23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Lämpö lisää mittaa

Etusivu Foorumit Yleistä Lämpö lisää mittaa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • jpk

    Oletkos huomannut lyöntimitan kasvaneen näin helteellä? Itsellä selkeetä lisäystä…vai voiko olla tekniikka virhe 🙂

    Vanha totuus on tämä: Lämmön vaikutus pituuteen on tiedetty siitä asti, kun ensimmäinen metsäsuomalainen kokeili avantouintia.

    Kyllä lämpöaalto vaikuttaa myös golfissa: pallo toimii paremmin, notkeammat lihakset, kovemmat väylät, ohuempi ilma, kuivempi ruoho ja nyt on vielä ollut tuultakin apuna. Rautamailoilla noin maila on nyt ollut lisää, Ajurilla sunnuntaina poksahti kunnon pommilla n. 60m lisää normaaliin; Pallo pysähtyi väylälle vasta 281m päähän (ERG#18).
    :-))

    Muistan joskus lukeneeni, että golfpallot valmistetaan toimimaan optimaalisesti noin +25 asteen lämpötilassa pelattaessa.

    KL

    naurulokki kirjoitti: (20.6.2006 8:31:15)
    Muistan joskus lukeneeni, että golfpallot valmistetaan toimimaan optimaalisesti noin +25 asteen lämpötilassa pelattaessa.

    Tarkoittaako tuo ruumiinlämpöä….? Muussa tapauksessa suomalaisille pitäisi kehittää ihan oma pallo, meillä kun heinäkuunkin keskilämpötila on vain tuossa 17 asteen kieppeillä.

    Partin keroman minäkin olen kylmässä vedessä huomannut. Tai ehkäpä kyse on pienestä Off Topicista, koska aiheen nimi ennemminkin pitäisi mahdollisesti olla: Kylmä lyhentää, eikä tosiaankaan kangista

    Mutta itse aiheesta:

    Näinhän tuo menee. Lämpötilan noustessa 15 => 25+ lyöntimitta kasvaa yhden mailan ja drive 10 – 20 m. Partin tapauksessa kyllä väitän, että kyse on sylkykuppiin joutavasta tekniikan kehittymisestäkin !

    Mur ?

    BTW: Nyt kun on ollut aika kuiva kevät ja veulat ovat aika kovia ja karvattomia ajoittain, on hämmästyttävää kuinka pitkiä lyöntejä saa epäonnistuneillakin lyönneillä, kunhan vaan saa vähän roota aikaiseksi. Käsittämättömiä rulleja välillä tulee aivan kädettömillä lyönneillä.

    Henkka kirjoitti: (20.6.2006 13:56:50)
    Nyt kun on ollut aika kuiva kevät ja veulat ovat aika kovia ja karvattomia ajoittain, on hämmästyttävää kuinka pitkiä lyöntejä saa epäonnistuneillakin lyönneillä, kunhan vaan saa vähän roota aikaiseksi. Käsittämättömiä rulleja välillä tulee aivan kädettömillä lyönneillä.

    Ja parasta tässä on se, notta näitä karvattomia, kädettömiä olosuhteita ei talvella muista enää kukaan, mutta pitkiä sivalluksia on kiva muistella munatoti kourassa, villasukat jalassa, takkatulen loisteessa, räntäsateen piiskatessa ikkunaa ja tuulen vonkuessa nurkissa kuin kuolinkamppailua käyvä narkomaani…

    Huomannut olen juu, menee pallo paaaaljooon pidemmälle mettään piiloon.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Lämpö lisää mittaa

Etusivu Foorumit Yleistä Lämpö lisää mittaa