5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

’Läpimurto’ Odysseilta

Etusivu Foorumit Yleistä ’Läpimurto’ Odysseilta

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Odyssey vaalii huolella kultamunia tuottavan hanhensa, 2-ball putterin hyvinvointia ja kehitystä. Nyt on keksitty kaksoisinserttirakenne, joka ’yhdistää pehmeän uretaanin ja konehiotun teräksen edut’. Ja tämähän tuottaa tietenkin tuloksen, joihin muut putterit eivät pysty. ’Läpimurto, jota sinulla ei ole varaa ohittaa’. Aiotteko nyt kaikki 2-ballin tuhannet omistajat rynnätä kauppaan ja vaihtamaan kalua uuteen. Minä vielä emmin, mutta…

  Annoin pallini neitokaiselle. Olkoon sitte hänen päänsärky juåsta Odysseyn inserttiratkasuiden perässä.

  Nojoo. Eikun mä en ollu uskoa silmiäni kun näin tuon ratkaisun. Ei mee jakeluun. Osaisko joku valaista uuden insertin idean syvintä olemusta?

  Mulla on sisäpiiritietoa uuden insertin todellisesta salaisesta syvimmästä olemuksesta ja tarkoituksesta, ohi kaikkien teknisten markkinointipuheiden:

  $$$

  Jotain tälläistä uumoilinkin. Naivina yksilönä jäin kuitenkin pähkäilemään jotta onko ollut aidosti tarkoitus avittaa pelaajaparkaa pääsemään irti kolmesta putistaan. Lapsenuskoni on mennyt. Forever. Minusta tulee nyt entistäkin jurottavampi yksilö jonka kanssa pelaaminen on aina vaan tuskaisempaa.

  INI

  Today´s Golfer lehti rankkaa vanhan 2-ball Tri Hotin paremmaksi kuin uuden steel-version. TG rules.

  Nimetön

  Kiitän MNi:tä huojentavasta testitiedosta. Mutta eikö kukaan osaa selittää miksi ylipäätään tuntoherkkään uretaanikuoreen pitää upottaa teräslevy juuri siihen kohtaan millä lyödään palloa?!

  Onko ideana, että koko lyöntipinta joustaa vai mitä hemmettiä? Kohta puttereillekin pitää säätää COR -arvot ja saadaan taas sadan kirjoituksen ketju siitä ja sen laillisuudesta.

  Eikö Callawayn maahantuojallakaan ole esittää mitään järkeenkäypää selitystä uretaani-teräs-sekoilun ylivoimaisuudesta?

  Muistelisin sellaista, että olivat saaneet palautetta insertin tunnottomuudesta (tai osuman puhtaudesta tai jostain…) ja tämän takia siinä on nyt metallilämiskä, jonka pitäisi antaa parempi fiilinki.

  Ja muistaakseni moni white hotin käyttäjä siirtyi aluksi siihen dfx-malliin juuri siitä syystä, että dfx:ssä insertti oli ’tiukempi’!

  Nyt jos joku vielä ymmärtää, mitä juuri kirjoitin, niin voisi selvittää sen myös minulle!?

  Selitys on Dollarit. Jotenkin pitää pystyä uudistamaan, jotta saisi lisää kauppaa uutuuteen vedoten.

  Omasta mielestäni ko. insertillä on otettu takapakkia suurin askelin. Kokeilin putteria viime vuonna, eikä ainakaan minusta tuntunut hyvältä. Eipä niitä näytä olevan ammattilaisillakaan harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

  Vaikutta siltä että tässä ollaan juu samoilla linjoilla tupakkateollisuuden kanssa. Tuotteisiin pyritään lisäämään riippuvuutta aiheuttavia komponentteja jotta kulutus nousisi. O tempora o mores.

  Odyssey alkaa kuulostaa Sveitsissä kliinisesti testatuilta liposomeilta. Edelleenkin tärkein kehityspaikka putissa on gripin ja kenkien välissä. On tosin hauskaa seurata maagisilla inserteillä puttaavien ilmeitä, kun itse upottaa putteja vanhanaikaisella ’neekerimallin’ (anteeksi rasismi) putterilla. Voi melkein kuulla niiden kiihdyttävän kierroksen jälkeen kauppaan…

  🙂

  menin ja ostin tämän uuden Odysseyn putterin ja hyvältä tuntuu. Tosin taitaisi olla ihan sama kumpaa käyttäs, vanhaa vai uutta.

  tos

  Heheh.

  Wilsonin uudet high-end putterit on aika metkoja, sekä varteen että lapaan voi valita painot niinkuin draiverissa ikään. Enemmän ideaa?

  Oma nykyinen putterini maksoi 27 euroa + postikulut. Tunnokas cord-grippi ja painoa sopivasti. Uppoaa.

  On tuo ’white Steel’ ollut bägissä jo pari kuukautta ja hyvältä tuntuu vieläkin. Edellinen oli pelkkä white hot ja nyt tuntuu putit paljon paremmalta.

  Kallis vehje, mutta sitä vartenhan tässä töissä käydään…

  Eihän tuo mikään kallis ole, vaivaiset 170 $.

  No joo. Mä maksoin omasta 169$ 😉

  Paraikaa San Josessa ja taas meni tili Golfsmithiin. Ei sais mennä siihen liikkeeseen tulee aina kalliiks.

  Ja lauantaina pelaamaan…

  Ostin uuden metallilämiskällä varustetun Odysseuksen ja vain siitä syystä, että sen kahva oli niin upean punainen. Tosin nyt tuli jo Hoganin putteri, jossa kahva on komean vihreä. Ostanko nyt sen, jotta kaikki muut olisivat kateudesta vihreinä? Kaikilla puttereilla olen saanut kuitenkin aina sen kuuluisan viimeisen putin uppoamaan.

  Odysseushan kukisti Troijan puuhevosen avulla. Olisiko se insertti sittenkin pitänyt olla puusta veistetty?

  Tosin alkuperäisestä kysymyksestä hieman sivupolulle poiketen. Vaihdoin ’raitin’ leftiksi. Grippikin piti samalla vaihtaa, ja varrestakin sahata. Johan rupesi uppoamaan, vika putti.

  Akustiikka on minulla siis edelleen kunnossa vain ajurissa. Mutta pallot peräkkäin kuin salaojan kaivajalla.

  Henkilökohtaisesti koen pehmeän insertin tasoittavan mahdollisia golfpallojen välisiä tuntuma- ja kovuuseroja kernillä (pelaan löytöpalloilla).

  Nimetön

  Taidan päätyä compromise’een: vaihdan siihen enempi blade-malliseen 2-balliin, jossa on valmiina myös suuntausviiva pallojen päällä. Kun putti on eri osa-alueista ehken parhaiten hallussa, vieköön se sitten viimeisetkin siemenperunat.

  PS. Ostin muuten vaimolle synttärilahjaksi uuden bägin eikä voi kuin ihastella (Go-Spider -merkkinen). Yksityiskohtina mm. omat lokerot kännykälle, silmälaseille, kukkarolle jne. Muutenkin tavaratilaa runsaasti. Käy sekä kantobäginä että kärryissä, jolloin tukijalat ovat sidottavissa tarraremmillä kiinni niin etteivät sojota joka suuntaan kuten minun vanhassa Callawayn kantobägissäni tapahtuu. Siis 5 tähteä Spiderille.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: ’Läpimurto’ Odysseilta

Etusivu Foorumit Yleistä ’Läpimurto’ Odysseilta