30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Lyöntinne?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntinne?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 1. Millaista lyöntiä luonnostaan lyötte? 2. Millainen on epäonnistunut lyöntinne yleisimmin(duffi, toppi, slice, hukki, draw, fade, pulli,push jne.)? 1. Minä lyön luonnostaan pientä drawta, pallo lähtee kohteesta oikealle, mutta kaartaa sitten siihen. Luonnollisesti lyhyemmillä mailoilla tätä ei tule oikeastaan yhtään. Harvoin lyön ihan millilleen suoraa lyöntiä pitkillä raudoilla, tai driverillä. Sitä drawta hiukan tulee, mutta ei haitaksi asti ja olen lyöntiini ihan tyytyväinen. 2. Epäonnistunut lyöntini on tällä hetkellä yleensä push. Koska maila tulee sisältä palloon ja joskus ajoitus ei ole kunnossa ja pallo lentää suoraan tähtäyslinjalta jonkin verran oikealle. Vielä vähän aikaa sitten löin kierroksella aika monta lyöntiä hiukan kainaloon, mutta siitä olen päässyt eroon.

    1. Ei mitään hajua… lyhyttä?

    2. Pulli tai slice yleisimmin; sieltä ulkoota se tulee

    Luonnollinen draw.

    Vaiva: Push, toppi

    1. Korkeaa. Ja mitä pidemmäksi maila menee, sitä massiivisempaa fadea lyön.

    2. Vielä tavallistakin massiivisempi fade, ainakin draiverilla. Myös push löytyy, kuten myös duffi, s*ketti ja pullikin. Ja toppi aina silloin tällöin.

    Hookkia en lyö, enkä drawta, en sitten millään. En vaikka se sopisi, sitä tarvittaisiin ja kaiken kukkuraksi vielä sellaista yrittäisin lyödä.

    Nimetön

    Mulla on lyöntikaaret aika korkeita, johtunee takapainoisesta osumasta. Kierteeltään pallo ottaa sopivasti drawta.

    Yleisin kämmi on kainalo, ja yleensä tosi paha.

    Yleisin virhe on DUFFI (P*rkele).

    Nimetön

    Sama draw täällä kun lyönti onnistuu.Hook on yleisin vaivani,mutta lähinnä sitä ilmenee lyhyillä (8-PW)raudoilla.Olen ihan suht tyytyväinen omaan lyöntiini,mailani (Titleist 990 DCI,varret TT DC 400R)eivät ole helpoimmasta päästä kuitenkaan.Myös palloon katsominen unohtuu välillä,tai oikeastaan se irtoaa pallosta hetkeä liian aikaisin aiheuttaen topin.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Lyöntinne?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntinne?