26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

LIIKAA KENTTIÄ TULOSSA?

Etusivu Foorumit Yleistä LIIKAA KENTTIÄ TULOSSA?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 15 vuotta sitten osakkeiden hinnat romahtivat. Osa kentistä kai vieläkin ’Arsenaalin’ pyörittämiä… Tuntuu, että nyt ajaudutaan samaan tilanteeseen. Jäsenmäärien on kasvu pysähtynyt silti suunnitellaan ainakin tänne Länsi-Uudellemaalle useita laajennuksia tai kenttiä. Rugilla (?), Nordcenterillä ja Hangolla laajennussuunnitelmia ja Tammisaareen uusi kenttä (!!!). Ainakin Hanko ja Tammisaari laskenevat taloutensa samoihin Hesan seudulta tuleviin pelaajiin. Haloo! Pannaan nykyiset kentät ensin parempaan kuntoon. Toki Hesassa on pula kentistä mutta ei kaikkien tarvitse laajentaa vaikka joku ’klikki’ sitä voimakkaasti ja ammattitaidolla ajaakin. Hyvä 9 on parempi kuin huono 18 jne.

    Kenttiä on liian vähän niin kauan kuin pelaajia/maksajia riittää ruuhkaksi asti suosituimmille kentille. Näin useana kesänä on jo ollut.

    Kentät rahoitetaan yksityisellä rahoituksella, joten olet huolissasi aivan turhaan. Ymmärrän huolesi, jos omistat useilta kentiltä osakkeita, etkä saa niitä kaupaksi tai vuokrapelioikeuksia vuokrattua.

    Ei se ole noin yksinkertaista. Ainakaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Suurin osa pienosakkaista ei haluaisi laajennuksia mutta valitettavasti yhtiökokouksissa läheskään kaikki pienosakkaat eivät ole paikalla ja … (oma vika jne.)

    Nimetön

    Tietääkseni Arsenaalia ei ole ollut enää aikoihin olemassa. Toisaalta pelaajamäärien ja kenttien suhde näyttää kenttävajausta laskennallisesti. Pelaajamäärien kasvuvauhti jossain vaiheesa hidastuu luonnollisesti, sitä voi myös hidastaa aloittamisen vaikeus ja kalleus (eli kenttäpula).

    -90 luvun alun ongelmat taloudessa olivat toista luokkaa, kuin tänä päivänä. Monet kentät ajautuivat vaikeuksiin juuri huonon yleisen taloustilanteen vuoksi (mm valuuttaluotot/devalvaatio jne). Lienevät kaikki vanhat ’Arsenaalikentät ’olleet koko ajan kovassa käytössä eli on niille tarvetta ollut. (Näitä olivat Meri-Teijo, Nurmijärvi, Ringside ainakin)

    Ainakin RuG on siirtänyt laajennussuunnitelmansa hamaan tulevaisuuteen ja keskittyy nyt parantamaan nykyistä kenttää. Syynä ovat uudet kenttähankkeet läntisellä Uudellamaalla ja etäisyys päämarkkina-alueelta eli pääkaupunkiseudulta. Kyllä kenttiä tarvitaan lisää, mutta etäisyys Helsingistä ei saa olla kovin suuri. Hillside-kenttä on vielä siedettävän matkan päässä, mutta Hangolle ja Tammisaarelle pitää toivottaa onnea roppakaupalla.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: LIIKAA KENTTIÄ TULOSSA?

Etusivu Foorumit Yleistä LIIKAA KENTTIÄ TULOSSA?