23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Lapset kentälle

Etusivu Foorumit Yleistä Lapset kentälle

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Toivotan kaikki lapset tervetulleeksi golfkentälle. Pienemmät vaunuissa, vähän isommat kävellen ja kouluikäiset mailat mukana pelaten. Minusta siellä näkee harmaahapsia tarpeeksi, eikä lippis väärinpäin päässä kulkevista, bägiä rämistävistä, suuriäänisistä ’tosi golfareistakaan’ ole pulaa. Lapset tulkaa minun tyköni golfkentille, sillä teidän on golfkentät ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa.

    kun minä olin 5vuotias

    minä kiersin jo mailojen kanssa.

    Että saa tulla aikaisemminkin kuin koululaisiässä kiertämään mailojen kanssa.

    Nimetön

    Oikeaa puhetta.

    Toki lisää junioreita saa kentälle tuoda, mutta edellyttäen sitä, että vanhemmat ovat opettaneet olla hiljaa lyönnin aikana ja muut etiketti jutut.

    Oikea kommentti. Kuitenkin tämähän koskee meitä kaikkia ikään katsomatta.

    Minun täytyy kuitenkin tunnustaa omaavani suuremman toleranssin 5-vuotiaan kuin esim. 25 vuotiaan ’törttöilyyn’ kentällä. Tämä varmaankin johtuu kuvitelmastani, että 5-vuotias vielä oppii jotain, 25-vuotias hyvin vähän, varsinkin mitä tulee hyviin tapoihin.

    Jos totta puhutaan niin meissä on kaikissa joskus sitä äänekästä porukkaa tiiauspaikalla ja muuallakin väylällä, mutta yleensä siihen auttaa se kun huomauttaa asiasta. Lapsille jos sanot, että voitko olla hiljaa, niin se asia on jo unohtunut seuraavaan lyöntiin mennessä. Tällä ajan takaa sitä opetusta että opetetaan lapsille etikettiä, kerrataan asioita, vähän kuin koulussa, lopputuloksena se, että lapset osaisivat pitää suunsa kiinni oikeassa paikassa. Onhan tuota itsekin joutunut monta kertaa sanomaan, että viitsitkö olla vähän hiljempaa sanaa vähän korostaen. Tuleehan sitä itsekin kyllä joskus oltua vähän äänekkäällä päällä, mutta se on yleensä kaveriporukan kesken harkkarundilla, jolloin kukaan ei jaksa sanoa mitään, puhuit sitten miten paljon tahansa. Hyvin mahdollista, että kaverit nauraa kaikki yhteen ääneen niin koitappa siinä sitten lyödä. 🙂

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lapset kentälle

Etusivu Foorumit Yleistä Lapset kentälle