26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Lippuja US Openiin

Etusivu Foorumit Matkailu Lippuja US Openiin

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Varattiin lentoliput Kaliforniaan kesäkuulle, ja sattumalta huomasin, että perhana, US Open pelataan Pebble Beachilla juuri silloin. Tuntuu aika once-in-a-lifetime-tilaisuudelta päästä katsomaan kisoja, mutta lippujen hankkiminen ei välttämättä ole ihan helppoa.

    Pientä guuglailua aiheesta jo teinkin, ja näyttää siltä, että jotain mahdollisuuksia lippujen hankkimiseen voisi olla. Onko kellään omakohtaisia kokemuksia lippujen hankkimisesta/hinnoista/lipputyypeistä US Openiin?

    Kun US Open pelattiin Pinehurstissa 2005, niin yleisessä myynnissä olevat liput oli loppuunmyyty jo kaksi vuotta ennen tapahtumaa. Trokareilta ja sopivilla suhteilla niitä saattoi kyllä saada myöhemminkin. Joten helposti et enää tässä vaiheessa saa lippuja Pebble Beachille.

    Katso vaikkapa täältä: US Open

    Voit myös kokeilla Event Travelista. Tekevät isoihin kisoihin reissuja ja sieltä saa kyllä usein myös pelkät liput.

    Tuli tässä mieleen eräs omakohtainen kokemus jos harkitset esim. eBaysta ostamista. Minulle alkoi yhtäkkiä tulla sähköpostiin vihaisia viestejä Amerikoista joissa mm kysyttiin ’Do you often sell tickets to sold out US baseboll games in Finland?’
    No, kävi ilmi että joku oli kähveltänyt tunnukseni ja olin muka myymässä kasan lippuja johonkin matsiin. eBay ryhtyikin sitten toimiin. Tästä on jo useita vuosia, mutta tapahtuuhan noilla nettimarkkinoilla edelleen kaikenlaista.

    Saatiin liput lopulta aika simppeliin tapaan – lähetin weppianomuksen US Openin sivujen kautta, ja meiliä perään. Tänään tuli vastaus, että homma kunnossa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lippuja US Openiin

Etusivu Foorumit Matkailu Lippuja US Openiin