23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Matkapalveluista.

Etusivu Foorumit Matkailu Matkapalveluista.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen ns. tuore golffari ja suunnittelen ensimmäistä golfmatkaani ulkomaille. Näilläkin sivuilla on näköjään paljon vaihtoehtoja. Silmiini osui kaksi matkanjärjestäjää(tai ehkä yksi) Golden Sun Golf ja Sun Golf. Ovatko ne eri yrityksiä vai yksi ja sama. Entä onko jollain kokemuksia sen tai niiden matkoista???

    Kyllä Sun Golf ja Golden Sun Golf ovat eri yrityksiä. Sun Golf on tuotenimi, jota Aurinkomatkat käyttää golfmatkojen markkinoinnissaan. Olen kerran käyttänyt Aurinkomatkojen golfpalveluja. Tuttu, turvallinen ja toimiva matkanjärjestäjä.

    Golden Sun Golf on Uudessakaupungissa sijaitseva golfmatkoja järjestävä yritys, jonka palvelua olen kuullut monen kehuvan. Olen keväällä lähdössä ensimmäisen kerran Golden Sun Golfin matkalle.

    Olen käyttänyt useita kertoja Finnmatkojen, Laatumatkojen ja AK-matkojen golfpalveluita. Kertaakaan ei ole niihinkään tarvinnut pettyä. Kaikki toimii ja palvelukin on ihan ok.

    Golden Sun Golfilla, Laatumatkoilla ja AK-matkoilla voit esittää enemmän omia toiveitasi matkan suhteen, Aurinkomatkoilla ja Finnmatkoilla olet heidän vakiotarjontansa armoilla. Kun kuitenkin kerrot olevasi tuore golffari, on ehkä hyvä lähteä aluksi isommassa golffaajaporukassa minkä tahansa em. matkanjärjestäjän standardimatkalle. Sitten kun tiedät, mitä golfmatkoiltasi haluat, voit ruveta pikku hiljaa toteuttamaan omia mieltymyksiäsi räätälöimällä matkaa.

    Olen myös muutaman kerran hankkinut netin kautta lennot, majoituksen ja auton ja varannut tiiausajat suoraan kentiltä. Kaikki on sujunut näinkin hienosti. Tällöin on kuitenkin enemmän osapuolia mukana matkaa järjestelemässä ja suurempi riski, että kaikki asiat eivät toimikaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Matkapalveluista.

Etusivu Foorumit Matkailu Matkapalveluista.