Aihe: Minni aloitti birdiellä! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Minni aloitti birdiellä!

Etusivu Foorumit Yleistä Minni aloitti birdiellä!

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188424 Ilmoita asiaton viesti

  Hän on tällä hetkellä T6 kokonaistilanteessa -5, takanaan mm. Lorena Ochoa (-4). Toivotaan, että peli lähtee sujuvasti käyntiin hienon aloituksen myötä.

  #490414 Ilmoita asiaton viesti

  Ei pöllömpää peliä heti alkuun:-)

  #490415 Ilmoita asiaton viesti

  Juu eli Minni on nyt tilanteessa -6 tehtyään toisen birdien 10. väylälle. Hänen sijoituksensa on jaettu neljäs tila, samassa ovat myös mm. Sörenstam, Miyazato ja Wie.

  #490416 Ilmoita asiaton viesti

  Muutama birkku tuohon niin kärki vaihtuu! Peukut pystyyn!

  #490417 Ilmoita asiaton viesti

  Isovarpaat pystyyn!

  #490418 Ilmoita asiaton viesti

  Minnillä 10 pelattuna, jaetulla 3. sijalla, kaikkiaan 11 naista YHDEN lyönnin sisällä kärjessä… huh huh.

  #490419 Ilmoita asiaton viesti

  niin itseasiassa jonkin aikaa on ollu 11 pelattuna ja T3 😛

  #490420 Ilmoita asiaton viesti

  PC:ltä Minniä, TV:stä jalkapalloa ja kesä tulee. Tänään 2 birkkua ja pitkiä draiveja, ei hassumpaa.

  #490421 Ilmoita asiaton viesti

  on muuten käsittämättömän hidasta tuo ajankulku. Ainakin kymmenen kertaa tulee katsottua live scoringia joka reiältä, ennen kuin päivitys tulee Minnin kohdalle…

  #490422 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Ei malta lähteä vielä ees nukkumaan…

  #490423 Ilmoita asiaton viesti

  Totta on, Webbin lyönnit päivitettiin paljon nopeammin nettiin.

  #490424 Ilmoita asiaton viesti

  Tuplapoki… voi voi

  #490425 Ilmoita asiaton viesti

  SIELTÄHÄN SE BOGI TULI!!! AAARHTHGHGG!!!!111

  #490426 Ilmoita asiaton viesti

  NO EIKU TUPLA VOI TERRRVE 😀

  #490427 Ilmoita asiaton viesti

  Ja 2:llä edellisellä kierroksella teki birkun samalla reiällä, ei voi olla totta.
  Hard golf Halleluja …………….

  #490428 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Hetken jo mietin että nyt ollaan todella lähellä voittoa…

  #490429 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Johan oli lopetus. Takaysi +4, birdie, kaksi tuplabogia, yksi bogi ja näistä siis kahdelle viimeiselle väylälle bogi ja tupla. Kärkipään sijoitus vaihtui pitkälle sijaan T25 ja rahaa meni melkoisesti ohi suun. Harmi ettei koko viikonlopun kestänyt tsemppi ja tasaisuus kantanut viimeiselle ysille…

  Eipä sikäli, ensimmäinen LPGA:n major ja sijoitus 30 parhaan joukkoon on tietysti hieno juttu. Harmi vain että yleensä suomalaisilla tuppaa homma tulemaan nimenomaan näin, eli tullaan kärjestä alaspäin loppusuoralla.

  #490430 Ilmoita asiaton viesti

  Hienoa Minni !

  Loistava tulos ja antaa varmasti Minnille hurjasti itseluottamusta ja lisäpotkua huomata että pystyy kisaamaan tasapäisesti mailman huippujen kanssa.

  Vaikka tottahan tietysti on, että vainka kuinka positiivinen koittaa olla, niin kyseessähän kuitenkin haiskahtaa perisuomalainen synti, jonka klubipelaajakin useasti kierroksen jälkeen oluttuoppiinsa puuskahtaa: Hitto kun kävi huono tuuri. Jos se yksi lyönti olisi…

  Mutta valtavat onnittelut Minnille ja kovasti tsemppiä. Nyt se on todistettu: mahdollisuudet on vaikka mihin !

  #490431 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin se meni, vaikka tarjolla olisi ollut aivan huippusijoistus. Siihen ei rahkeet vielä tällä kertaa riittäneet. Se että jännitys aiheutti pientä paniikkia viimeisillä rei’illä täytyy laittaa kokemattomuuden piikkiin. Minni on nuori peluri ja kysymys on ensimmäisestä kaudesta LPGA:lla.

  Vaatii vielä 5-6 vuotta kovaa harjoittelua että pystyy nousemaan maailman ehdottomaan eliittiin. Golf on siitä hyvä laji että siinä voi kehittyä vielä 40-50 vuotiaana. Varmuus ja kokemus karttuu jokaisessa kisassa.

  #490432 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvin puhuttu Clubhouseveliseni (KL älkööt tulkoo mustasukkaiseksi tästä velitermistä). Olisinpa tuon osannut muotoilla yhtä kauniisti ja osuvasti !

  Vihdoinkin Suomi on saanut todellisen huippupelaajan, joka on jo osoittanut kykynsä. Kunhan A. Ahokkaan paikat vaan kestävät, niin saamme miesten puolelle myöskin ainakin yhden lisää.

  Thumb Up, Minni (ja Antti kans) !

  #490433 Ilmoita asiaton viesti

  Positiivisuus on golfissa a ja o. Positiivisuudella ei kuitenkaan saa ummistaa silmiä pahoilta puutteilta. Hieman ihmetyttää täällä joidenkin hehkutus, että Minnillä meni hyvin. Tämähän oli katastrofi. Golfin majoreissa harvoin päästään mukaan voitto- tai kärkisijataistoon. Minni oli siinä ja pelasi viimeiset 7 reikää viisi yli. Sen karmeampaa tulosta on vaikea kuvitella huippukuntoiselta urheilijalta.
  Jotain pitäisi tehdä nyt sillä väylällä, jolla on A. Ahokkaan mukaan leveyttä korvien välissä 10 senttiä. Ei se odottelemalla näköjään parane. Täällä jotkut kirjoittavat, että golffari on parhaimmillaan 40-vuotiaana. Miehissä huippu(=voitto)kunto harvoin puhkeaa alle kolmekymppisenä, mutta naisilla asia on täysin toinen. Minnin ikäisiä on huipulla paljon enemmän kuin iäkkäämpiä naispelureita ja koko ajan lisää tulee.
  Tulos tuntuu sitäkin masentavammalta, kun selvästi näkee, että Minni hyvällä peruspelillään yltäisi aivan maailman kärkikastiin. Ei siihen tarviota mitään hirmusuperia kuten oli luettavissa hänen lausunnostaan ennen viimeistä kierrosta. Samanlainen kierros kuin kolme edellistäkin olisi tuonut selkeästi top ten -sijoituksen ja yli kolminkertaisen rahasumman, jolla olisi ollut suuri merkitys ensi vuoden korttia ajatellen.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Minni aloitti birdiellä!