28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Mankkaalle jokamieskenttä?

Etusivu Foorumit Yleistä Mankkaalle jokamieskenttä?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Tuleeko Mankkaalle jokamieskenttä, jos golfkentän rakentamishanke menee Espoon kaupunginhallituksessa läpi ? Mielestäni Espoon kaupungin tulisi laittaa maan vuokraamiselle sellaiset reunaehdot, että yrittäjät saavat vuokrata kaupungit maita käyttöönsä, jos golfkentästä tehdään jokamieskenttä. Mankkaalle ei tarvita jotain suljettua golfklubia, jonne ei pääse pelaamaan ilman osaketta tai 100 euron GF maksua.

  Jokamieskenttä varmaan tulee, jos jokamiehillä on sijoittaa kenttään tavalla tai toisella vaadittavat määrät miljoonia euroja. Vanhan kaatopaikan vaatimiin ympäristökuluihin on jo pistettävä 2 miljoonaa euroa kaupungin laittamien miljoonien lisäksi.

  Käsittääkseni Pro Turvesuo -kansanliike ajaa 9-reikäisen jokamieskentän rakentamista kaupungin rahoilla, Pro Mankkaanpuronpuisto tms. ajaa 18-reikäisen osakekentän rakentamista sijoittajien rahoilla.

  Nimetön

  Jos kenttä todella rakennetaan kaatopaikalle niin luulis sen olevan rehevä ja näin ollen sellanen kenttä joka aukee ensimmäisten joukossa eikö siellä kaatopaikalla ole maapaerä aika lämmin kun on sellanen kompostin omainen käyminen vireillä kokoajan ei olis routa ongelmia, ainakin vois luulla asiasta tietämätön.

  No jumankauta! Niinhän se tietty on. Maahan voisi myös tökkiä sinne tänne (ei puitten alle) teräsputkia ja sytyttää nokkaan ikuiset tulet, metaaniahan sieltä pukkaa? Näin saadulla valaistuksella voitaiisiin pelata 24 h vuorokaudessa ja ehkäpä jopa liekkien tuottama lämpö mahdollistaisi ympärivuotisen peluun.

  Ainoana putkien haittana voidaan pitää riskiä, että paikalliset raggarit sammuttavat liekin ja ympäristöön leviä tuttu suolikaasun tuoksu.

  Viimeistään tällaiselle kentälle olisi tupakkamiehille saatava porttikielto, sillä tällaisen raggarien sammuttaman kaasuputken tietämille saattaa kaasu jäädä tyvenellä ilmalla leijumaan jolloin huolimattomasti maahan heitetty nortinjämä saattaa tömäyttää ilmaan koko flightin ja saaden aikaan bunkkerin sellaiseen paikkaan mihin arkkitehti sitä ei haluaisi saati sitten kenttähenkilökunta!

  Sama kävi mielessä.

  Se olisi muuten oiva kenttä Ringolle, koska siellä olisi helppo välttää tupakoivaa peliseuraa; blokkaa vaan kaikki Niki Laudan näköset jätkät ykköstiillä.

  Jäin miettimään, että siellä täytyy olla myös Niki Laudan näköisiä ladyja joukossa… Ihan puistattaa!

  Toisaalta piereskelyn kannalta tämähän painisalien kaltainen urheilupyhättö; antaa soida vaan, sen kummemmin punastelematta, tytöt ja pojat!

  Asiaahan voisi kehitellä vieläkin pidemmälle; niiden putkien päihin voisi laittaa kaasuvirralla toimivat päristimet. Voin vain kuvitella kentän suosiota upseeri- ja aliupseerijärjestöjen keskuudessa, kun pääsisi luonnottoman suuressa mittakaavassa muistelemaan inttiaikoja.

  Bmarker kirjoitti:’Käsitttääkseni Pro Turvesuo ajaa kentän rakentamista kaupungin varoilla’.

  Kyllä minäkin olen sen käsittänyt. Mutta mikä realismi siinä on? Luuletko tosiaan, että kaupunki kaivaa ’kiirstustaan’ edes sitä 2 miljoonaa euroa, mikä nyt on tarkoitus ottaa golfkenttäyrittäjältä, saati että sen päälle vielä rakentaisi kentän verorahoilla.

  Hiukan realismia plaese. Eiköhän ne miljoonat laiteta mieluummin päiväkotien tilanteen parantamiseksi tms. Kts. vähän mistä Espoo nyt puhuu.

  Hep..hep…enhän minä ole esittänyt mitään realistista tai epärealistista arviota siitä, mihin ratkaisuun kaupunki päätyy. Kerroinpa vain, mikä ero noilla kahdella Mankkaansuohon liittyvällä hankkeella on. Todennäköisesti toinen niistä on epärealistinen, jos mielipidettä siitä kysytään. Eikö niin?

  Tämähän ei suinkaan ole pelkästään reserviläisten paratiisi mutta kuvittelisin heidän nauttivan kentästä eniten, varsinkin, jos joka toinen putki pärähtäisi ja joka toinen putki iskisi lieskaa taivaalle.

  Luulisin myös raggareitten karttelevan paikkaa lämpimimmillä keleillä jolloin kaasun muodostus on kiivaimmillaan.

  … Ja näin vapun alla voitaisiin klubilta jakaa ilmapalloja terveisiksi muuallekin Espoosta.

  Niihin vain täytyy laittaa varoitus, ettei saa puhkaista.

  Nimetön

  Uudenmaan uutisissa (TV2 klo. 17:50) oli aiheesta ja siinä sanottiin Espoon päätyneen suunnittelemaan alueen kehittämistä ja tähän suunnitelmaan kuuluu golf-kenttä. Tarkemmin ei mainittu onko kyseessä 9 vai 18 reikäinen kenttä.

  Lohdullinen askel päättäjiltä, vaikka veikkaan mopon karkaavan kaavoituksen jälkeen.

  Mitäs sääntökirja sanoo paskanhajusta? Saako vapaan dropin tuulen yläpuolelle? Mites lieskat?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Mankkaalle jokamieskenttä?

Etusivu Foorumit Yleistä Mankkaalle jokamieskenttä?