26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Millainen driveri klubipelaajalle?

Etusivu Foorumit Yleistä Millainen driveri klubipelaajalle?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen harrastanut golfia 4 vuotta ja ajatellut alkaa käyttämään driveria. Kysyisin teiltä arvon tietäjät millainen driveri olisi hyvä? En hae kuitenkaan mitään huippu driveria, mutta välttämättä tuo halvin mallikaan ei ole se paras. Eli toisin sanoen haen hyvää hinta laatu suhdetta mailalta. Itse pelaan tasotuksella 26,1 tällä hetkellä ja toivottavasti luku alkaa ykkösellä kauden lopussa. Kiitokset kaikille ja hyviä pelejä kaudelle 2003.

    10-12 asteinen kannattaa olla draiverin lavan kulma sinun tasoisella pelaajallasi. regular varsi suositeltavaa jos sinun swingi ei ole todella luja. merkit:wilson, taylormade, hippo, mizuno, nike, tommyarmour noissa olisi aika hyviä merkki vaihtoehtoja.

    Testailimme useamman kaverin voimin minun uutta Cobran 427-draiveria ja pidimme kaikki siitä. Tasoituksemme ovat sinun luokkaa. Kannattaa testata maila. En voi muuta kuin suositella, hinta-/laatusuhde mailassa on hyvä.

    Suosittelisin Taylorin xr-03:sta. Helppo maila ja pallo kyllä lentää!

    kokeile Ramin ti440 draiveria hinta/laatu suhde kohdallaan taatusti!

    Kokeile Openin titanium360 driveria. Mailassa on sairaan hyvä Graffalloyn Prolite huippuvarsi, jota löytyy mm Titleistin drivereista. Itse ostin ko mailan Golf Cornerista ja sain 15m lisää pituutta. Hinta on puolet siitä mitä Taylor Made tai Callaway maksaa.

    Lue lisää: Open driveri

    Ainakin hesan seudulta saa nyt monesta liikkeestä halvalla ’vanhoja’ Taylor Maden 300 sarjalaisia: ehdottomasti kokeilemisen väärttejä huippudrivereita. Käypä katsomassa, jos saisit esim. 320:n tai 360:n sopivilla spekseillä ’koeajoon’

    Joo rohkeasti vaan draiveri kauppaan. Minäkin yhdyn edellisiin eli lofti 10,5 vois olla aika jees ja regular varresta kannattaa alottaa. (HUOM! varsien jäykkyydet vaihtelevat jonkun verran eri valmistajien kesken joten kandee testailla) Lavan koko vois olla 350-400 kuutioo. Mitä isompi lapa sitä suurempi on osuma-alue jolla pallo vielä lähtee suht hyvin, toisaalta liian suuri lapa taas saattaa tuntua kömpelöltä ja hitaalta joten kokeilemalla löytyy siihenkin hyvä kompromissi.

    Nimetön

    sen vaan sanon että älä osta tm:n 360 sarjan draiveria, susi kuin mikä !

    sen vaan sanon että älä osta tm:n 360 sarjan draiveria, susi kuin mikä !

    (Kaarlo 23.4.2003 15:48:45)

    Mulla ainakin toimii loistavasti!

    Hae Stadiumilta 4D sonni – sopuhinnalla enemmän vastinetta rahalle!

    Ovat jopa testinkin teettäneet aiheesta:

    http://www.stadium.se/campaigns/4d/editorial/four_d.pdf

    Testin tekijä: http://www.golflabs.com

    niin ja kuten jo huomasitkin kommenteista älä luota kenenkään yksittäisen pelaajan kommenttiin mistään yksittäisestä draiverista… Jos meinaat etsiä itsellesi hyvin sopivan nuijan.

    Paras tapa kai lienee marssia hyvään liikkeeseen ja ottaa koeajoon muutama draiveri sopivasta hintakategoriasta. Kuten jo oli puhetta Regular ja 10,5 astetta on varmaan hyvä lähtökohta, mutta sekin riippuu mallista.

    Itse päädyin lopulta TM 320:een ja stiff varteen sekä 9,5 asteeseen (hcp 21) vaikka aluksi kokeilin juuri linjalla regular ja 10,5.

    Nimetön

    Meikäläisellä on TM 360 ja toimii vallan mainiosti.

    Kannattaa tosiaan testata melkoisesti. Ylipäänsä varmasti kannattaa lähteä liikkeelle mahdollisimman isolla loftilla, kuitenkin niin, että se sopii omaan lyönnin lentorataan. Isolapaiset uudet mailat ovat ylipäänsä helpompia.

    Omana mielipiteenä voin sanoa, että tuo muutamissa mielipiteissä mainittu 4D-driveri tuntuu samalta, kuin jos löisi Tincupin tapaan golfpalloa pesäpallomailalla. Sanalla sanoen kauhea halko!

    Tasoitukseni oli viime kesänä samaa luokkaa kuin sulla. Ostin lopulta muutamaa kokeiltuani TM:n 320 10.5 loftilla ja stiff varrella. (Mailanpään nopeudeksi on mitattu 98-100 mph). Parhaita puolia 320:sessa on ollut sen luotettavuus, pallon saa suht hyvin pysymään väylällä. Pituutta tuli TM:n 200 3W:n verrattuna ehkä 10-15 m.

    Ihan ystävällinen neuvo:

    Osta mieluummin hyvä spooni. Nautit pelistä taatusti yhtä paljon!

    Nimetön

    No ne 320 jne on minusta parempia. Olen kokeillu niillä kaikilla niin 360:sella lähti liian korkeita kaaria eikä se oikein siksi tyydyttäny.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Millainen driveri klubipelaajalle?

Etusivu Foorumit Yleistä Millainen driveri klubipelaajalle?