23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Mihin suuntaan Golfpörssi on menossa?

Etusivu Foorumit Yleistä Mihin suuntaan Golfpörssi on menossa?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188718 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nykyisellä näyttää siltä, että golfpörssistä on tullut osin ammattimaisten mailanmyyjien, osakejobbareiden yms. täyttämä ilmoitustaulu. Itse olen tehnyt kauppoja sen välityksellä ihan hyvällä menestyksellä, mutta yleensä siten, että olen jättänyt ostotarjouksen. Kaupankäynnin sujuvuuden lisäämiseksi ehdotin jo jokin aika sitten huuto.net -sivuston kaltaista kaupankäyntiä, jolloin varsinkin amatöörimyyjien ja -ostajien keskinäinen kanssa käyminen esim. hinnan määräytymisen osalta kävisi luontevammaksi. Nykyään näyttää siltä, että samat henkilöt huudattavat samoja tuotteitaan odottaen, että joku hölmö tarttuu täkyyn. Kuvittelisin, että GP:n kaltaisten ilmoitustaulujen tarkoitus on olla yksittäisten heniköiden ei ammatinharjoittajien kohtauspaikka. Kaupalliset toimijathan ostavat mainostilansa. Vai kuinka?

    #497348 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lisäksi jollain ammattimaisilla myyjillä on useita (ainakin 5) nimimerkkejä ja puhelinnumeroita, useimmiten salaisia numeroita.

    Auttaisikohan jos golfpörssiin saisi laittaa ilmoituksen samoilla säännöillä kuin saa kirjoittaa tällekin palstalle.

    #497349 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kuuluun niihin Poodri Hoo:n määrittelmän mukaan niihin, jotka odottavat hölmöjen tarttuvan täkyyn 🙂 Omasta mielestä määritelmäni ei ole noin tyly 🙂

    Oma määritelmä: Laitan jonkin hinnan tavaralle jota en tarvitse. Yleensä se on ollut ilm. liian kallis ja pikkuhiljaa (pahimmillaan varmaan vuoden ajan) tiputtamalla ilmoituksesta menee maku. Kaikki sen jo nähneet ja ainiin tää on se sama. Skip. Vaikka hinta olikin vaihtunut.

    Tarjouksia tinkimismielessä on tullut harvemmin. Yleensä ne on ollut lähinnä naurettavia kokeiluja. Kaupat on taas yleensä aina tapahtuneet pyyntihinnoilla tai pienillä tinkauksilla (tyyliin: postikulut tms).

    Noh. Täytyy sanoa kiitos Golfpörssille, sillä olevan varmaan 80% turhista vehkeistäni + kokeiluistani päässyt eroon kohtuulliselle korvauksella ja näin ollen ei ’harrastukselleni’ ole tullut kauheaa hintaa, vaikka kaikki ei koskaan menisikään. Harrastuksestahan yleensä pitää maksaa.

    Mutta mutta, palatakseni Poodri Hoon ajatukseen niin olen samaa mieltä. Kauppa varmaan toimisi tehokkaammin, jos Huuto.net tyylinen parannus/vaihtoehto tänne laitettaisiin.

    Lisäys: Olen myös ostanut tavaraa pörssistä, joten en ole pelkkä myyjä. Ja korostan: En todellakaan tee tätä missään mielessä ammatikseni.

    #497350 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Huuto.net -tyyppinen toiminto olisi periaatteessa hyvä lisä sinänsä, mutta eihän se ’ammattimyyjiä’ mihinkään poistaisi.

    Huutokauppatyylin huono puoli on taas se, että ostaminen vaikeutuu ja hidastuu. Nykysysteemissä on hyvää se, että ostamiseen riittää usein yksi yhteydenotto ja kauppa joko syntyy tai sitten ei, mutta homman kanssa ei tarvitse vetkuttaa paria viikkoa kuten huuto.netissä.

    Ja mitäs vikaa ns ammattimyyjissä on? Jos löydän hyvän tuotteen sopivaan hintaan, on mulle ihan sama jos joku saa siitä pienen katteen välistä, joko privaatisti tai firmalleen.

    Se, että ilmoituksia uusitaan päivittäin ja pidetään omia aina uusimpina, olisi taas varmaan estettävissä jollain muulla tavalla. Voisi esim luoda erilaisen selaussysteemin, jossa uusimmat ilmoitukset eivät näkyisikään ensin yhdessä pötkössä, vaan jotenkin muuten.

    #497351 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Alkaa tosiaan meneen hermo kun jotkut kauppaavat jotain saakelin CONFIDENCE VISA 3 puumailoja.

    Ohjeeni:jos eivät mene tuolla tykittämisellä kaupaksi,vie kaatopaikalle!!!!

    Pörssin pitäisi mielestäni laittaa lukitus viesteille,eli kun jätät viestin,sitä ei voi poistaa esim.3 tai 5 päivään.

    Tämä ei tietenkään estä laittamamasta uutta ilmoitusta CONFIDENCE VISA 3 puista,mutta ei kai kukaan niin tyhmä ole että laittaa saman tavaran myyntiin 10 kertaa!!!!

    Lue lisää: Confidence Visa-taas eilen uusittu

    #497352 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nykyään kun golfpörssissä myytävien mailojen määrä on kasvanut selvästi, niin olen siirtynyt käyttämään pörssiä enemmän tietokantana, josta haen tietyillä hakukriteereillä itseäni kiinnostavat tuotteet. Tällä menettelyllä kiinnostavien tuotteiden määrä mahtuu yleensä yhdelle tai korkeintaan kahdelle sivulle. Omat vanhat mailani olen toistaiseksi myynnyt ’ostetaan’ osaston kautta tai suoraan kavereille. Mahdollisten mailajobbarien mukana olo pörssissä ei ole ainakaan toistaiseksi haitannut itseäni. Jos joku käy jostain ostamassa kaikki demomailat halvalla pois ja laittaa ne tänne pörssiin myyntiin, niin se sopii minulle ainakin ihan hyvin, jos sillä lailla saan haluamani mailan edullisemmin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Mihin suuntaan Golfpörssi on menossa?

Etusivu Foorumit Yleistä Mihin suuntaan Golfpörssi on menossa?