23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Madeira tänään

Etusivu Foorumit Matkailu Madeira tänään

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1272162 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lähdössä vuodenvaihteessa Madeiralle. Saako hotelleista edelleenkin halvimmat hinnat. Mikä on päivän hintataso. Yksittäinen kierros/viion paketti? Kiitollinen kaikista vinkeistä😀

    PG

    Olet varmaan käynyt Madeiran molempien klubien kotisivuilla sekä lukenut vanhoista ketjuista viestit koskien pelaamista Madeiralla. Luulen, että hinnat ja meininki on tänään jokseenkin sama kuin pari vuotta sitten, jolloin viimeksi Madeiralla pelailin. Greenfee näyttää edelleenkin olevan kummallakin kentällä 110 €, seitsemän päivän rajoittamaton pelioikeus yhä 330 € ja ainakin Palheirossa vielä ilmainen kuljetus hotellilta kentälle ja takaisin. Santo da Serran kuljetukset kannattaa tarkistaa vaikkapa sähköpostitse.

    Ei Madeiralla mitään pelilippukauppiaita ole, mutta partner -hotelleissa (mainittu klubien kotisivuilla) majapaikkaa pitävä voi saada roiman alennuksen. Esim. Pestana -hotellissa asuvalle seitsemän päivän rajoittamaton pelaaminen Santo da Serralla maksoi viimereissullani vain 220 € ja yksittäinen kierros 60 €, ilmaisine kuljetuksineen. Myös muiden hotellien kautta on saanut jonkin verran alennusta (esim. Madeira Regency Club -20%).

    Uutuutena on tullut Madeiran golfpassi: 360 €/viisi kierrosta. Voi pelata kummalla kentällä tahansa. Partner -hotelleihin majoittuneille hinta on todennäköisesti paljon halvempi.

    Suosittelen päivän (tai jopa kahden) reissua Porto Santo Golfiin, jonne Madeiralta järjestetään reissuja. Sis. Taxi hotellista, lauttamatka, taxi kentällle, Gf, ja takaisin pelin jälkeen. Upea päiväretki niin maisemiltaan kuin golfillisestikin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Madeira tänään

Etusivu Foorumit Matkailu Madeira tänään