11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Miksi Peuramaa on aina ensimmäinen?

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi Peuramaa on aina ensimmäinen?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ihmettelen miksi Peuramaan range ja kentät aukeavat jokavuosi ensimmäisenä? Nyt rangella jo lyöty monta päivää ja näyttäisi siltä, että Par 3-kenttäkin aukeaisi lähiaikoina, ainakin kenttähenkilökuntaa on siellä töissä kokoajan.

    Nimetön

    Pitäisikö tähän vastata, että jo on törkeätä Peuramaan mainostamista !!!!

    Asiallisesti sanottuna, hienoa että Peuramaa avaa aikaisin, kuten yleensä Meri-Teijo. Kyllä asiakkaita riittää, jos päivät jatkuvat lämpiminä ja aurinko paistaa.

    Mun nimimerkki? Tai ainakin sen lyhenne… no menkööt.

    Se on HALU !

    Peuralla on aina haluttu palvella asiakkaita, riippumatta siitä, ovatko he jäseniä tai vieraspelaajia. Peuramaan erittäin vieraspelaajaystävällinen pelaajapolitiikkahan on lähes kaikille pääkaupunkiseudun harrastajille entuudestaan tuttua ja mahdollisimman aikaisella rangen avaamisella on uskoakseni taloudellisten tarkoitusperien lisäksi, myös mortaalisia aatteita.

    Riittävästi asiakashenkisyyttä ja työstään nauttivia ihmisiä samassa paikassa kääntyy väistämättä meidän kuluttajien eduksi. Voisinpa tässä kertoa tarinan maanantailta, miten Peuramaan asiakashenkisyys ilmenee käytännössä, mutta ylimääräistä whineämistä välttääkseni tyydyn vain lähettämään Mirjalle terveisiä.

    Loppupuheenvuorona haluan toistaa itseäni muutaman kuukauden takaa toteamalla, että minulla ei ole mitään tarvetta mainostaa Peuramaata. Minä en saa piruakaan siitä vaikka pohjoismaiden kaikki golfin harrastajat päättäisivät kommenttini jälkeen liittyä Peuramaan jäseniksi. Päinvastoin. Kunnia sille jolle se kuuluu. Minä olen vain tyytyväinen asiakas.

    Nimetön

    Miten voi olla mahdollista, että par 3 kenttää ollaan lähipäivinä avaamassa, kun pakkasta on yötä päivää ja yöllä lähemmäs 20 astetta? Vaikka sen kuinka auraisi (ja ei kai sitä pakkasella saisi lumettomaksi aurattua) niin maanhan on pakko olla umpijäässä. Vai olenko väärässä? (Peuramaan avausta odotellen…)

    Väärinkäsitys. Ei ole aukeamassa lähiaikoina, ellei lähiajoiksi lasketa paria-kolmea viikkoa. Väylät ja greenit on hiekoitettu, kuten useilla muillakin kentillä ja kevät tekee tehtävänsä kunhan ehtii.

    Neljän viikon päästähän pelataan jo Meri-Teijossakin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Miksi Peuramaa on aina ensimmäinen?

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi Peuramaa on aina ensimmäinen?