Aihe: Lippuja US Openiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Lippuja US Openiin

Etusivu Foorumit Matkailu Lippuja US Openiin

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632068 Ilmoita asiaton viesti

  Varattiin lentoliput Kaliforniaan kesäkuulle, ja sattumalta huomasin, että perhana, US Open pelataan Pebble Beachilla juuri silloin. Tuntuu aika once-in-a-lifetime-tilaisuudelta päästä katsomaan kisoja, mutta lippujen hankkiminen ei välttämättä ole ihan helppoa.

  Pientä guuglailua aiheesta jo teinkin, ja näyttää siltä, että jotain mahdollisuuksia lippujen hankkimiseen voisi olla. Onko kellään omakohtaisia kokemuksia lippujen hankkimisesta/hinnoista/lipputyypeistä US Openiin?

  #636371 Ilmoita asiaton viesti

  Kun US Open pelattiin Pinehurstissa 2005, niin yleisessä myynnissä olevat liput oli loppuunmyyty jo kaksi vuotta ennen tapahtumaa. Trokareilta ja sopivilla suhteilla niitä saattoi kyllä saada myöhemminkin. Joten helposti et enää tässä vaiheessa saa lippuja Pebble Beachille.

  #636372 Ilmoita asiaton viesti

  Katso vaikkapa täältä: US Open

  #636373 Ilmoita asiaton viesti

  Voit myös kokeilla Event Travelista. Tekevät isoihin kisoihin reissuja ja sieltä saa kyllä usein myös pelkät liput.

  #636374 Ilmoita asiaton viesti

  Tuli tässä mieleen eräs omakohtainen kokemus jos harkitset esim. eBaysta ostamista. Minulle alkoi yhtäkkiä tulla sähköpostiin vihaisia viestejä Amerikoista joissa mm kysyttiin ’Do you often sell tickets to sold out US baseboll games in Finland?’
  No, kävi ilmi että joku oli kähveltänyt tunnukseni ja olin muka myymässä kasan lippuja johonkin matsiin. eBay ryhtyikin sitten toimiin. Tästä on jo useita vuosia, mutta tapahtuuhan noilla nettimarkkinoilla edelleen kaikenlaista.

  #636375 Ilmoita asiaton viesti

  Saatiin liput lopulta aika simppeliin tapaan – lähetin weppianomuksen US Openin sivujen kautta, ja meiliä perään. Tänään tuli vastaus, että homma kunnossa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Lippuja US Openiin