23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

KZG:n mailoista

Etusivu Foorumit Yleistä KZG:n mailoista

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • mitä mieltä olette onko hintansa veroisia? Lähinnä marazing -materiaalista tehtyjä.

    Nähdäkseni hyöty tulee siitä että KZG:n mailat rakennetaan aina jokaiselle pelaajalle erikseen. Tässä huomioidaan pelaajan svingin nopeus, mailojen lapakulmat, grippi jne.

    Mailojen raudat ovat asiallisia, niitä löytyy monia vaihtoehtoja. Muut osat, varret ja gripit tehdään tarvittaessa juuri sen merkkisistä tuotteista kuin pelaaja itse haluaa. Lapakulmat säädetään myös pelaajan haluamiksi (ts. lyöntiin sopiviksi). Miten hyviä mailat lopulta ovat riippuu myös tekijästä.

    Se että ovatko ne hintansa veroisia on jo toinen juttu. Omasta mielestäni ovat kyllä, vaikka hinta hankittaessa kirpaiseekin. Nyt jälkeenpäin tuntuu että ne ovat olleet paras golfhankintani. Olen toki kokeillut kavereiden merkkimailoja, ehkä joistain niistä sovittamalla saisi tasapainoiset vehkeet. En silti vaihtaisi omiani, mistään hinnasta.

    Jenkeissä KZG:n mailat saa teetettyä noin puoleen hintaan, mitä Suomessa joutuu pulittamaan (jos ei laske tuotikuluja, veroja yms.) Toisaalta Suomessa on erittäin ammattitaitoinen mailanrakentaja (Jorma Huotelin), jonka tekemisiin voi luottaa. Takuut ja huolto pelaa, ehkä niistäkin kannattaa jotain maksaa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: KZG:n mailoista

Etusivu Foorumit Yleistä KZG:n mailoista