Aihe: Läheltä piti / osumia - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Läheltä piti / osumia

Etusivu Foorumit Yleistä Läheltä piti / osumia

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189151 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko osunut vai kuinka laheltä on liipannut? Omani 1.) Eräällä 201m par 3:sella takana tuleva humautti griinin yli kun putattiin. Ei kuulemma koskaan avaa pitempään kuin 180m. 2.) Puttailin noin 1m puttia par 5:sella kun takana tuleva löi pallon omani viereen noin 20cm päähän eikä se ollut rulli vaan pysähty siihen.

  #503257 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pahin läheltäpiti tilanne oli Ruuhikoskella, kun pelasimme neljän ryhmässä ja takana tuli kahden pelaajan ’ryhmä’, joista kumpikin pelasi punaisilta. Taisi olla viitosväylä, kun olin juuri lyönyt palloni ja jäin odottamaan, että vieressä oleva kaveri lyö, niin pallo pamahti metrin itseni vasemmalle puolen ja rulli sitten jonkin matkaa. Mitään ei kuulunut. Mulla meinas palaa hihat siinä tilanteessa ja meinasin jo ottaa pallon ja heittää huitsin nevadaan. No isäni siinä kuitenkin hillitsi ja nostin vain pallon tiille.

  Anteeksipyyntöjä ei tältä tyypiltä tullut. Aika törkeää, mutta onneksi erittäin epätavallista. Muita pahoja läheltäpiti tilanteita ei ole tullut, tai ainakaan ne ei ole tuntunut niin pahalle, kun on tultu nöyrästi pyytämään anteeksi.

  #503258 Ilmoita asiaton viesti

  Puttasin pari vuotta sitten ainakin viiden metrin

  päästä.Läheltä piti. Ei mennyt ohi kuin kymmenen

  senttiä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Läheltä piti / osumia