Aihe: Madeiralle golfaamaan - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Madeiralle golfaamaan

Etusivu Foorumit Matkailu Madeiralle golfaamaan

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632758 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olisko jollakulla tietoa saako jostain tilata pelilippuja edulliseen hintaan Madeiran kentille.

  Golf Santo da Serra, Palheiro Golf, Porto Santo Folfe kentille.

  Ollaan menossa sinne 24.10 – 31.10.

  Madeira golffin sivuilta katselin greenfee hintoja, olivat siinä 85 € / kierros.

  Apu kelpaa, meilaa minulle, lars.lindholm@kolumbus.fi

  #640642 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Moi Lazio,

  olin vuosi sitten joulukuussa Madeiralla ja ainakin silloin Porto Santon upeita maisemia omaavalle kentälle sai sen laivayhtiön, joka Porto Santolle Madeiralta seilaa (olisko ollu peräti Porto Santo line tms.?), kautta laiva + green fee paketin joka oli muistaakseni hintaluokkaa 70€, sisältäen matkan ’ykkösluokassa’, jossa sai vähän aamupalaa jne. ja takastullessakin jotain pientä purtavaa. Se oli joku ’special promotion’, koska kenttä oli just avattu.

  Parhaiten homma hoitunee paikan päällä, siinä rantakadulla on jossain kohtaa (muistaakseni siellä sen vuorelle menevän hissin puoleisessa päässä) Porto Santo Linen toimisto, jossa tytöt olivat hyvin avuliaita.

  Kenttää voi suositella, layout on hyvä ja takalenkin muutama kallionreunalla menevä väylä aika mieleenpainuvia maisemien osalta… Ainakin silloin sain pelailla melko lailla yksin koko kentällä. Ja jos Porto Santoon menet, niin kierroksen jälkeen kannattaa mennä syömään sen rantatien läntiseen päähän, siellä oli hienolla paikalla hyvää ruokaa tarjoileva ravintola (nimeltään joku O’Cal****, enempää en muista), jonka omistaja oli ystävällinen, heitti meidät mm. takaisin satamaan kun sai kuulla että oltiin golfareita (kuten hänkin).

  Muille kentille saatat saada hotellin kautta alennuksia, jos asut oikeissa hotelleissa. Itse olimme Royal Savoyssa (siinä uudemmassa) ja sieltä kautta sai jotain rabattia + ilmaisen kuljetuksen kentälle ja takaisin.

  #640643 Ilmoita asiaton viesti

  Olin tammikuussa ja pelasin Santo Da Serran ja Palheiron. Maksoin itse green feet matkatoimiston kautta n. mainitsemaasi hintaan. Paikan päällä kuulin suomalaiselta peliseuralta ja ruotsalaisilta golfmatkaajilta että netistä saa paketteja n. hintaan 200e/kuusi kierrosta. Tämän tarkemmin en ole asiaan tutustunut. Muut fiilikset: Palheiro hieno, Santo Da Serra upea kenttä.

  #640644 Ilmoita asiaton viesti

  Olen kahtena vuonna olut Madeiralla marras-joulukuun vaihteessa ja nauttinut molempien kenttien pelaamisesta.

  Santon kaikki kolme ysiä ovat mitä mielenkiintoisempia, haasteellisia ja kivoja kunnolla pelattavia. Santon ilmasto vaihtelee nopeasti, samalla väylällä ollaan pilvien yläpuolella, alapuolella, pilvessä, sateessa ja auringossa. Lämpötila voi olla 10° vähemmän kuin Funchalissa.

  Kentällä oli tarjous 200€ rajoittamaton pelioikeus viikoksi (vaikka 27 reikää päivässä), johon sisältyi vielä kuljetukset hotellilta edestakaisin. Kuulimme tarjouksesta sattumalta klubilla kohtaamiltamme suomalaisilta. Olivat bonganneet tiedon netistä. Itse varasimme ajat paikanpäällä, olin kyllä varmistellut peliaikatilannetta soittamalla ennakkoon g.masterille.

  Hotellien ja matkatoimiston kautta alennukset olisivat olleet tosi prosentuaalisia.

  Palheirolle on varmaankin samantyyppisä tarjouksia.

  Palheiro on kaunis, ’kasviteiteellinen puutarha’, lyhyet kapeat väylät, pienet greenit, lähellä Funchalia. Yleensä aurinkoisempi kuin Santo. Klubin terassilta aukeaa huikeasti koko Funchalin lahti iltaaurinkoon.

  Oikein nautittavaa matkaa ihanalle saarelle.

  #640645 Ilmoita asiaton viesti

  Palheiron ja Santo Da Serran kentilla on todellakin tarjouspaketit voimassa joulukuussa ja tammikuussa (ei koko kuuta). Paketit ovat todella houkuttevasti hinnoiteltuja.

  Millainen sää on esim Serrassa tammikuussa, jos sataa niin kuinka pitkään sataa. Lyhytaikainen sade nimittäin ei juurikaan haittaa. Serran toinen kiusa on jo aikaisemmassa viestissä kerrottu pilvisyys ja ’pilvessä pelaaminen’ ei ole hauskaa koska pallo näkyy niin huonosti.

  #640646 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen ollut Madeiralla joulukuun alussa ja pelannut Santo da Serran ja Palheiron kentät. Sää vaihtelee koko saarella todella nopeasti ja jos Funchalissa on lämmintä ja aurinkoista, parinkymmenen kilometrin päässä saattaa sataa.

  Esimerkiksi kun pelasin Santo da Serran, Funchalissa oli aamulla matkaan lähdettäessä 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Saavuttaessa Santo da Serraan satoi kaatamalla, tuuli lujaa, oli sumuista ja lämmintä noin 10 astetta. Lähtöaikaan oli noin puoli tuntia ja startatessamme satoi edelleen kovasti. Tietenkään en ollut varustautunut kunnon sateeseen. Kun olimme saaneet ykkösväylän pelattua, sade lakkasi ja aurinko alkoi paistaa. Loppukierroksen ajan olikin aivan kirkasta ja hiki tuli oikein kunnolla, kun lämpötilakin oli yli 20 asteen.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Madeiralle golfaamaan