26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Lady Irons

Etusivu Foorumit Yleistä Lady Irons

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen alkanut etsiskelemään vaimoille (hcp 30) uusia naisten rautoja. Ensi vaikutelman mukaan valikoima ei ole suuren suuri. Kenellä olisi hyvä kokemus jostain pääkaupunkiseudun liikkeestä jossa todella olisi osaamista ja valikoimaan naisten mailojen suhteen.

    Hei!

    Totta, että hyviä naisten mailoja ei ole samalla tavalla tarjolla kuin miesten mailoja. Uskon kuitenkin ns. hyviin merkkeihin. Laittaisin rahani golfpörssin käytettyihin esim. Callaway X 14 on aina takuuvarma valinta. Sinänsä paras lopputulos voi olla miesten mailat, etenkin jos pituutta on n. 170 tai yli, edellyttäen että varsi ei ole stiff. Miesten mailat kun ovat nykyään uskomattoman kevyitä.

    Golf-liikkeiden ongelma on, että niiden tavoite on saada kaupat syntymään. Suosittelevat siis omasta kokoelmastaan parhaan, harvoimpa kehottavat ystävällisesti menemään naapuriliikkeeseen kokeilemaan jotain toista merkkiä.

    Lemppariliikkeeni Helsingissä on kuitenkin Herttoniemen Classic Golf. Paitsi rento meininki, niin olen todistanut vierestä, kun laittoivat stoppia miehen jumbodraiveri-vöyhötykselle. Mies kun kuvittelee, että peli paranee silmissä heti, kun iskee rutkasti tuohta golf-liikkeen kassaan. Hypistelin samassa liikkeessä naisten uutuusmailoja, mutta järki voitti, kun tulin vilkaisseeksi hintoja…

    Siis pelaan yhä edellen Taylor Maden miesten Supersteel raudoilla ja teräsvarsilla. Ovat mielestäni kauneimmat raudat, mitä tiedän. Naisena korostan erityisesti jälkimmäistä ominaisuutta: jos mailat näyttävät könköiltä ja rumilta bägissä, niin silloin ei taatusti pelikään kulje…

    Nevada Bob’sissa Lauttasaaressa on mielestäni ihan hyvä valikoima myös naisten mailoja.

    Olisiko syy naisten mailojan puutteeseen se että aika harvalta valmistajalta itseasiassa löytyy varsinaisia naisten mailoja. Mikäänhän ei tietenkään estä pelaamasta miesten mailoilla esim. seniori malliset miesten mailat voisivat käydä hyvinkin myös naisille.

    Pietro, älä rajoita etsiskelyä pelkkiin naisten mailoihin. Miesten grafiitti vartiset mailat sopivat ihan hyvin nykypäivän naisgolffarille. Asiantuntevaa palvelua, hyviä vinkkejä, valistavaa keskustelua ja lainaksi kokeiltavia mailoja ilmanostopakkoa, olen saanut Herttoniemessä Hitsaajankadulla olevasta mukavasta golfkaupasta – classic golf. Siellä (nais)golfasiakkaita kohdellaan asiallisesti.

    Siis ei mailan tarvitse olla mikään ’naisten maila’, kunhan varsi vain on sopiva kyseiselle naispelaajalle.

    Mutta jos haluaa ihan naisten raudat niin esimerkiksi minun suosimallani merkillä (Cleveland), on esimerkiksi naisille Wseries ja Classic collection.:-) *MAINOS*

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lady Irons

Etusivu Foorumit Yleistä Lady Irons