11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Mailojen tarkastus

Etusivu Foorumit Yleistä Mailojen tarkastus

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Rory MacIlroy vaihtoi draiverin koska epäili, ettei lavan osumapinnan jousto-ominaisuus täyttäisi testivaatimuksia. Miten usein näitä pelaajien mailoja tarkastetaan ja testataan niiden sääntöjen mukaisuuden vuoksi näissä kilpailuissa?

    Tuossa toissa viikolla St. Andrewsissa 2027 sääntömuutoksia pohdittaessa DPWT:n ja LET:n tuomarit toivoivat pikaopasta välineisiin eli sellaista opasta, jolla voisi todeta mailojen olevan hyväksyttyjä tai ei. Sanoivat, että heillä ei ole mitään mahdollisuutta tarkastaa esim. tuota mainitsemaasi asiaa tai uria silmämääräisesti ja maailmassa on kaksi paikkaa, jossa tiettyjäjä asioita voi testata ja todentaa eli paikkoina R&A:n Allan Robertson House, Kingsbarns, St. Andrews ja USGA:n Far Hills, New Jersey. Pallojen kanssa sama.
    Ainoastaan hyväksyttyjen pallojen ja mailojen listalla saa hyvän käsityksen onko malli alkujaankaan hyväksytty. Vaikka maila ja pallo olisi tuolla listalla, niin yksittäiset tuotteet eivät välttämättä ole ja tuon takia tuo periaatteessa on mahdotonta sanoa 100% varmuudella onko väline ”hyväksytty”.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Mailojen tarkastus

Etusivu Foorumit Yleistä Mailojen tarkastus