5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Mailojen hinnat ulkomailla

Etusivu Foorumit Yleistä Mailojen hinnat ulkomailla

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 45)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178420 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onko tietoa minkälaisia eroja on mailojen hinnoissa Suomen ja ulkomaiden välillä?

  #341624 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Rod

  Katso netistä esim. http://www.golfdiscount.com mutta suosittelen käytettyjen ostoa

  Lue lisää: http://www.golfdiscount.com

  #341625 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mailat maksaa muualla Euroopassa suunnillen saman verran kun Suomessakin. USA:ssa hinnat ovat noin 20-30% halvemmat (varsinkin jouluaikaan).

  #341626 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Huippumerkeistä puhuttaessa hintaerot lähes mitättömiä tai ei ollenkaan. Merkkien omat hinnoittelutoimenpiteet ja valuuttojen kurssierot (esim. kallis dollari) pitävät tästä huolen. Jos hakee kopioita tai käytettyjä, asia erikseen. Vanhoja malleja myös huippumerkeistä toki voidaan dumpata esim. jenkkimarkkinoille.

  #341627 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  jtr

  Onko kokemuksia tilaamisesta ulkomailta ?
  Esim. golfdiscount.com hinnat houkuttelevat kyllä suomalaista mailanostajaa.

  #341628 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Olen tilannut 90-luvun alkupuoliskolla (93 tai 94) Edwin Wattsilta pari mailaa, tosin puhelimitse ja luottokortilla, en netin kautta. Homma toimi erittäin hyvin, mailat tulivat todella nopeasti, olisiko ollut pari-kolme päivää ja tavara oli sitä mitä oli tilattu. Paketti löyti perille vaikka nimi ja osoite oli vähän sinnepäin… Netissähän tuota ongelmaa ei synny.

  Riski on ehkä siinä, jos et saa mitä tilaat, tavara on väärä tai rikkoutunut matkalla tms. niin on iso vaiva lähteä sitä takaisin lähettelemään yms.

  Oma kokemukseni maailmalta on (lähinnä Euroopasta ja Jenkeistä), että ainakaan ns. merkkimailoissa ei enää juurikaan hintaeroa ole. Jenkeissä hämää hintojen verottomuus. HIntaan pitää aina lisätä kunkin osavaltion myyntivero, joka muistaakseni pyörii 10 %:n molemmin puolin (+ / – 4%), voi olla että muistan väärin.

  Lue lisää: Edwin Watts

  #341629 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  NPu

  Tilasin Lynxin mailat Englannista. Hintataso on tosiaan pääosin sama kuin suomessa, mutta joskus löytää hyviä tarjouksia. Esim. tässä tapauksessa sain n. 800,- halvemmalla, toimistuskulut huomioiden, 10 rautaa kuin mitä täällä olisi maksanut 8 rautaa. Toimitus pelasi loistavasti.

  Lue lisää: Onlinegolf

  #341630 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onkohan tästä kellään kokemuksia?

  Lue lisää: GOLFONLINE

  #341631 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ainakin jotkut merkit ovat USA:ssa halvempia. Itse ostin MacGregorin DX raudat ja maksoin niistä noin 1000 mk.

  #341632 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kaverini osti itselleen jenkeissä muutama kuukausi takaperin Taylor Made Firesole (300 sarjaa edeltävä malli) raudat ja maksoi niistä veroineen alle kolme tonnia. Suomessa ovh oli muistaakseni n. 5500 mk. Hän osti myös Taylor Made Rescuen ja maksoi siitä 700 mk (Suomessa 1600 mk).

  Varsinkin edellisvuoden malleista saa USA:ssa todella tuntuvia alennuksia. Myös uudet hyvät rautasetit (Callaway, Taylor Made jne.) olivat ainakin tässä Dallasin liikkeessä noin 1000-2000 Suomen hintoja alempana. Draivereissa eroa ei ollut niin paljoa (about 500 mk) ja muissa puumailoissa vielä vähemmän. Johtopäätös lienee, että USA:n suuremmat volyymit ’sallivat’ liikkeille pienemmät katteet ja siten myös isommat alennukset. Halu päästä varastoista eroon ’hinnalla millä hyvänsä’ lienee myös suurempi. Hyvänä esimerkkinä tästä ostamani Nike TW Cource Air Max tms. kengät jotka myytiin pois 50 taalalla – Stockalla hinta on 1298 mk !

