Aihe: Löytyykö muita lahjattomia - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

Löytyykö muita lahjattomia

Etusivu Foorumit Yleistä Löytyykö muita lahjattomia

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184950 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyi tämän päivän gallupissa itselleen tunnustaa olevansa siellä lahjattoman puolella golfissa. Viisi vuotta pelattu ja treenattukkin ja tasoitus on 18 pinnassa eikä taida siitä paljon enää laskeakkaan. No sitkeällä harjoittelulla on päästy tähän ja pelaaminen on kyllä tosi mukavaa näilläkin taidoilla. Motivaatio-ongelmia ei ole koskaan ollut, vaikka näkee muiden kavereiden kehittyvän nopeamminkin.

  #385815 Ilmoita asiaton viesti

  Mua lahjattomampaa ei ole; aion ryövätä paksiksen joulusukan!

  Vajaat kaksi kautta ja 36 (jossa sitä siinäkin on tekemistä).

  #385816 Ilmoita asiaton viesti

  toi on kyllä vähän itsetuntoa kaiveleva kysymys.

  en oomillään raaskinu vastata, kun tuntus että olis rahkeita siihen ’tavallista parempiin’ mutta kun toi händäri putoo vaan ( toistaaseks) nuin 4 lyöntiä vuodessa, niin ei taida riittää tohon ylimpään kategoriaan ( v2000 33-14,8 v2003 )

  #385817 Ilmoita asiaton viesti

  Mulle jo alkeiskurssilla pro vihjas, että hän näkee heti ensimmäisistä svingeistä, kenestä jotakin tulee ja kenestä ei. En viittiny kysyä, kumpaanko ryhmään kuulun. En minä tosin myönnä lahjaton olevani, laiska kylläkin.

  #385818 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kylmaar pesee (ja silittääki).

  Jos tasoitus on 2 vuotta vain noussu (15->17) ja vaikka harjoittelin lähiöpeliäkin, on ilman muuta kyseessä lahjojen puute, viimme joulunaki sain vain 3. Eikä sitä merssua oo näillä näkymin tulossakaan (katso golf-kärryaihe). Keskityn siis omaan osaamiseeni eli sananmuunnoksiin ja palindromedaareihin (uusin julkaistaan 2 min. päästä).

  #385819 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy kai tunnustaa, että minäkin tuon alimman vaihtoehdon valitsin. Harkitsin kyllä tuota keskitasoa, mutta päätin kerrankin olla rehellinen (huom. huuhaa-ketjun testiosiohin vastasin kieli poskella). Epätasaisuus vaivaa tätä lahjatonta.

  #385820 Ilmoita asiaton viesti

  Mitenniin lahjattomia!?

  Kahdeksan vuotta ja hcp 15 vaikka olisi hirveä hinku singeliin ja viime kesänä kierroksia yli 70.

  Repikää siitä.

  #385821 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kuitti. Minä kuulun siihen joukkoon, joka ällistyneenä lukee näitä hcp-success-storyja, eli vuodessa singeliksi. Minä olen päässyt vuodessa Singeriksi, eli hcp 32 vaikka kuinka paljon tikkaisi.

  OK.

  Siispä olen harjoitellut ihan moppena koko talven, mutta epäilen, että ensi kaudella minua vaivaa paha epätasaisuus. Jokatapauksessa se ei vie hauskuutta tästä lajista.

  #385822 Ilmoita asiaton viesti

  15. kesä lähtee ja tasoitus 19,6.

  Itse itseäni pettäen sijoitin itseni kuitenkin keskiluokkaan ja perustelin sitä sillä, että olen pelannut vain 12 – 28 kierrosta kesässä.

  #385823 Ilmoita asiaton viesti

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: hep. (5. kausi lähdössä, hcp 20,3 ja kierroksia kesässä on tullut 30-50).

  #385824 Ilmoita asiaton viesti

  Samaan porukaan kuulun minäkin. Kuudes vuosi lähtee ja tasuri n. 22. Mutta olen minä kyllä aika penteleen laiskakin. Että 2xL.

  #385825 Ilmoita asiaton viesti

  Oikein tuntui lohduttavalta lukea, että golfpisteestä löytyy muitakin ’tavallisia tuuppareita’, jotka silti osaavat nauttia tästä upeasta pelistä.

  #385826 Ilmoita asiaton viesti

  Otin viime viikon Tiistaina elämäni toisen pro tunnin ja tänään olin toista kertaa sen jälkeen hallissa. Voi voi. Jos kysymys olisi ollut tänään, olisin ehdottomasti kallistunut tuon lahjattomien puolelle.

  Käsittämätöntä kuinka vaikealta se taas tuntuu. Ihan kuin ei olisi koskaan lyönyt. Rautaseiskalla toistasataa palloa ja YKSI kunnon osuma. Siinäkin swingi tuntui kuin olisi puita hakkaamassa.

  Voi voi, kyllä taas menee aikaa, ennenkuin alkaa hyvältä tuntua.

  Piru periköön pron.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Löytyykö muita lahjattomia