23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Lyöntiverkko

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntiverkko

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Pihallani on joutilas jalkapallomaali. Mietiskelin tässä minkälaisen uuden maaliverkon tuohon pistäisin, kun pihalla treenaaminen tai ainakin paineiden purkaminen palloihin kiinnostaisi. Onkos kukaan kokeillut 4-5 metrin päästä verkkoon lyömistä, mitä vaatimuksia verkolle pitää olla, jotta se kestää palloa?

    Jatkoa edelliseen:

    Onko kukaan virittänyt autotalliinsa lyöntipaikkaa talveksi (matto + verkot)? Kokemuksia?

    Minä viritin viime talvena autotalliini, pressun ja lyönti-alustan. No kovin myöhään iltaan en voinut lyödä, koska kuului aika läjähdys kun pallo osui pressuun, eikä naapurit tykännyt hyvää=)

    Minulla on kaupasta osettu lyöntiverkko ja se toimii autotallissa ihan hyvin (ja kesällä pihalla). Tietysti tallin on oltava riittävän korkea, mutta melu ei ole verkon kanssa ongelma. Alustana amerikkalainen kokolattiamatto, tuollaiset 2 cm paksu.

    Kaverillani oli kaupasta ostettu (raurakauppa) vahva verkko mutta se ei kestänyt pidemmän päälle vaan pallo meni jossain vaiheessa läpi verkosta. Laitettiin nippusiteillä samaista verkkoa siihen arvioituun lyöntikohtaan kaistale joka jäi löysästi roikkumaan. Näin kesti paremmin.

    Verkkoa ei saa kiristää liian tiukalle. kaikista paras jos se olis alapäästä löysällä tai jollain kuminauhalla kiinni. Osa pallon liike-energiasta menee kuminauhoihin ja verkko kestää.

    Naisten lyönteihinhän riittää pelkkä marjapuskia varten ostettu lintuverkko 🙂

    Hercules taitaa olla insinööriainesta, vaikka sen kaveri käyttääkin kaurakaupaa golfhankintoihinsa. Tavalliset ihmiset, sukupuoleen katsomatta, voivat ostaa löyntiharjoitusta varten tehdyn verkon kehyksineen golfliikkeestä – ja sen kestää Herculeksenkin lyönnit.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lyöntiverkko

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntiverkko