28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Lisää laulua kentälle!

Etusivu Foorumit Yleistä Lisää laulua kentälle!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Lisää löylyä… eiku laulua! Eikö lyönti kulje? Putit ei uppoa? On aika ratkaista ongelmat… Lukekaapa mental corner: Lue lisää: Laulakaa!

  Mikähän on muuten Routamaan hcp?

  Hassua. Meitsi meinaan tekee tota laulamista ja oon kyllä huomannu sen, että siitä on mulle apua.

  Piereskely ja steppaaminen auttaa aina 🙂

  Nimetön

  Oisko tuossa se että pallo ei halua kuulla laulua ja haluaa mahdollisimman kauas? :). No ei vaan. Itse olen välillä hyräillyt ja lauleskellut kun olen päässyt yksin kentälle pelaamaan. Sitten seurassa en kehtaa laulaa. Hullunahan sitä pidetään jos joku alkaa keskellä kenttää hoilaamaan.

  Ja sit lisäksi mitäkö sitä laulaisi? Mulle tulee jostain syystä mieleen ’mahtava peräsin ja pulleat purjeet’ jos kentällä sattuu näkemään oikeita muotoja. Laulaa ei ihan kehtaa kun muuten on draiveri kravattina.

  Nimetön

  Eihän toi nyt ole mitään uutta. Mä hyräilen aina (muidenkin seurassa!) mielessäni sitä lastenlaulua:’jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt…jne’. Mistäköhän toi tapa on tullut, hmm…

  Toimii kuin junan vessa! Paras laulu on tietenkin ’Mörkö se lähti piiriin …’ Muutenkin sanon kaikille pelikavereille ettei pidä hermostua jos ei osu palloon, kysehän lopulta on vain viattomasta leikistä pienen pallon kanssa.

  Nimetön

  ’Muutenkin sanon kaikille pelikavereille ettei pidä hermostua jos ei osu palloon, kysehän lopulta on vain viattomasta leikistä pienen pallon kanssa.’

  Ja oot vielä hengissä!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Lisää laulua kentälle!

Etusivu Foorumit Yleistä Lisää laulua kentälle!