5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

loft-kulmat

Etusivu Foorumit Yleistä loft-kulmat

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tietaako kukaan , voiko Mizunon mp-33 blademailojen loft-kulmia muuttaa jalkikateen ja paljonkohan operaatio maksaa? Painoa ilmeisesti voi lisata lyijyteipilla.

  Clickaa esim. tuolta ylhäältä välineet ja vaikka Easy Swing Kivenlahti ja Custom fitting ja lopuksi hinnasto (tai suoraan alla olevaa linkkiä). 5.50€/rauta

  Tämä ei ole mainos, itse vain asiaa selvittelin joskus. Eiköhän tuolta suoraan sanota myös se, paljonko mp-33:sia voi väännellä.

  Lue lisää: yksi vaihtoehto

  Ne on taottua hiiliterästä, eli niitä on helppo vääntää. Kovin paljoahan loftia ei voi muuttaa, koska bounce muuttuu samalla, mutta eihän niitä normaalisti muutetakaan kuin 1-2*.

  Swingipainon lisäämisen voi siistimmin tehdä lyijyjauheella ja korkilla. Teipillä sen painon saa tarkemmin haluttuun paikkaan, mutta muutaman gramman muutoksilla ei ole käytännössä vaikutusta lentorataan, eli kyseessä on vain ’heftin’ muutos.

  BoaKyyn mainitsema paja on hyvä. Toinen vaihtoehto on Maukosen Pasi Golf Centeristä. Muitakin hyviä varmasti löytyy, mutta näistä mulla on kokemusta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: loft-kulmat

Etusivu Foorumit Yleistä loft-kulmat