Aihe: Marbellaan kuukaudeksi golfaamaan - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Marbellaan kuukaudeksi golfaamaan

Etusivu Foorumit Matkailu Marbellaan kuukaudeksi golfaamaan

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631803 Ilmoita asiaton viesti

  Hei, meillä on mahdollisuus lähteä kuukaudeksi ensi talvena Marbellaan golfaamaan ja haluaisinkin tietää onko jollakin kokemusta pidemmästä ajasta siellä ja onko kenelläkään tiedossa onko siellä joillakin kentillä tarjolla kuukausihintoja niin että voi pelata niin paljon kuin haluaa kuukauden ajan. Järjestääkö kukaan matkanjärjestäjä tällaisia matkoja? Asuntoja me juuri kanssa katsellaan. Kiitos!

  #634393 Ilmoita asiaton viesti

  Vastauksia kysymyksiisi löytyy täältä. Kaikkiin Costa del Solilla golfaamiseen (ja moneen muuhunkin) liittyviin kysymyksiin osaa luotettavasti vastata vuosien kokemuksella Seppo Lukkari.

  #634394 Ilmoita asiaton viesti

  Et tarvitse mitään Par-ykkösiä, kaikilla kentillä on tilaa ja parhaat hinnat saat tiskiltä. Costa del Solin ruuhkat jäivät viime vuosituhannelle. Muutama kenttä on ns. privaatti, näihin pääsee vain jäsenen vieraana tai tiettyinä aikoina viikosta/päivästä. Niistä ei kannata välittää. Moniille kentille saa ostaa 10-, 20- ja jopa 50- kierroksen paketteja. Tiskillä selviää hinnat ja ehdot. Kannattaa kokeilla myös netin kautta ennakkoon tiedustella hintoja ja ehtoja. Golf in Spain ja Marbella.

  #634395 Ilmoita asiaton viesti

  Aurinkorannikon visiittien vakiokamaa on Rio Real. Hauskaa puitten väliin raivaamista ja pari mojovaa vesiestettä. Klubilla on hyvät sändvitsit.

  #634396 Ilmoita asiaton viesti

  Hei!

  Vastausta kysymykseesi minulla ei ole, mutta haluaisin vain informoida kaikille golfareille ja lajin ystäville tästä mahtavasta kilpailusta;

  DSV Villas Collection arpoo golf-viikon neljälle hengelle Espanjan Marbellassa, Puerto Banuksessa. Voittopakettiin sisältyy viikon majoitus n. 4 milj. euron arvoisessa luksusvillassa merinäköalalla ja golf-kurssi – palkinnon kokonais arvo on yli 5000 euroa!

  Osallistua voit DSV Villas Facebook-sivulla osoitteessa prmte.me/dsv tai Twitterissä twiittaamalla #winluxurygolf miksi juuri sinun tulisi voittaa palkinto (englanniksi). Lisätietoja osoitteesta http://golfingvillaspain.com/.

  Hauskaa kesää kaikille!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Marbellaan kuukaudeksi golfaamaan