12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Kysymyksiä laidasta laitaan

Etusivu Foorumit Yleistä Kysymyksiä laidasta laitaan

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190779 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kaippaisi keskustelupalstalle alaotsikoita tyyliin: -mielipiteet -välineet -vitsit -matkakertomukset/matkakohteiden arvostelu jne…. Olisi helppoa noukkia sen aihealueen aiheet luettavaksi mitkä kiinnostavat. Mitäs mielipiteitä tämä herättää :-)?

  #525258 Ilmoita asiaton viesti

  Loistava idea! Jatkoaika.com:sta voisi ottaa mallia. Eri alueet, joista voi lukea sillä hetkellä kiinnostavaa. Jatkoajassa myös ’vapaa keskustelu’ jossa voi puhua vaikka musiikista. Clubhousen keskustelu kehittynyt uuden viestitilan myötä. Kiitokset siitä Webmastereille.

  Jatkoaika.com ehkä huono esimerkki, siellähän puhutaan lätkästä ja sinne tulee tukuttain enemmän viestejä.

  Voisi olla myös hyvä jos voisi kirjoittaa vain
  yhdellä nimellä, jolla myöskin rekisteröityy. (?)

  #525259 Ilmoita asiaton viesti

  Ehdottomasti. Clubhousen keskustelusysteemi – niin hyvä ja vilkas pulinapalsta kuin onkin, ei toteutukseltaan ole paras mahdollinen. Tässä pari parannusehdotusta, vain muutama, joita tässä nyt nopeasti tuli mieleen:

  – Kirjoittajan nimimerkin tulisi olla se yksi ja sama koko ajan.

  – karkea aihejaottelu puuttuu

  – lisäksi puuttuu mahdollisuus nähdä mihin threadeihin (viestiketjuihin) on tullut uusia viestejä (ja montako) sitten viime käynnin.

  – vastausta kirjoittaessa viesti mihin vastataan ei ole näkyvissä, puhumattakaan että sen tekstiä voisi jotenkin helposti lainata.

  – muutenkin olisi hyvä jos haluaa ottaa johonkin forumilaiseen yhteyttä niin voisi lähettää hänelle suoraan sähköpostia, jotta voisi kysyä vaikka jotain yksityiskohtaa hänen kirjoituksestaan suoraan

  Mallia tällaiselle systeemille voi katsoa linkistä alta, siinä on tavallaan ’kilpaileva’ täysin harrastajapohjalla toimiva keskustelufoorumi. Ainoa vaan, että resurssien ja mainonnan puutteen takia aika harva golffaaja on löytänyt nuo palstat. Tuo forum pyörii Yabb-nimisen ohjelmiston voimin, ja sallii kaiken yllä mainitsemani. Ainoastaan keskustelijoiden määrässä se jää huimasti clubhousen jälkeen… vielä toistaiseksi. =)

  Lue lisää: Golfarit.net – forum

  #525260 Ilmoita asiaton viesti

  Toimivan keskustelupalstan mallia voi ottaa esim. Offroad Sanomien saitilta. Pakollinen rekisteröityminen viime vuonna karsi pois nimimerkkien takaa huutelijat/v…tuilijat. Toisaalta kyllä keskustelijoiden määrä myös tippui, koska omalla nimellä keskusteleminen tuntui olevan korkea kynnys monelle.

  Lue lisää: http://www.offroad-sanomat.net

  #525261 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Toi nimerkin ’zapal’ antamat uudet nettiosoitteet voisivat tuoda enemmän naisia mukaan näihin juttuihin. Ehkä hän on opettelemassa vaipan vaihtoa.

  Näillä sivuilla juttuja pyörittävät suurimmaksi osaksi samat karjut ja kohta levy alkaa pyöriä uudestaan. Mitä enemmän asiat kiinnostavat toisia, sitä vilkkaampaa mielipiteiden vaihtokin on.

  Lue lisää: Golfpiste

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kysymyksiä laidasta laitaan