Aihe: Miksi Forum on nykyään lokaa? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Miksi Forum on nykyään lokaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi Forum on nykyään lokaa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 49)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #186353 Ilmoita asiaton viesti

  On hyvin hämmentävää ollut seurata miten suunnilleen viimeisen vuoden aikana tämä foorumi on pudotettu merkittävästi Suomi24:ää huonommalle tasolle. Jopa tuntemani 13 vuotiaat harrastajat kokevat myötähäpeää lukiessaan näitä juttuja. Pelkään pahoin, että paluuta ei ole, sillä suurin osa järkevistä kirjoittajista lienee kaikonnut. Silti viimeistään nyt olisi aika alkaa moderoimaan täällä.

  #428712 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä mainitsemasi ilmiö on tuttu jo pidemmältä ajalta. Aloittaessani golf-harrastuksen 3 vuotta sitten, hämmästelin jo tuolloin foorumilla esiintyvää eripuraisuutta ja suoranaista ilkeyttä. Yleensä yhteinen harrastus luo kannustavan ja myönteisen ilmapiirin, mutta golf näyttäisi olevan poikkeus. Ja ’päärooleissa’ näyttäisi usein olevan foorumin pitkäaikaisia ja aktiivisia kirjoittajia. Kertooko tämä jotain meistä golfareista?

  #428713 Ilmoita asiaton viesti

  Harrastepalstoilla meininki on ainakalilla samanlaista oli kyse mistä tahansa. Ei siis oikein voi yleistää että mitä mikin foorumi kirjoittajistaan kertoo. Jokuhan tietty voisi tehdä tästä oikein väitöskirjan.

  Useimmilla palstoilla on kuitenkin jotain mitä täältä puuttuu kokonaan. Kyllä, kyse on siitä moderoinnista. Monet harrastepalstat ovat myös ylläpidetyt harrastajavoimin. Aika harrastelijamaista meininkiä on tämän palstan touhu sillä suunnalla vaikka kuitenkin on kyse kaupallisesta toiminnasta. Mistäs tämä sitten kertoo?

  Moderointi toki on vain suitset satunnaisille ylilyönneille ja vastuu pitäisi olla kirjoittajalla. Joo, itseni mukaanlukien. Tästä tuli mieleen myös yksi suuri puute tällä palstalla. Se edit-nappi. Tiedän, ei sitä voi tekosyynä käyttää, mutta olisihan tuo suuri apu isoimpien sammakoiden autosensuuriin.

  #428714 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä avaus Happosetä , olen täysin samaa mieltä , nämä nimimerkkien suojissa kiroilevat ja toisiaan nimittelevät’ janipetterit’ varmistavat sen,ettei lajin arvostus ainakaan nouse.Eikö ylläpidolla ole aseita siistiä kirjoituksia?TULE APUUN TEEMU!

  #428715 Ilmoita asiaton viesti

  Oikeasti tässä on huuli pyöreänä. Rapa roiskuu ja kaikki ei todellakaan mene tyyliin vitsi vitsi.

  Kun moderointia ei ole, niin täällä eletään kuin pellossa. Jos olisi pelkkää kevytprovoilua/asioiden kärjistystä, mutta kun on kokonaan lähtenyt lapasesta viime aikaiset ketjut.

  #428716 Ilmoita asiaton viesti

  Erittäin hyvä huomio. Olen itsekin muutaman kerran tähän ottanut kantaa, mutta sekoilu
  ja p-puhuminen senkun jatkuu. Useimmiten kannanotot ja mielipiteet ovat alkuperäisestä
  niin kaukana, että ei ihan tiedä mistä kirjoitetaan. Hyvänä esimerkkinä tästä on tämä;
  Pron opetusoikeus -kirjoittelu, joka on mennyt ihan huuhaaksi.

