23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Millainen on hyvä klubi-pro

Etusivu Foorumit Yleistä Millainen on hyvä klubi-pro

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mitä ominaisuuksia arvostat opettavassa klubiprossa. Itse pidän tärkeänä, että pro pystyy selittämään asiat niin, että ymmärrän mitä pitää tehdä ja miksi. Useilla opettavilla pro:illa tuntuu olevan vaikea ymmärtää, että keskitason golffari ei aina heti ymmärrä heidän neuvojaan tai seuraa sokeasti kyselemättä heidän ’kikkojaan’.

    Paloheinästä löytää ehdottomasti suomen huonoimmat Prot

    Voisin kuvitella että klubiproona oleminen on erittäin haastava tehtävä. Sosiaalisia ja psykoloogisia taitoja pitää olla vähintään yhtä paljon kuin golftaitoja.

    Opetettavat ovat kaikki erilaisia: koukkupolvia jotka haluaa singeliksi ilman että hakkuusvingiä muutetaan, miestensä haukkumat aloittelevat naiset, junnut jotka haluaa Tiikeriksi Tiikerin paikalle, kaikki golfvideot katsoneet wannabe prot ym. ym.

    Kaikkien mielyttäminen lienee mahdotonta tai ainakin erittäin vaikeaa.

    Haluaisinkin kannustaa kaikkia Suomessa toimivia golfopettajia, teette hyvää työtä. Älkää masentuko valittavista opetuslapsista, vika on useimmiten vastaanottavassa päässä…

    Olen samaamieltä Japen kanssa, että klubipron tehtävä on vaativa ja he tekevät pääosin hyvää työtä. Itse otan silloin tällöin tunteja prolta ja pidän sitä selvästi parempana tapana oppia kuin kuunnella kotikutoisia ’opettajia’, joilta varsinkin aloitusaikoina sai neuvoja vaikka ei niitä pyytänytkään. Meitä opppilaita on monenlaisia ja se tekeekin varmasti opetushomman klubipro:ille vaikeaksi. Toinen oppii toisella tavalla kuin toinen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Millainen on hyvä klubi-pro

Etusivu Foorumit Yleistä Millainen on hyvä klubi-pro