  Ostin itse oman draiverini (Makser) pari vuotta takaperin Singaporesta ja maksoin siitä vain 1100 mk (Suomessa 3200 mk).

  #341633 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kaverini osti Callaway edellisen mallin X-14 sarjan mailoista Jenkeistä viimekesänä ja maksoi niistä naurettavan hinnan verrattuna mailojen hintaan Suomessa. Mailat olivat käytetyt ja kuulemma niillä oli pelattu ainoastaan yksi kierros.
  Hän on ollut erittäin tyytyväinen ostoksiinsa.

  Ainoa ongelma EU-alueen ulkopuolella tehdyistä ostoksista saattaa olla se, että tulli on kiinnostunut mailojen alkuperästä. Tosin riski taitaa olla tänä päivänä aika pieni kiinnijäämisen osalta.

  Lue lisää: Golfpiste

  #341634 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Morjens!

  Uudet merkkimailat periaatteessa samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Vanhenevia malleja myydään sitten usein erittäin huokeasti pois, mutta usein tarkoittaa myös, että ’normaaleja’ lofteja yms ei aina ole jäljellä. Tällöin tarvitaan tuuria, että sattuu löytymään sopivat. ’Ei-iso-merkki’ mailoja saa myös huokeammalla kuin Suomesta.

  Vasurin mailat myös harvassa, sillä niiden myyntikierto niin hidasta, ettei liikkeiden kannata pitää niitä kaupassa, korkeintaan pikkunurkkauksessa. Nämä tilauskamaa, jolloin kohtuu korkea hinta.

  Aasian reissulla on parempi mahdollisuus löytää huokea diili laatumailoista, kunhan vain varmistut, että ostat aidot mailat. Siellä tosin vielä vähemmän vasureita.

  Göteborgissa Taylor Maden spuuni maksoi 2100 suomen markkaa. Mä pelaan Taylor Maden mailoilla.

  Jos haluat todella edullisesti mailat ja etsit samalla ulkomaanreissua niin lähde jenkkeihin!… Esimerkiksi Titleist 990 sarjan raudat teräsvarrella maksaa suomessa n. 4000-5000 mk. Yksi kaverini osti ne jenkeistä 2500 mk:lla… Jotta sinne päin.

  Nimetön

  Onko hyviä ja luotettavia ulkomaan paikkoja tiedossa, joista voisi tilata edullista golf kamaa laidasta laitaan?

  onlinegolf.co.uk (Englannissa)

  http://www.tgw.com (Jenkkilä)

  http://www.golfdiscount.com (Jenkkilä)

  http://www.directgolf.com (Englannissa)

  Tuossa muutamia mainitakseni.

  Kloonimailoja myyviä paikkoja:

  http://www.pinemeadow.com (Jenkkilä)

  http://www.gigagolf.com (Jenkkilä)

  http://www.diamondtourgolf.com

  Sydäntä särkee kotimaisten mailakauppiaiden puolesta, kun tämä web-ostaminen pikkuhiljaa käynnistyy toden teolla. Veikkaan, että ei mene kovinkaan pitkää aikaa, kun puolet nykyisistä golfliikkeistä on lopettanut. Valitettava suuntaus, mutta väistämätön nykysellä hintatasolla.

  ’Sorruin’ itsekin tähän ja tilasin Mizunon MP-30 rautasetin http://www.onlinegolf.co.uk:sta. Homma pelasi tosi hienosti: tilaus sisään 19.12. ja mailat saapuivat 29.12.

  Maksoin mailoista £499.99. Kaupan päälle tuli vielä 5 tusinaa Maxfli Revolution pallukoita, jotka ovat ihan kelvoillisia 🙂

  ’Säästöä’ tuli 200 -300 €, riippuen miten tuon pallosatsin arvostaa ….

  Loppuun mainos:

  Jos olet hankkimassa uusia rautakeppejä ja et ole enää ihan tuuppari (siis lyönti on jo vakintunut), niin älä osta mitään, ennenkuin olet kokeillut MP-30:set !

  Ikunen tuuppari:

  Ehdottomasti halvin ja varmin paikka on ebay.