  #428717 Ilmoita asiaton viesti

  Mielenkiintoisia huomioita.
  Forumistahan näkee,kuinka monta kertaa viestejä on luettu.
  Väheneekö sivujen käyttö,jos viestit vähenevät?
  Onko sivujen pitäjien intresseissä se,että kirjoitetaan paljon.

  Tulothan tulee mainoksista.
  Miten suhtautuvat mainostajatjos sivujen käyttö vähenee.

  #428718 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Yksi syy homman toimimattomuudelle on varmasti se, että osa kirjoittaa suht avoimesti omana henkilönään eikä anonyymisti.

  Uusimmassa Veikkaajassa oli hyvä juttu Ilveksestä. Artikkelissä myös arvosteltiin hallituksen puheenjohtajan Hannu Meskasen innokasta osallistumista seuran foorumille syksyllä Hän perusteli osallistumistaan avoimuudella, mutta kuraa taisi tulla päälle aika reippaasti nimettömyyden suojista.

  Myös täällä Hämeenlinnassa kaupunginvaltuuston nykyinen puheenjohtaja Iisakki Kiemunki oli ennen aktiivinen kirjoittaja omalla nimellään. Myös hän perusteli osallistumistaan avoimuudella. Eipä ole enää Kiemunkikaan aktiivinen.

  Ongelmana on mielestäni se, että mielipiteiden kirjoittajan motiiveja ei kyseenalaisteta, jos kirjoittaja on anonyymi. Heti, jos kirjoittaja on tunnettu, aletaan miettimään syitä miksi tuo kirjoittaa näin ja hyökätään henkilöä vastaan. Periaatteesta ollaan myös asiasta eri mieltä, kun se mulkvisti on näin kirjoittanut. Sen jälkeen varsinainen asia tahtoo unohtua ja kirjoittajat leiriytyvät omiin leireihinsä.

  Ja tietysti vyön alle iskeminen on helpompaa, kun toinen on tunnettu ja toinen ei.

  #428719 Ilmoita asiaton viesti

  Tämä sivusto on kuin maksa, suodattaa skeidan sisäänsä. Onhan täällä jokunen poikkeuskin, mutta pitäähän joku maksaakin ihmisravinnoksi kelpaavana ja jopa maukkaana.

  #428720 Ilmoita asiaton viesti

  Joskus jonkun kerran tänne kirjoittelin. Muutaman kerran tuli ihan asiallisiakin kommentteja. Aika usein kuitenkin jäi hivenen huono mieli.

  Mitta vaan tuppaa ihmisillä täyttyä, niin kävi minullekin. Kiinnostus lopahti keskusteluun osallistumisen suhteen.

  Itse tein sellaisen havainnon, että tässä täytyy olla jokin sisäpiiri kysymyksessä, vaikka on valtakunnallinen portaali. Eli suuri osa vakiokirjoittajista tuntee jollain tavalla toisensa ja hyvä velijärjestelmässä ei oikein puututa asioihin, vaikka kaikki ympärillä oleva todellisuus sitä oikeasti edellyttäisi.

  Yrityksiä nousee ja kaatuu, kulttuureita nousee ja kaatuu. Keskeinen tekijä varsinkin kaatumisen syissä on moraali. Jos on jotain hyvää ja rakentavaa, siinä viihtyy, mutta jos on pahaa ja hajoittavaa, siitä poistutaan.

  #428721 Ilmoita asiaton viesti

  Happosetä kirjoitti: (15.3.2012 10:45:32)
  On hyvin hämmentävää ollut seurata miten suunnilleen viimeisen vuoden aikana tämä foorumi on pudotettu merkittävästi Suomi24:ää huonommalle tasolle.

