  Täytyy vain toivoa, että Minean uusi tuki, tuo salaperäinen USAssa asuva suomalaismies on Fukke 😉

  Kiitos kunniasta, mutta mä en ole kiinnostunut draw-pelaajista.

  Hmmm. Kaikilla meillä on omat perversiomme…;-)
  Jep – mielenrauhaa ja hyviä peleja Minnille.

  #239198 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Scoop kirjoitti: (16.6.2007 10:45:09)

  fukke diise saisse kirjoitti: (16.6.2007 9:56:20)

  Scoop kirjoitti: (15.6.2007 11:20:10)
  Täytyy vain toivoa, että Minean uusi tuki, tuo salaperäinen USAssa asuva suomalaismies on Fukke 😉

  Kiitos kunniasta, mutta mä en ole kiinnostunut draw-pelaajista.

  Hmmm. Kaikilla meillä on omat perversiomme…;-)
  Jep – mielenrauhaa ja hyviä peleja Minnille.

  Mää tykkään draw-pelaajista. Erityisesti tänään 🙂

  Mut oisin tosi ilonen jos Fukke pääsis Minnille jossain vaiheessa asioista kertomaan.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minni ET takaisin ?