23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Lisää pituutta – heti

Etusivu Foorumit Välineet Lisää pituutta – heti

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • GolfWRX:llä oli artikkeli, jossa kerrottiin uudestas Callawayn eeppisestä driverista, jolla testiryhmä oli kyennyt korottamaan driven lentomatkaa keskimäärin 11 jaardia.

    Mittauksiin oli liittynyt muutakin mittausta ja kokonainen päivä Callawayn mailanfittausta sekä uudet fitatut rautamailat driverien lisäksi. Ryhmän parhaan pelaajan carry ei kuitenkaan muuttunut suuntaan eikä toiseen, vaan tulos oli sama omilla ja eeppisellä paksu-bertalla.

    Arvioni mukaan kaikki muut, ne satunnaisesti valitut huonommat swingaajat saivat päivän mittaan muutakin opastusta, kuin vain uuden fitatun driverin kouraansa ja siksi paransivat osumageometriaansa, pienensivät hyökkäyskulmaa, vähensivät ulkoa sisään suuntautuvaa mailan rataa jne. vähentäen tuottamaansa takakierrettä ja saivat lähetettyä pallojaan enemmän yläkulmille ja eteen päin.

    Jos on joutilasta rahaa, niin mikäpä siinä, jos tykkää. Mutta vaikka itsellä olisikin hintalappuun kirjoitettu 629 €, niin melkein 63 €/lisä-m on mielestäni ryöstö. Etenkin, kun takuuta lisämetreistä ei ole. Viime vuotista xR-sarjan tuotetta saa 200 €uroon kotimaisesta verkkokaupasta ja takaan, että itse kullakin sillä syntyy vähintään yhtä eeppisiä avauslyöntejä.

    En tullut valituksi Janoksen Lisäpituus-koulutukseen, mutta tulen seuraamaan kirjoittelua sen tiimoilta suurella mielenkiinnolla, koska 15 vuotta nuorempien kanssa kilpaa pelaillessa tahtoo vähän välillä jäädä mietityttämään, miksei trimmatummat nuoret miehet lyö paljoakaan minua kauemmas palloa.

    Lisäksi olen kuullut moneltakin taholta, että lyöntipituuden pitäisi pääsääntöisesti lyhentyä ikävuosien karttuessa ja minulle on käynyt toistaiseksi melkeinpä päinvastoin – ainakaan suurta eroa aikaisempiin vuosiin en ole vielä havainnut. Ehkä tänä kesänä jotain dramaattista tulee tapahtumaan, kun täytän syksyllä 50 vuotta.

    Tämän sinun avauksen innoittamana luin artikkelin. Siinä kun lukuja katsoin, niin tuon parhaan pelaajan carry oli 5,5 jaardia pidempi kuin omalla vanhalla draiverilla. Kokonaismatka ei muuttunut vaan pysyi samana. Luin myös tämän Mattin oman kirjoituksen tästä kokemuksesta ja hän sanoi, että he keskittyivät hajontaan pituuden sijaan(”As explained earlier, John’s #1 priority with me was dispersion. If I picked up a few yards, cool. He would rather tighten my dispersion by 50%”).

    Kun lukuja tarkastelee, niin huomaa että jokaisen pelaajan carry kasvoi uudella draiverilla.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Lisää pituutta – heti

Etusivu Foorumit Välineet Lisää pituutta – heti