  Ihmisten käytös on yleisesti mennyt huonompaan suuntaan viimeisten vuosien (-kymmenien) aikaan. Itsekkyys ja kaikenlainen itsensä korottaminen on lisääntynyt. Samalla kun niin kutsutuista hyvistä käytöstavoista on käytännössä luovuttu. Kun kuuntelee erityisesti nuorison katukieltä joka toinen sana on v..ttu, p..kele, s..tana, jne. jne. Jopa normaali puhekielessä kuulee kanssaihmisistä käytettävän se-sanaa, vaikka näin puhutaan vain eläimistä, puista, kivistä jne. Paradoksi on että ihmistä tarkoittavaa hän-sanaa käytetään yleisestä eläimiä, lemmikkejä nimiteltäessä. Varsin harvoin kotona tai koulussa opetaan lapsille ns. hyviä tapoja. Siis tervehtimään ihmisiä, avaamaan ovia vanhemmille, ottamaan hattunsa pois päästä sisätiloissa puhumattakaan pidemmälle menevästä, muut ihmisen huomioivasta toiminnasta.

  Kaikki tämä heijastuu myös nettikirjoitteluun joka sinällään on varsin uusi kommunikaation muoto. Onneksi täällä ei juurikaan esiinny kaikkein alatyylisintä kielenkäyttöä.

  Huono käyttäytyminen heijastuu jopa itseensä Golf’iin jossa on kautta aikojen pyritty vaalimaan reilua, rehtiä peliä ja muiden ihmisten kaikin puolista huomioimista. Osittain huonoja käytösmalleja lienee saatu myös telkkarin kautta. Ikävä kyllä eräät ’huippupelaajat’ näyttävät omalla itsekkäällä käytöksellään todella huonoa esimerkkiä yleisölle. Pahimmillaan jotkut, heikon itsetunnon omaavat henkilöt, kopioivat omiin tekemisiinsä ja käytökseensä näitä ’tähtipelaajien’ oikkuiluja.

  Toki näihin löytyy poikkeuksia. Kaikissa kodeissa ei lasten ja nuorten perusasioiden opetusta ja ohjaamista ei jätetä kaveriporukan tehtäväksi. Perinteistä huomaavaisuutta muita ihmisiä kohtaan kunnioitetaan parhaiten oman käytöksen myötä. Tämä koskee yhtälailla anonyymiä nettiympäristöä kuin muutakin ihmisten keskinäistä kanssakäymistä.

  #428722 Ilmoita asiaton viesti

  Happosetä kirjoitti: (15.3.2012 10:45:32)
  On hyvin hämmentävää ollut seurata miten suunnilleen viimeisen vuoden aikana tämä foorumi on pudotettu merkittävästi Suomi24:ää huonommalle tasolle. Jopa tuntemani 13 vuotiaat harrastajat kokevat myötähäpeää lukiessaan näitä juttuja.

  Pelkään pahoin, että paluuta ei ole, sillä suurin osa järkevistä kirjoittajista lienee kaikonnut. Silti viimeistään nyt olisi aika alkaa moderoimaan täällä.

  Täyttä asiaa ja yhdyn ihmettelyyn ’moderoinnin’ aktiivisuudesta. Fiksuilla palstoilla voi nykyään editoida omat viestit, peukuttaa ylös tai alas muiden kommentteja, aktiivinen moderointi näkyy myös foorumilla, eikä ole vain salaperäisiä katoamisia.

  Ihmetellä sopii, että muutamien nimimerkkien käyttäytymisen annetaan jatkua vuodesta toiseen. Vaikka kuinka ollaan asioista erimieltä, niin silti pitäisi kyetä välttämään paskahousuiksi ja idiooteiksi huutelua, mutta kun ei, niin ei.

  Nostan virtuaalisen peukun Happosedälle +1

  #428723 Ilmoita asiaton viesti

  Samaa mieltä, säälittävää katsoa millaista tekstiä porukat viitsivät kirjoittaa.
  Mieluummin osallistun jenkkien foorumeihin, jossa on paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa.

  #428724 Ilmoita asiaton viesti

  Kualeppi kirjoitti: (15.3.2012 13:27:25)
  Yksi syy homman toimimattomuudelle on varmasti se, että osa kirjoittaa suht avoimesti omana henkilönään eikä anonyymisti.

