26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Maailman paras golfkohde?

Etusivu Foorumit Yleistä Maailman paras golfkohde?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Paras golfkohde jossa olen koskaan pelannut oli luultavasti Mauritiuksella sijaitseva Belle Mare Blagen kenttä. Kenttä oli huippukunnossa ja siellä pelataan, joka vuosi Afrikan mestruuskilpailut. Kierrokset kentällä kuuluivat hotellin hintaan ja cädit olivat asiantuntevia ja todella ystävällisiä. Kentällä ei ollut tungosta ja lähtöajan sai kun halusi suositellen Mauritiusta golfkohteena lämpimästi.! Lue lisää: Maailman paras golfkohde?

    Kun lyö hirveen duffin ja pallo hyppää 2m eteenpäin:)

    Pitääkö pokeri?

    Tuli vaan mieleen (itse joudun pelaileen ilman caddieta:)

    Vaikea sanoa mikä nyt olisi maailman paras. Toivottavasti sen kokeminen on vielä edessäpäin.

    Mielestäni yksi parhaista golfkohteista on Thaimaan Hua Hin, siellä on puolen tusinaa hienoa kenttää, todella hyvää palvelua ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Ainoa huono puoli on se että pääsen sinne vasta helmikuun puolivälissä.

    Kysymys myös peliseurasta, kaikeksi onneksi samaan aikaan matkalla on paljon fiksua porukkaa.

    Niin.. tuosta duffista. Niitähän sattuu, sitä varten on laadittu HCP-järjestelmä.

    Miksi menet Hua Hiniin kun kerran Thaimaahan asti menet??? Pattajalla on n 30 kenttää ja edullisempia varsinkin jos liityt Pattaya sport clubiin, eikä tarvitse hinkata samoja kenttiä uudestaan. Osa niistä todella tasokkaita. Edullisin kenttä viime vuonna kun kävimme oli 10,5 € sis. greenfee, auto kahdelle ja caddie.

    Kaverit ovat aina suositelleet Pattayaa, enkä epäile etteikö siellä olisi hienoja kenttiä ja kokemuksia tarjolla.

    Voin kuvitella, että myös meikäiselle Pattaya saattaisi olla paras kohde. Toisaalta ensi kevään peli-/matkakohteen valintaan ovat ratkaisevalla tavalla vaikuttaneet myös seuralaiset, joten tällä kertaa kyseessä ei ole ns. A-luokan matka.

    Uskon silti että mukavaa riittää. Kuten aikaisemmin jo totesin – toivotaan että maailman paras reissu on vielä kokematta.

    Maailman paras golfkohde löytyy minusta Irlannista: Donegalin alueen kentät. Parasta hinta-laatusuhdetta. Irlannissa myös koet perinteisen golfkulttuurin ja muutenkin mukavia ihmisiä ja hienoja maisemia.

    Pattaya on myös hieno golfkohde:hyvä hintalaatusuhde ja 20 kenttää 50 minuutin sisällä keskustasta, 30 kenttää noin tunnin sisällä keskustasta. Hienoja ja hyväkuntoisia kenttiä.

    Kyllä Pattayalle voi mennän perheen kanssa pelaamaan golfia ei sen takia tarvitse mennä hiljaiseen muutaman kentän Hua Hiniin. Jos pitää rannalla löhöilystä ja muuten hienoista beacheista Hua Hinistä näitä löytyy enemmän kuin Pattaylta.

    Hyvin laaja alue, mikä on maailman paras, mutta kuten Severiano aloitti että minusta j.n.e.Meillä on niin monia mielipiteitä jotka useasti riippuvat rahasta ja vapaa-ajan käytöstä ja monista muista asioista joten vertailu on vaikeaa.Matkakohteen etäisyys,sää,kenttien ruuhkaisuus??Paljon asiota samaan vaakakuppiin josta jokainen punnitsee omansa.Kokonaisuus ratkaisee monille ja meidän Portugalin pohjoisemman osan löytäneille ovat palapelin palikat loksahtanet hyvin kohdalleen.Ei ruuhkaa,ei ongelmia ajanvarausten kanssa,katsot ikkunasta aamulla että mihin aikaan haluan lähteä kentälle.Ja paljon muutanäkemistä ja kokemista aidossa Portugalin kulttuurissa.Yksi vaihtoehdoista eikä varmasti huonoin.Allaolevista yhteystiedoista yksityiskohtaisemppaa infoa.

    http://www.tucanogolftours.com

    kalevi.vesterinen@netvisao.pt

    GSM:+351-93-2108466

    Lue lisää: Portugali

    EFC

    Doral, Miamin kupeessa sijaitseva viiden kentän kokonaisuus pärjää varmaan aika monelle kohteelle. Sokerina pohjalla PGA kiertueen vakiokenttiin kuuluva Blue Monster. En tiedä onko paras, mutta varmaan täyttää aika monen toiveet.

    Miamiin lähden heti kun voitan lotossa!

    Nimetön

    Olen kuullut, että Thaimaassa, Egyptissä ja Arabi Emiirikunnissa sijaitsevat maailman hienoimmat kentät!

    Itse en tähän voi sanoa miltään, en ole vielä päässyt katsomaan…

    Orlandon alueella on runsaasti kenttiä, ja moni Tourpelaaja on valinnut myös alueen ’tukikohdakseen’.

    Maailman paras kolfkohde on ehdottomasti Australia ja siella Gold Coast (Queensland). Alueen ilmasto on mita parhain. Lampotila +20-+35 c lapi vuoden, eika sada vetta. Kenttia yksistaan Queenslandissa on n. 250 kpl. Niista 50 sijaitsee Gold Coastin alueella. Green Feet vaihtelee 20 Aus $ – 125 $ valilla. Kenttien valiset etaisyydet lyhyet. Itsella puolentunnin ajomatkan paassa 20 kenttaa. Gold Coastin alueelta loytyy huippukenttia ja tavallisia clubikenttia joten valinnan varaa on. Mika parasta kentat ja viheriot aina huippukunnossa. Joten jos suunnittelette kunnon golflomaa ottakaa suunnaksi Australia ja Goald Coast.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Maailman paras golfkohde?

Etusivu Foorumit Yleistä Maailman paras golfkohde?