7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][7]
KilpailuaSuomalaista

Mielipide Aldila NV Green NXT 65 Wood – Stiff varresta?

Etusivu Foorumit Välineet Mielipide Aldila NV Green NXT 65 Wood – Stiff varresta?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1295948 Ilmoita asiaton viesti

  Morjensta palstalaiset!

  Kyselisin minkälaisia kokemuksia/mielipiteitä tästä varresta?

  Laitoin varren Cobran f7 draiveriin, niin lyhen testin perusteella toimi hyvin lentokorkeus tipahti ja kaari oli miellyttävä kun pallo rullasi.
  Mailanpää nopeuteni on noin 100mph, mutta mailanpää tuntui löysähköltä, olisiko x-stiff varsi liian jäykkä?

  #1295985 Ilmoita asiaton viesti

  Ei tuo selviä kuin kokeilemalla. Yleensä mailanpäänopeus pitää olla siellä 110+ mph, jotta x-stiff pääsee oikeuksiinsa. Toisaalta asia ei ole kovin yksiselitteinen, youtubessa on testejä jossa kovaa lyövät ovat kokeilleet erilaisia varsijäykkyyksiä ja erot ovat muutaman metrin sisällä. Taisi jossain testissä jopa seniorivarsi tuottaa parhaimman kaaren.

  #1295997 Ilmoita asiaton viesti

  En niinkään sitä pituutta mieti siihen vaan, että pysyisi sektorissa vaikutti että tuolla varrella lähti suorassa kaaressa oikealle.

  #1296011 Ilmoita asiaton viesti

  Kyseisestä varresta ei ole minulla kokemusta, mutta eikös noin niin kuin yleistäen ole niin, että suoralla swingillä liian jäykkä varsi tuuppaa palloa oikealle ja liian löysä vasemmalle (oikealta puolelta lyövällä)? Joku tekijä varren taipumisprofiilissa suhteessa swingiin tai muu swingin ominaisuus kenties aiheuttaa suoran kaaren oikealle mieluummin kuin liian löysä varsi.

  #1296034 Ilmoita asiaton viesti

  Noinhan se yleisellä tasolla on. Ei tuo selviä kuin testaamalla eri varret ja pätevä pga ammatilainen osaisi kertoa loput. Pitäisi nähdä svingi ja Trackman data.

  #1296036 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy testata vartta lisää, tilasin testiin nyt myös x-stiffin niin sitte sen näkee.

  #1296046 Ilmoita asiaton viesti

  Itse hankin edelliseen draiveriin kaksi vartta, joita sitten pystyi vaihtamaan halutessa. Toinen oli stiff ja toinen x-stiff. Käytännössä ei eroa huomaa, jälkimmäinen tekee ehkä hieman ”purevampaa” kaarta. Ensin mainitulla kuitenkin kentällä pelaan, kierroksella kun vetelen hieman rauhallisemmalla temmolla.

  #1296049 Ilmoita asiaton viesti

  Itsekki ajattelin asiaa vähän nuin, että kun olo ropasssa ei ole hyvä tai on huono sää nii stiffiä kehiin ja kun kaikki on kunnossa sitte x-stiffiä.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Mielipide Aldila NV Green NXT 65 Wood – Stiff varresta?