  Uusimmassa Veikkaajassa oli hyvä juttu Ilveksestä. Artikkelissä myös arvosteltiin hallituksen puheenjohtajan Hannu Meskasen innokasta osallistumista seuran foorumille syksyllä Hän perusteli osallistumistaan avoimuudella, mutta kuraa taisi tulla päälle aika reippaasti nimettömyyden suojista.

  Myös täällä Hämeenlinnassa kaupunginvaltuuston nykyinen puheenjohtaja Iisakki Kiemunki oli ennen aktiivinen kirjoittaja omalla nimellään. Myös hän perusteli osallistumistaan avoimuudella. Eipä ole enää Kiemunkikaan aktiivinen.

  Ongelmana on mielestäni se, että mielipiteiden kirjoittajan motiiveja ei kyseenalaisteta, jos kirjoittaja on anonyymi. Heti, jos kirjoittaja on tunnettu, aletaan miettimään syitä miksi tuo kirjoittaa näin ja hyökätään henkilöä vastaan. Periaatteesta ollaan myös asiasta eri mieltä, kun se mulkvisti on näin kirjoittanut. Sen jälkeen varsinainen asia tahtoo unohtua ja kirjoittajat leiriytyvät omiin leireihinsä.

  Ja tietysti vyön alle iskeminen on helpompaa, kun toinen on tunnettu ja toinen ei.

  AIka samaa mieltä tilanteesta. Tuntematonta on aika vaaratonta lyödä täällä vyön alle, tunnettuja (joko omasta tahdostaan tai tahtomattaan tunnetuksi tulleita) ei niinkään.

  #428725 Ilmoita asiaton viesti

  Happosedälle lisää Peukkuja!
  Tällä foorumilla on tosiaan ryhmä kirjoittajia joilla ei ilmeisesti elämässä ole mitään muuta paikkaa missä päästä pätemään. Se on surullista. Sillä aina kun joku foorumia tuntematon uusi kirjoittaja kysyy jotain ihan asiallista, tulee hänet poikkeuksetta nolaamaan joku näistä ’mestareista’.
  Uuden viattoman kirjoittajan perusviheitä mitkä johtavat tuohon nolaamiseen ovat:
  A) Hän ei halua tai pysty ostamaan osaketta
  B) Hän kuuluu väärään seuraan (pahinta on etäjäsenyys)
  C) Hänellä ei ole singelitasoitusta
  D) Hän haluaisi käyttää tälle vuosituhannelle kuuluvia teknisiä urheiluvaatteita, eikä
  isoisältään perimiänsä suoria housuja ja Lacosten pikeepaitaa.
  Ja pahin virhe viimeisenä;
  Hän haluaisi että pelaaminen on hauskaa, eikä hampaat irvessä tuloksen vääntämistä.

  #428726 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy myös muistaa, että kuitenkin tämä värikäs keskustelu tuo todennäköisesti enemmän kävijöitä saitlle kuin asiallinen, omilla nimillä tapahtuva hillitty argumentointi. Kävijöiden määrä korreloi taas suoraan saitin kiinnostavuuteen mainostajille. Vähän sama ilmiö kuin iltapäivälehtien saiteilla, jonne kävijöitä houkutellaan klikkaamaan mitä mielikuvituksellisimmilla lööpeillä.

  #428727 Ilmoita asiaton viesti

  Tämänkin keskustelun pointti alkaa kyllä sekin valumaan arvopoliisien jäkätykseksi. Toisaalta sillä jalallahan ketju lähti jo alunperinkin liikkeelle.

  Tästä tulikin mieleeni ettei toimiva foorumi ole mikään demokratia. Se vaan ei toimi koska on liikaa näkemyksiä käytännöistä. Tarvitaan kunnon diktatuuri, jossain määrin hajuton ja mauton muttei kuitenkaan täysin näkymätön. Kirjoittajien mielipiteet ovat tärkeitä mutta iso osa vain heille itselleen. Kaikkia ei voi miellyttää.

  #428728 Ilmoita asiaton viesti

  FDSD kirjoitti: (15.3.2012 16:22:54)
  Happosedälle lisää Peukkuja!
  Tällä foorumilla on tosiaan ryhmä kirjoittajia joilla ei ilmeisesti elämässä ole mitään muuta paikkaa missä päästä pätemään. Se on surullista. Sillä aina kun joku foorumia tuntematon uusi kirjoittaja kysyy jotain ihan asiallista, tulee hänet poikkeuksetta nolaamaan joku näistä ’mestareista’.
  Uuden viattoman kirjoittajan perusviheitä mitkä johtavat tuohon nolaamiseen ovat:
  A) Hän ei halua tai pysty ostamaan osaketta
  B) Hän kuuluu väärään seuraan (pahinta on etäjäsenyys)
  C) Hänellä ei ole singelitasoitusta
  D) Hän haluaisi käyttää tälle vuosituhannelle kuuluvia teknisiä urheiluvaatteita, eikä
  isoisältään perimiänsä suoria housuja ja Lacosten pikeepaitaa.
  Ja pahin virhe viimeisenä;
  Hän haluaisi että pelaaminen on hauskaa, eikä hampaat irvessä tuloksen vääntämistä.

  Ei nyt taas nosteta noita A- ja B-kohdan asioita esiin. Sovitaan, että ne on käsitelty, eikä kukaan niitä tässä kommentoi.

  Muutoin olen erittäin samaa mieltä sen olevan tosiaan surullista, että aloittelijan asialliseen kysymykseen ei pystytä asiallisesti vastaamaan tai olemaan kokonaan vastaamatta. Näyttää siltä, että kun ’haistetaan’ aloittelija/asiaan vihkiytymätön sääntö-, väline-, tekniikka tms. asioissa, niin ryhdytään ilkkumaan tai vähintään ironisoimaan. Ja sitten lopuksi toivotetaan ’VKG’.

  Ehkä tämä on ajan henki, että muistetaan ne oikeudet (tai luullaan niitä olevan), mutta unohdetaan oikeuksien mukanaan tuoma velvoitepuoli. Enkä tarkoita lakitupaan vietäviä velvoitteita, vaan normaali ihmisen sivistynyttä ymmärtämystä normaaleista käyttäytymisnormeista.

  #428729 Ilmoita asiaton viesti

  FDSD kirjoitti: (15.3.2012 16:22:54)
  Happosedälle lisää Peukkuja!
  Tällä foorumilla on tosiaan ryhmä kirjoittajia joilla ei ilmeisesti elämässä ole mitään muuta paikkaa missä päästä pätemään. Se on surullista. Sillä aina kun joku foorumia tuntematon uusi kirjoittaja kysyy jotain ihan asiallista, tulee hänet poikkeuksetta nolaamaan joku näistä ’mestareista’.
  Uuden viattoman kirjoittajan perusviheitä mitkä johtavat tuohon nolaamiseen ovat:
  A) Hän ei halua tai pysty ostamaan osaketta
  B) Hän kuuluu väärään seuraan (pahinta on etäjäsenyys)
  C) Hänellä ei ole singelitasoitusta
  D) Hän haluaisi käyttää tälle vuosituhannelle kuuluvia teknisiä urheiluvaatteita, eikä
  isoisältään perimiänsä suoria housuja ja Lacosten pikeepaitaa.
  Ja pahin virhe viimeisenä;
  Hän haluaisi että pelaaminen on hauskaa, eikä hampaat irvessä tuloksen vääntämistä.

  Jos heitellään tuollaisia väitteitä, että foorumille on pesiytynyt ryhmä, jolla on jokin erityinen pätemisen tarve, niin olisi kohtuullista että sen ryhmän jäsenet myös nimetään. Eihän nimimerkkien julkituominen voi loukata ketään, jos se on tosiasia. Päinvastoin se voisi edesauttaa näitä pätemisentarpeisia muuttamaan käyttäytymistään. On jotenkin vain noloa esittää jotain väitteitä yksilöimättä niitä tarkemmin.

  #428730 Ilmoita asiaton viesti

  Kuten Kebax tuossa totesi, tämäkin alkaa lähteä lapasesta…

  Minä monen muun tavoin huutelen sinne jatkoaika.comin suuntaan, jos halutaan ottaa mallia jostain hyvin toimivasta, mutta samalla hyvin moderoidusta foorumista. Ei tämä niin vaikeaa ole…

  Minua täällä ihmetyttää se, että joillakin tuntuu olevan pakon omainen tarve kommentoida joka keskustelua vaikka ei varsinaisesti kyseiselle keskustelulle olisi mitään annettavaa. Eli vedetään homma OT:ksi jo alkumetreillä. Tätä jaksaa tiettyyn rajaan asti, mutta kun se toistuu ketjusta toiseen, niin ei sitä enää hauskanakaan voi pitää. Ja homma lähtee lopullisesti raiteilta siinä vaiheessa, kun joku sitten päättää kommentoida sitä OT-viestiä samalla OT-linjalla. Alkuperäinen viesti menettää merkityksensä ja sama vanha lässytys alkaa…

  Pieni, hyvässä hengessä suoritettu v*ttuilukin on ihan piristävää näissä keskusteluissa. Valitettavasti tämäkin ajoittain karkaa näpeistä ihan liiaksi ja siitä v*ttuilusta tulee tarkoitus koko keskustelulle. Tämä on erityisen ikävä asia, sillä muutamat hyvät kirjoittajat ovat foorumin jättäneet juuri tästä syystä.

  Kolmantena asiana nostaisin esille maailman tappiin asti jatkuvan inttämisen (ja tietysti siihen kuuluvan v*ttuilun). Tämä koskee varsinkin noita tekniikkapuolen keskusteluja. Jos siis 50 sivun keskustelun jälkeen henkilöt ovat vielä eri mieltä jostain rannekulmasta tai muusta, niin luultavasti ne seuraavat 50 sivua eivät tätä asiaa miksikään muuta! ’Agree to disagree’ -tyyppinen lopetus on ihan jees ja voitte sitten itseksenne miettiä, kuinka idiootti se toinen osapuoli olikaan.

  #428731 Ilmoita asiaton viesti

  Finnwin kirjoitti: (15.3.2012 16:48:36)

  FDSD kirjoitti: (15.3.2012 16:22:54)
  Happosedälle lisää Peukkuja!
  Tällä foorumilla on tosiaan ryhmä kirjoittajia joilla ei ilmeisesti elämässä ole mitään muuta paikkaa missä päästä pätemään. Se on surullista. Sillä aina kun joku foorumia tuntematon uusi kirjoittaja kysyy jotain ihan asiallista, tulee hänet poikkeuksetta nolaamaan joku näistä ’mestareista’.
  Uuden viattoman kirjoittajan perusviheitä mitkä johtavat tuohon nolaamiseen ovat:
  A) Hän ei halua tai pysty ostamaan osaketta
  B) Hän kuuluu väärään seuraan (pahinta on etäjäsenyys)
  C) Hänellä ei ole singelitasoitusta
  D) Hän haluaisi käyttää tälle vuosituhannelle kuuluvia teknisiä urheiluvaatteita, eikä
  isoisältään perimiänsä suoria housuja ja Lacosten pikeepaitaa.
  Ja pahin virhe viimeisenä;
  Hän haluaisi että pelaaminen on hauskaa, eikä hampaat irvessä tuloksen vääntämistä.

  Ei nyt taas nosteta noita A- ja B-kohdan asioita esiin. Sovitaan, että ne on käsitelty, eikä kukaan niitä tässä kommentoi.

  .

  Älä sinä kuule yhtään ala minun puolestani sopimaan, mitä asioita saa kommentoida ja mitä ei! Taitaa olla niin, että sinulla ei ole varaa ostaa osaketta ja taidatkin olla niin sanottu kauko?

  #428732 Ilmoita asiaton viesti

  Finnwin kirjoitti: (15.3.2012 16:48:36)

  FDSD kirjoitti: (15.3.2012 16:22:54)
  Happosedälle lisää Peukkuja!
  Tällä foorumilla on tosiaan ryhmä kirjoittajia joilla ei ilmeisesti elämässä ole mitään muuta paikkaa missä päästä pätemään. Se on surullista. Sillä aina kun joku foorumia tuntematon uusi kirjoittaja kysyy jotain ihan asiallista, tulee hänet poikkeuksetta nolaamaan joku näistä ’mestareista’.
  Uuden viattoman kirjoittajan perusviheitä mitkä johtavat tuohon nolaamiseen ovat:
  A) Hän ei halua tai pysty ostamaan osaketta
  B) Hän kuuluu väärään seuraan (pahinta on etäjäsenyys)
  C) Hänellä ei ole singelitasoitusta
  D) Hän haluaisi käyttää tälle vuosituhannelle kuuluvia teknisiä urheiluvaatteita, eikä
  isoisältään perimiänsä suoria housuja ja Lacosten pikeepaitaa.
  Ja pahin virhe viimeisenä;
  Hän haluaisi että pelaaminen on hauskaa, eikä hampaat irvessä tuloksen vääntämistä.

  Ei nyt taas nosteta noita A- ja B-kohdan asioita esiin. Sovitaan, että ne on käsitelty, eikä kukaan niitä tässä kommentoi.

  .

  Älä sinä kuule yhtään ala minun puolestani sopimaan, mitä asioita saa kommentoida ja mitä ei! Taitaa olla niin, että sinulla ei ole varaa ostaa osaketta ja taidatkin olla niin sanottu kauko?

  #428733 Ilmoita asiaton viesti

  Johtaja XXL kirjoitti: (15.3.2012 19:48:57)

  Älä sinä kuule yhtään ala minun puolestani sopimaan, mitä asioita saa kommentoida ja mitä ei! Taitaa olla niin, että sinulla ei ole varaa ostaa osaketta ja taidatkin olla niin sanottu kauko?

  Juuri näin! Tässä se taas suomigolfin taso nähtiin!
  Ei mennyt montaakaan viestiä kun jo tuli joku Kaukojäsen ja pilasi hyvin alkaneen mielensäpahoittamisketjun!

  Onneksi tällä palstalla on käytössä tämä toimiva hyvävelijärjestelmä, jonka avulla saadaan nämä lajin mainetta pilaavat risaperseöykkärit kuriin.

  #428734 Ilmoita asiaton viesti
  k.

  Ei se, että Happosetä siinä haluaa kiereskellä, tee vielä foorumista sitä.

  #428735 Ilmoita asiaton viesti

  Happosetä kirjoitti: (15.3.2012 10:45:32)
  On hyvin hämmentävää ollut seurata miten suunnilleen viimeisen vuoden aikana tämä foorumi on pudotettu merkittävästi Suomi24:ää huonommalle tasolle. Jopa tuntemani 13 vuotiaat harrastajat kokevat myötähäpeää lukiessaan näitä juttuja.

  Pelkään pahoin, että paluuta ei ole, sillä suurin osa järkevistä kirjoittajista lienee kaikonnut. Silti viimeistään nyt olisi aika alkaa moderoimaan täällä.

  Hämmentävää että avauksestasi ei saa selvää mikä mielestäsi on lokaa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 49)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi Forum on nykyään lokaa?