Aihe: Liverpoolin ympäristö - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Liverpoolin ympäristö

Etusivu Foorumit Matkailu Liverpoolin ympäristö

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632394 Ilmoita asiaton viesti
  Ale

  Ollaan mensosa Liverpoolin ympäristöön keväällä pidennettylle viikonlopulle. Olisiko vinkkejä Liverpoolin ympäristössä sijaitsevista kentistä ja/tai paketeista? Onko auto pakollinen vai voisiko toimia takseilla?

  #638173 Ilmoita asiaton viesti

  Royal Liverpool kannattaa kayda pelaamassa jos saatte aikoja. West Lancashire on toinen hyva Liverpoolista just vahan pohjoiseen. Royal Birkdalekaan ei ole kovin kaukana. Kokonaisuutena Liverpoolin seutu on tosi hyva golfreissun kohde.

  #638174 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lukella oli varmaan hyviä vinkkejä. Olen itse käynyt muutamaan kertaan Liverpoolissa katsomassa Poolin futispeliä, siiinä yhteydessä lentokentälle palatessa olen miettinyt golfin liittämistä seuraavaan reissuun. Tosin tiiaus-ajan löytämien voi olla huomattavasti helpompaa kuin ottelulipun saanti. Jos käytte golfaamassa Liverpoolissa, niin käykää ihmeessä Liverpoolin Anfield Roadilla pyörähtämässä vaikka ette menisikään matsiin tai vaikka ette olisi ollenkaan futisihmisiä. Mm. stadikan vieressä oleva Park Pub on monta tuntia ennen peliä täynnä seuran faneja. Sekin on jo pelkästään mahtava kokemus. Itse aiheeseen, olisi mukavaa kuulla lisää kommentteja Poolin golfista.

  #638175 Ilmoita asiaton viesti
  Ale

  Anfield on tietty tavoitteena, mutta aika tiukkaa vääntöä on edessä lippujen kanssa…
  Golfkenttiä on ympäristössä todella paljon ja Luken ehdotukset näyttäisi olevan ihan laatukentille, kiitos niistä.

  #638176 Ilmoita asiaton viesti

  Mikäli mahdollista valitsisin erään Liverpoolin pohjoispuolella sijaitsevan kentän. Kentän nimi on The Royal Birkdale. On vanha ja arvostettu links tyyppinen kenttä. Sijaitsee aivan meren rannan tuntumassa mutta merta ei korkeista dyyneistä johtuen väyliltä pysty näkemään. 216 päivän ja 8 tunnin ja 17 minuutin päästä siellä alkaa The Open 2008 niminen golf-tapahtuma. Siten green fee lienee kohtalaisen kallis ensi kesänä. Liverpoolin ympärillä on monta muutakin kuuluisaa ja maailman listoilla korkealla olevaa kenttää.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Liverpoolin ympäristö