5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Lyöntimatto

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntimatto

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • PM

  Ajatuksissa olisi rakentaa köyhänmiehen lyöntipaikka talviharjoittelua varten. Onko jollain tietoa minkä verran halleissa ja rangeillä käytettävät lyöntimatot maksavat? Entä mikä ’tavallisista’ matoista olisi paras vaihtoehto lyöntialustaksi? Eli ruohomatto, kokolattiamatto… joku muu?

  Olen kokeillut muovista eteiskaapin mattoa mökillä. Se repeytyi melkein heti. Rangella käytössä olevat matot tuntuvat olevan todella kestäviä tavalliseen mattoon verrattuna.

  tkl

  hyvän saa kookosmatosta.

  minulla on sellainen ylimääräinen.

  jos kiinnostaa soita 09 879 71 07. Ei maksa

  paljon mitään.

  Itse käytin Etolan muovimattoa yhden vuoden mökille rakentamalleni lyöntipaikalle. Se aiheutti kuitenkin (mahdollisesti) golfkyynerpään. Pro väitti että isku kovalle alustalle (matto oli kiinni puisessa alustassa) ei tee hyvää. Uskon.

  Viime kesänä ostin Haagasta Golden Prosta kunnollisen lyöntimaton. Maksoi muistaakseni 300€. Myyjä väitti kestävän 100 000 lyöntiä eli yksityiskäytössä riittävästi. Eipä tullut käsi kipeäksi enää…

  Lue lisää: Katso myös:

  Tein viime kesänä kotipihalle lyöntipaikan

  kokolattiamatosta, telttapatjasta ja levystä.

  Kiinnitä levyyn telttapatjasta leikattu sopivan mittainen palanen ilmastointiteipillä ja päälystä kokolattiamatolla. Päällysteen saa kiinni vahvalla nitojalla. Alustasta tulee sopivan kimmoisa, mutta välillä tuntui että lyönti kun lyönti lähtee hienosti. Karu totuus paljastuu kuitenkin oikealla nurmella.

  kevään 2002 golfmessuilla ’se haagan liike’ myi tosi halvalla golflyöntimattojen kulmia. Ostimme niitä 4 kpl ja rakensimme kaksi hyvää lyöntialustaa (toinen kotiin ja toinen mökille). Ne toimivat loistavasti: kotona on käytössä harjoituspallot ja mökillä oikeat golfpallot. Lyöntialustan ei tarvitse olla kovin iso, joten n. 40 cm x 40 cm riittää mainiosti. Täytyy vain huolehtia, että jalkojen alla on myös halpa muovinen eteismatto. Meillä ns. köyhänhenkilön harjoitus on toiminut oikein hyvin:) p.s. helppo korjata piiloon, kun tulee kylään eigolfaavia vieraita…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lyöntimatto

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Lyöntimatto