12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Mikä on paras golfkenttä Espanjassa?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on paras golfkenttä Espanjassa?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190956 Ilmoita asiaton viesti

  Olen käynyt Espanjassa ja siellä pelasin Etelä-Espanjan kentällä nimeltä Torrequebrada. Se oli melko hyvä kenttä. Onko teillä kokemuksia Espanjassa pelaamisesta? Jos on niin kirjoitelkaa. Lue lisää: golfpiste

  #525365 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mielestäni La Cala on loistava. Se ei ole tyypillinen
  golfkenttä vaan suorastaan vuoristorata, kannattaa kokeilla!

  #525366 Ilmoita asiaton viesti

  Mukavia kenttiä ovat myös Miraflores, Santa Maria ja Parador. Ne tosin ovat kaikki ihan lähellä toisiaan, kaikki Costa del Solilla, mutta erittäin hienossa kunnossa ja todella mukavia pelata.

  #525367 Ilmoita asiaton viesti

  Lisättäköön edelliseen, että Costa del Solilta löytyy sarja Espanjan hienoimpia golfkenttiä ja niitä on todella monia, joten sinne matkustaessa ei tarvitse pelata vain yhdellä kentällä, sillä välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä. Kaikki kentät ovat hienossa kunnossa, mutta greenfeet ovat usein aika suuria.
  Mutta Costa del Sol on kyllä golffaajan paratiisi!

  #525368 Ilmoita asiaton viesti

  Parasta kun kysyt niin se on mielestäni Valderrama. Televisiosta se ei ehkä näytä niin vaikealta ja haastavalta mitä se todellisuudessa on, ainakaan greenien osalta. Myös naapuruston Sotogrande, San Roque ja Almenara ovat tasokkaita kenttiä. Almenara on uutena kenttänä ainakin toistaiseksi kohtuuhintainen.
  Barcelonan pohjoispuolella on muutama hyvä kenttä, esim. Pals ja El Prat.

  #525369 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Parhaat kentät löytyvät Sotogranden alueelta, n. 90 km marbellasta länteen. Siellä on mm. Valderrama (en ole pelannut, kävellyt pari kertaa kentällä), Sotogrande sekä ’pikku-Valderrama’ San Roque’. Myös Almenara on mielestäni mielenkiintoinen kenttä.

  Marbella – Malaga välillä hyviä kenttiä ovat mielestäni Guadalmina, La Quinta, Mijas. Yleensä siellä on kaikki kentät hyvässä kunnossa. Torrequebrada oli kyllä itselleni iso pettymys! ’Mikki Hiiri’ lay-out paikka paikoin ja muutenkaan ei maineensa veroinen, paitsi hinnaltaan… Samoin Mirafloresia en suosittelisi kenellekkään, todellinen ’Mickey Mouse’ -kenttä.

  Vielä yksi hyvä kenttä tuli mieleen, nimittäin Marbella Golf Club.

  #525370 Ilmoita asiaton viesti

  Vähän myöhässä vastaus mutta kuitenkin… eli kaikki vastaajat ovat järjestään ehdottaneet rannan lähellä olevia, kieltämättä hienoja kenttiä mutta muitakin löytyy.

  La Cala on toki vierailun arvoinen kohtalaisine korkeuseroineen, mutta koko Costa Del Solilla on vain kaksi vuoristokenttää eli Alhaurin Golf ja Monte Mayor. Monte Mayor vaatii todellista ’täsmägolffia’ ja on maisemien ja korkeuserojen suhteen huikaiseva. Alhaurin on myöskin vaativa ja järjestään loistavassa kunnossa, oma suosikkikenttäni.

  Valderrama epäilemättä loistava mutta sinne ei pääse niin vain pelaamaan. Pelaajan pitää olla jäsen tai lähtöajan oltava jonkun matkanjärjestäjän sopima. Valderraman portilla vartijat kyllä tarkistavat vierailijan statuksen. Lisäksi green fee on noin 210 €! Rajoituksia on myös Valderraman lähikentillä, ’for members only’ oli vastaus kun klubitalolta tiedustelin pelimahdollisuutta.

  Oma suosikkilistani (en tosin kaikkia alueen kenttiä tunne) on seuraavanlainen: Alhaurin, Monte Mayor, La Cala, Alcaidesa ja Mihas (kumpi tahansa Mihaksen kahdesta kentästä). Kentät ovat kovin eriluontoisia mutta ovat varmasti jokainen hyvin hoidettuja ja edustavia Aurinkorannikon kenttiä.

  #525371 Ilmoita asiaton viesti

  Valderamassa ainoa häiritsevä tekijä oli se, että koska väylien ruohopinta vastaa aika tarkalleen kotimaista keskivertogriiniä, niin tuntui tosi pahalta lyödä siihen raudalla monttuja. Toppeja tuli alkuun ihan väkisin.

  #525372 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kannattaa kokeilla manner-Espanjassa, Barcelonasta parin tunnin ajomatkan päässä olevia Gironan lähiympäristön kenttiä. Golf de Pals, PGA Golf de Catalunya, Émporda, Golf de Serres… Noista Pals ja Emporda ylitse muiden.

  #525373 Ilmoita asiaton viesti

  Joel va yyrar du?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on paras golfkenttä Espanjassa?