26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

mailoja Englannista suoraan kotiin

Etusivu Foorumit Yleistä mailoja Englannista suoraan kotiin

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kokemuksia mailojen tilaamisesta onlineshopista esim. Englannista. Katsoin netistä, että esim. Wilsonin Deep Red draiveri maksaa yli 200 euroa vähemmän kuin Suomesta ostettuna toimitusmaksuineen (toimitus kotiin 20 puntaa).

    Nimetön

    Ulkosuomalaisena olisi kiva tietaa kuinka jumalattomasti ne mailat Suomessa maksavat! Jos UK:sta saa mailoja 200 Euroa halvemmalla niin mika voikaan olla hinta Suomessa.

    Tilasin aiemmin keväällä rautamailat ja tilauksessa ei ollut mitään ongelmaa. Viime viikolla tilasin Wilsonin Deep Red puu 3:n ja mailan pitäisi olla pikapuolin kotiovella. Maksun olen hoidellut Visalla.

    Rod

    mistä kaupasta ostit?

    itse tilasin onlinegolf.co.uk :sta. kaikki sujui hienosti, toimitusaika lyhyt ja hinnat kohtuullisia. tilaamaan vaan!

    Ostin osoittesta onlinegolf.co.uk ja esimerkiksi Wilsonin Deep Red Driver 365 cc maksaa siellä 310 euroa, kun Suomessa pyydetään lähes 600. Lähes samat hintaerot on väyläpuissa.

    Lue lisää: golfonline

    Kävin tarkistamassa onlinegolfin sivuilta ja vertasin heidän hintaansa Suomalaisen golfcornerin nettimyyntin. Esim. Englannin shopissa oli TARJOUKSESSA Taylorin driveri R360 hintaan 230+20(toimituskulut) puntaa eli n.406€ Suomalaisessa Golfcornerissa myytiin samaa mailaa hintaan 495€. Hieman halvempihan tuo englanti on mutta reklamaation tekeminen lienee aika hankalaa, jos käy huono tuuri. Ihmettelen vaan miten saadaan mukamas 200€ eroja, Oliskohan käynyt niin että ei muistettu punnan kurssia oikein, joka muuten tällä hetkellä on n. 1,6241.

    Ja tarkistin deepred driverin hinnan Englanti 324€ ja suomi 357€ eli mistäköhän hyperkalliista proshopista karisma mailansa ostelee?

    Somebody wrote:

    ==============================

    Re: mailoja Englannista suoraan kotiin

    Ja tarkistin deepred driverin hinnan Englanti 324€ ja suomi 357€ eli mistäköhän hyperkalliista proshopista karisma mailansa ostelee?

    (NIIN? 31.7.2002 10:01:33)

    ==============================

    Mistä deep redin saa suomessa ostettua tuohon hintaan ???

    esim http://www.golfcorner kauppaa tuota hintaan 495€, joka pikaisella haulla näytti olevan edullisin…

    Käykää tutustumassa http://www.direct-golf.co.uk. Hyviä tarjouksia, mm. Taylor Made 360 -driveri 165£. Toimitusaika Eurooppaan 1-2 viikkoa. En ole itse vielä kokeillut, koska vasta huomasin tämän mainoksen, mutta aika houkuttelevalta vaikuttaa.

    Pieni virhe oli lipsahtanut hintoihin golfcornerin hinta oli 395€ ja kalliimpi malli 495€ ja englannin hinta on 357€ toimituskuluineen. Silti hinnan ero ei ole lähellekään tai kuten alkuperäisessä viestissä kerrottiin yli 200€????

    Hinta houkuttelee, mutta postikulujen kanssa hinta nousee 207£ eli 337€ ja toimutus aika 1-2vk aika kauan saa odottaa.

    ei muttia, tilaamaan vaan! uudet ja säihkyvät mailat ynnä muu helmeily on pelkkää plussaa!

    Eikö Suomen rajojen ulkopuolelta tilatuista mailoista tarvitse maksaa mitään tullia?

    Jos haluat hyviä käytettyjä mene katsomaan

    huutokauppasaitti

    http://www.golfbidder.co.uk

    Sadoittain hyvää tavaraa. Jos löytyy tuttu

    UK:sta niin kuljetus sisältyy hintaan. Meille

    päin 30 puntaa lisää. Mutta jos mailoja on useita

    niin eipä tuo kuljetus kovin paljoa maksa.

    Lue lisää: Mailojen huutokauppa

    Muistaakseni liityimme jossain vaiheessa EU:n ja sen sisällä on voimassa vapaa tavaran ja ihmisten liikkuminen. Muualta pitää maksaa verot ja tulli.

    Itse tilasin juuri mailan englannista jolloin hintaa tuli posteineen yli 60 euroa vahemmän… mutta kun tilasin samaan pakettiin muuta sälää kuten hanskoja niin hinta senkuin tippui (suhteessa suomen hintoihin). Toimituskulut olivat 20puntaa ja aika 2-6 päivää..

    niin ja paikka oli

    Lue lisää: http://www.onlinegolf.co.uk

    Onko kellään kokemuksia ostosten teosta http://www.direct-golf.co.uk:sta? Taylor Made 360 heidän kauttaan houkuttaisi. Hinta on niin suomen hintoihin verrattuna niin edullinen (£165, suomeen toimitettuna hieman yli £200), että laittaa epäilemään onko myyjä luotettava…..

    Nimetön

    Ei kannata mielestani ihmetella yhtaan sita kuinka paljon vahemman ne mailat maksavat Enkuissa kuin suomessa onhan siella myytavat eratkin ’hieman’ eir kokoisia.

    Kannattaa tsekata myos jenkkilaisia saitteja, tama toimittaa ainakin ulkomaille ja Tylorin 360:n on $199

    Lue lisää: Discount Golf

    Itse olen tilannut rautamailat kahteen otteeseen Onlinegolfista. Molemmat tilaukset sujuivat hyvin, toimitusaika n. 3pv, maksu luottokortilla.

    Vertailun vuoksi (hinnat tilaushetkellä):

    Mizuno Comp CT (3-SW): Suomessa 780€, Onlinegolf kuluineen 620€ + 50€ voucheri (jolla rahoitin kengät suraavan ostoksen yhteydessä).

    Mizuno Pro II (3-SW): Suomessa 1180€, Onlinegolf kuluineen 805€ + kaupan päälle Mizunon kantobägi (hinta Suomessa n. 160€).

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: mailoja Englannista suoraan kotiin

Etusivu Foorumit Yleistä mailoja Englannista suoraan kotiin