Aihe: Lyhyt skotlanti rapsa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Lyhyt skotlanti rapsa

Etusivu Foorumit Matkailu Lyhyt skotlanti rapsa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Moi,

  Pari nostoa viikon takaisesta reissusta.

  1) Invernesse alue, Pelattiin Nairn. 180£. Oli toooosi tuulinen keli mikä ehkä hieman latisti kokemusta. Kenttä on hyvin avoin ja jotenkin kyllä vähän tylsä rahaan ja maineeseen nähden. Griinit oli aivan uskomattoman hyvät, ei kauhean muotoillut, mutta ihan parasta mitä päässyt pelaamaan. Half way house oli tosi tunnelmallinen. Ei käyty rangella eikä klubilla, oli tosi in and out…

  2) Cruden Bay 145£, tästä tykkäsin eniten vaikka on muutama sokkoväylä, jota vaikea hahmottaa. Olisi ollut kiva pelata uudestaan tämä. Takapäässä avautuu ihan uskomattomat maisemat. Kenttä on osin laaksossa mikä vähän helpottaa tuulen kanssa. Mukava vastaanotto klubilla, hyvät ruuat siellä, hyvät harjoitusalueet. Hintaan kuului 9r reiän kenttä, joka oli varsin toimiva lämppäri edellisenä iltana. Yövyttiin Kilmarnock B&Bssä. Hyvät ruuat, ei ihan kävelymatkan päässä, ihan toimiva perussetti.

  3) Panmure golf
  Kolmikon heikoimmat griinit, ei huonotkaan, hieman hitaat. Kentän esite hyvin tehty, mutta kenttä ei vastaa sitä mielikuvaa. Ihan mukava kenttä, ei moitittavaakaan, odotukset oli jotenkin kuitenkin korkeammalla.

  En liikaa antaisi 1 ja 3 rapsojen latistaa, saattoi olla mailanvarressa vika. Mutta Cruden Bay saa suositukset!

  #1371587 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  3) Panmure golf

  Ben Hogan treenasi 2 viikkoa pelkästään Panmuren kentällä kilpailu-uransa ainoalla Skotlannin vierailulla, joka päättyi The Open voittoon Carnoustiessa.

  #1371641 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onko skotlannin Trumpin kentästä kokemuksia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Lyhyt skotlanti rapsa

Etusivu Foorumit Matkailu Lyhyt skotlanti rapsa