Aihe: Mikko Korhonen - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Mikko Korhonen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mikko Korhonen

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Arvostan ulostuloa ja tauko on varmasti ollut paikallaan! On voittanut pääkiertueella kaksi kilpailua ja pelannut paljon. Menestystä on tullut. Tulee silti mieleen että voisiko sitä ajatella peliuran jälkeistä aikaa, seniori-ikäraja kun alkaa lähestymään.

    Mikko ei ollut aivan supertähti.

    https://yle.fi/a/74-20043296

    Kyllä muuten on suoertähti. Sanoisin että yli 50% suomessa tuntee miehen ja on pelannu jo 19 kautta pääkiertueelle (european tour). Myöskin jokanen joka päösee pelaamaan majoria on mielestäni supertähti. Tajuutteko paljonka vaaditaan että ylipäätänsä pääsee edes challenge tourille? Golf on jalkapallon jälkeen varmaan toisiksi kilpailluin laji maailmassa ja tälläkin hetkellä on maailmassa kymmeniä ellei satoja tuhansia kaksivuotiaita joille annetaan maila käteen ja sanotaan että nyt keskityt vain ja ainoastaan tähän. Kiinassakin on jo lukematon määrä teknisesti töydellisen svingin osaavia naperoita jotka lyö pallon prikulleen sinne minne käsketään. Se että piskuisesta suomesta pääsee edes yksi noin oitälle kuin mikot on aivan uskomaton saavutus!!

    KL1

    Sanoisin että yli 50% suomessa tuntee miehen

    Tarkoitat varmaankin 50% Suomen golffareista. Juuri kellään muulla ei ole hajuakaan, koska golf kiinnostaa vain golffareita.

    KL1

    Golf on jalkapallon jälkeen varmaan toisiksi kilpailluin laji maailmassa

    Tuskinpa vain

    Tuossa on tutkittu vain lajeja aktiivisesti seuraavia, mutta uskon sen aika vahvasti heijastavan myös kilpailujen ja kilpapelaajien määrää.

    Itse katselin golfia Urheilukanavalta jo paljon ennen kuin aloin itse pelaamaan. Näkyi aikoinaan kaapelissa ilmaiseksi. Tuskin olin ainoa ei-golfari joka katsoi. Väitän että golfareista yli 90% tietää suomalaiset dpwt:llä pelaavat miehet ja lpga:lla pelaavan Matildan. Mikko Korhonen on sen verran usein ollut urheilu uutisissa että on varmasti yleisesti urheilua seuraavien tiedossa. Tiger Woodsin tietävät nekin jotka eivät seuraa urheilua. Nämä väitteeni eivät ole tutkittua tietoa. Mikkoa olen päässyt joskus moikkaamaan ja tunnustaudun faniksi. Toivottavasti peli ilo löytyy ja tasapaino kaikkeen tekemiseen.

    Tavallinen kansalainen ei kyllä tiedä kuin Mikko Ilosen, jos sitäkään. Jotkut harvat voivat tietää Mika Piltzin. Ukomaisista Tiger Woodsin.

    KL1

    Väitän että golfareista yli 90% tietää suomalaiset dpwt:llä pelaavat miehet

    Vaikka olen jollain tavalla golfissa mukana, niin en minä pystyisi suoralta kädeltä luettelemaan meidän pelureitamme DPWT:llä (ET oli paljon helpompi lyhenne…). Joku kuitenkin menisi väärin.

    ja lpga:lla pelaavan Matildan.

    Matildan osaisin nimetä, mutten esimerkiksi kaikkia LET:illä pelaavia naisia.

    Uno

    en yllättyisi, jos tekisi muuta kuin golf-alan töitä.

    Ei ole tunnettu henkilö, eikä minusta kaipaa julkisuutta.

    Pohdin jopa, että tunnetaanko Korhonen edes golf junioreiden keskuudessa.

    Nykyää urheilumenestys ei takaa tunnettavuutta ja useat naisurheilijat ovat tunnetumpia kuin heidän urheilumenestys antaisi olettaa. Miehet tulevat tässä kohtaa muutamia vuosia perässä.

    Nykyaikana moni golfaava somettaja on tunnetumpi/suositumpi kuin iso läjä ammattilaisia. Näin se vaan menee. Eikä siinä mitään, monasti ihan viihdyttävää sisältöähän nämä yuotube kanavat suoltavat eetteriin. Veikkaan, että monille oikean golfin seuraaminen on liian tylsää ja hidastempoista, joten nämä viihdyttävämmät youtube-pätkät ovat iskeneet oivaan väliin.

    Mikko on kova jätkä ja ei käy kieltäminen että tolla karismalla, ulkonäöllä ja kyvyillä olisi hän ollut kärjessä missä tahansa urheilussa. Mikko vain siunasi meitä ja valitsi golfin.

    Mikko on kova jätkä ja ei käy kieltäminen että tolla karismalla, ulkonäöllä ja kyvyillä olisi hän ollut kärjessä missä tahansa urheilussa. Mikko vain siunasi meitä ja valitsi golfin.

    LOL. Melko väkevä arvio oli siinä.

    Korhonen on hyvä esimerkki sitkeästä huippugolfarista, joka on jaksanut puurtaa vuosia cut -rajan tuntumassa. Monesti iloksemme sen paremmalla puolella ja voittojakin on tullut, ainakin kaksi DB Tourilla. Toivottavasti tämä herrasmies vielä löytää kipinän ja kirittää meidän Samoojaa ja Pulkkasta. Välimäki painelee nuoren miehen ottein kohden PGA touria.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Mikko Korhonen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mikko Korhonen