  Esimerkkinä:

  Hommasin sieltä TM:n puut R510, R580 FW 3, R580 FW 5. Hinta oli yhteensä 400 dollaria ilman kuljetusta ja veroja!!! Nää oli viä uusia!!!

  Raudat Titleistin 670 ja pelattu vain kaksi kierrosta ja hinta oli vain 500 dollaria ’Buy it now’ sarakkeesta.

  Putterina TM:n Monza. Uusi ja hintaa oli noin 100 dollaria.

  Ja näitä riittää!!!

  Lue lisää: Ebay

  Onlinegolfista odottelen pakettia, joka sisältää TM R510 (150£), TM 300 Ti puu5 (70£), Titu Pro-V1 12 kpl (33£), Strata Tour Ultimate 9 kpl (15£) ja Phoenix PX4000 (50£). Euron kurssi on 1,42, joten halpaa on.

  Ainut mikä askarruttaa, on viallisten/sopimattomien (kengät) tavaroiden palauttaminen ja lähinnä rahojen takaisin saanti.

  Jos et ole merkkitietoinen, suosittelen pinemeadowia. Tilasi mailat pe iltana klo19, olivat oventakana torstaina klo 14.

  Rautasetille tullee hintaa veroineen ja rahteineen hiukka reilu 200 euroa. Ja tilaaminen on helpompaa kuin äkkinäinen uskoisi.

  Tilasin itselleni draiverin toukokuussa Onlinegolfista (TM R320Ti) ja he laittoivat vahingossa tulemaan TM 320Ti:n. Otin yhteyttä onlinegolffiin mailitse ja he pyysivät minua lähettämään sen takaisin ja he maksoivat kulut.

  Paluu postissa minulle tuli sitten oikea draiveri jonka alunperin tilasin. Elikkä ongelmia tuossa vaihtamisessa ei ollut. Rehtiä kaupankäyntiä kaikinpuolin.

  Mitkä raudat tilasit itsellesi ja millä varsilla?

  Olen miettinyt itsekin nuita kloonirautoja, mutta en ole vielä laittanut tilausta menemään, kun tässä funtsin vielä eri vaihtoehtojen välillä.

  Katselin pinemeadow:n sivuja ja totesin hintojen olevan kalliita.Näyttävät kyllä edullisilta…

  Mutta:Varsi on joku ’standard steel shaft by apollo’no okei,kyllähän se aloittelijalla menee,mutta itse en enää riflejä huonompiin koske…

  Kunnon varsia ei ole saatavilla kuin TTDG:t,eivätkä ne ole mitkään harrastelijavarret.Tarkoitettu siis hyville pelaajille.Hinta +10taalaa.TT lite:t ajavat jo varren asian,mutta hinta:+6,50 taalaa kappale.Varren hinta on muuten semmone 5,5 dollaria…

  Myös postikulut ovat aikas isot,about 70e kun yksin tilaa.

  Kohta lähtee tilaus golfsmithiin.

  Jos asko tarvit niin pääset kyllä mukaan tilaukseen.

  Outlet tuotteita ei saa kaikkia eurooppaan,mutta kyselen koko ajan mitä saa ja mitä ei.

  Lue lisää: golfsmith raudat

  Juu mielessä ei ole käynytkään tuo, että noita vakio varsia ottaisin mailoihini. Joko TT dynamic goldit ovat tulevissa mailoissa tai sitten Dynalite goldit.

  Tällä hetkellä etsin sopivia wedgen lapoja 51 ja 60 niihin varret ja gripit ja sitten ite pistäis mailat kasaan.

  Pitää laittaa korvan taa tuo tilaus hommeli. Ajankohtaista tuo oisi ehkä tämän kuun aikana (Loppupuolesta)

  kyllä noita hintoja nettikaupoista katsellessa joutuu toteamaan, että jos uusia malleja on etsimässä ja jos viitsii vähän kysellä kaupoista, saa suomesta useimmiten jopa halvemmalla.. itse ostin kesällä taylormaden rautasetin ja rescue mailan nevada bobista 30e halvemmalla kuin onlinegolfissa..

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 45)
Vastaa aiheeseen: Mailojen hinnat ulkomailla

Etusivu Foorumit Yleistä Mailojen hinnat ulkomailla