16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

La Serena Golf Los Alcazaresin vieressä – kokemuksia?

Etusivu Foorumit Matkailu La Serena Golf Los Alcazaresin vieressä – kokemuksia?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kenttä näyttää sivuilla aika haastavalta; vettä, hiekkaa ja joutomaata. Onko klubipelaajan paikka?

    Serena on todennäköisesti Espanjan tasaisin, kuivin ja roskaisin kenttä. Korkeuseroja ei vanhassa merenpohjassa ole. Talvella kentän pihi johtaja panee kasteluhanat kiinni, joten väylät ovat rutikuivat ja harmaat. Toinen esimerkki rahat pois turisteilta -meiningistä on roskakorit, joita ennen viime talvea oli kokonaista kolme kappaletta. Tasaisessa ja puuttomassa maisemassa vapaasti puhaltamaan pääsevä tuuli pöllyttää kentällä sinne ja lähialueille, esim. viereisen moottoritien pientareille pudotettuja roskia, joten välillä tuntuu kuin kaatopaikalla pelaisi. Lisäksi lähiympäristön vihannesviljelijöiden pelloille levittämä lietelanta antaa oman arominsa Serenassa pelailulle.

    Kyllähän täälläkin tietysti saa aikansa kulumaan. Ja sitähän kuluu, varsinkin kun resortin asuttamat ruotsalaismammat ja -papat onkivat palloja vesiesteistä tuntikausia. Vettä on kahta lukuunottamatta kaikilla väylillä, mutta lyhytlyöntiselle löytyy aina myös kuiva reitti. Joutomaa on kovaa, kuin matala bunkkeri ilman hiekkaa, ja joskus sinne on jopa edullista lyödä. Kentän todellinen haaste on usein puhaltava levante-tuuli, meri kun on kilometrin-parin päässä.

    Kenttähän olisi sinänsä hieno, jos aikanaan rahat olisivat riittäneet nykyisten wastelandienkin rakentamiseen vesiesteiksi – ja jos kentästä pidettäisiin huolta ja sen maksavista asiakkaista välitettäisiin aidosti.

    Resortti sinänsä on hinta-laatu-suhteeltaan (ks. www. stay4golf.se) hyvä vaihtoehto tukikohdaksi: asunnot ovat moderneja ja noin puolen tunnin päässä on hyviä kenttiä, mm. La Manga, Lo Romero, Las Colinas, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: La Serena Golf Los Alcazaresin vieressä – kokemuksia?

Etusivu Foorumit Matkailu La Serena Golf Los Alcazaresin vieressä – kokemuksia?