5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Michelle Wie

Etusivu Foorumit Yleistä Michelle Wie

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Itselläni ei ole henkilökohtaisesti mitään sitä vastaan, että Wie käy silloin tällöin kokeilemassa pelaamista miesten kisoissa. Wien motiiveja en välttämättä ymmärrä, mutta se ei ole nyt tärkeää. Rupesin kuitenkin miettimään sellaista asiaa, että kannattaisiko Wien kuitenkin opetella voittamisen taito ensin naisten kisoissa ennen kuin ryhtyy haaveilemaan miesten kukistamisesta? Sillä oli miten hyvä pelaaja tahansa, niin voittaminenkin pitää opetella. Se ei ole pelkkää pallon lyömistä vaan henkinen puoli on voittamisessa todella tärkeää. Tämän takia en oikein ymmärrä näinkin tiivistä osallistumistahtia miesten kisoihin. Wie on nuori ja poikkeuksellisen lahjakas pelaaja, mutta ennen kuin alkaa höpisemään Ryder Cup -paikasta ja sen pitämisestä realistisena tavoitteena, niin voisi kuvitella, että tällaisella pelaajalla olisi jotain konkreettisia näyttöjä!! Toistaiseksi Wie ei ole kuitenkaan muuta kuin erittäin lahjakas pelaaja ja jokainen tietää, että lahjoilla pääsee vain tiettyyn pisteeseen. Loppu onkin sitten jotain ihan muuta…

  leipää ja sirkushuveja kansalle. uskon monen ihan mielenkiinnosta ostavan lipun ko.kisaan ja katsovan miten ko.tyttö pärjää miehenrotjakkeiden seurassa. veikkaan että starttirahaa on maksettu sponsorien pussista melkoinen määrä jotta Wie on saatu paikalle.

  ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa

  Yhtenä motiivina voi myös olla neidon ikä. Nimittäin iästään johtuen Michelle sai vain rajoitetun kortin LPGA tourille. Hänelle taidettiin sallia 6 kisaa tourilla. Joten mikä olisikaan parempi tapa pitää virettä yllä kuin taistella miesten kanssa, saada hyvät starttirahat ja ’kiertää’ tourin osallistumisrajoitusta.

  Kyllähän tämä herättää mielenkiintoa – ja Veijo Nike hieroo karvaisia käsiään 🙂

  Nimetön

  Olen samaa mieltä tuon voittamisen kanssa. Tästä hyvä esimerkki on:

  Kun Tiger oli nuori, hän pelasi aina jotain sarjaa/touria kunnes oli omasta mielestään valmis voittamaan seuraavassa sarjassa. Ja niin hän tekikin, yli 270 voittoa 400 turnauksesta ennen 18 ikävuotta…

  Voittamista ei opita lahjakkuudella

  Nimetön

  Marde kirjoitti: (6.9.2006 10:52:14)
  Itselläni ei ole henkilökohtaisesti mitään sitä vastaan, että Wie käy silloin tällöin kokeilemassa pelaamista miesten kisoissa. Wien motiiveja en välttämättä ymmärrä, mutta se ei ole nyt tärkeää.

  Sää oot ihan selvästi kateellinen!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Michelle Wie

Etusivu Foorumit Yleistä Michelle Wie