Aihe: Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille

Etusivu Foorumit Matkailu Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631671 Ilmoita asiaton viesti

  Suunnittelen kuukauden pelimatkaa Malagan ja Marbellan tienoille huhti-toukokuussa. Onko kenttäsuosituksia? Millainen on esimerkiksi Mirafloresin kunto, jonne kuukaudeksi pääsee pelamaan melko edulliseti, kai noin 400 eurolla.

  #633489 Ilmoita asiaton viesti

  Monella kentällä on hyviä kk tarjouksia. Vapaa pelioikeus kuukaudeksi.
  Se mitä sitten haluaa, kentän kunnolta, peliajoilta, peliseurasta. Riippuu kentästä.
  Tervetuloa

  Mr Cool

  #633490 Ilmoita asiaton viesti

  Miraflores oli tammikuussa heikoimmassa kunnossa näistä neljästä pelatusta kentästä:
  Capobino, Calanova, Santa Maria ja Miraflores. Muutamilla viheriöillä oli pintojen vaihto meneillään. Ei ole tietoa kuinka laajaa tuo remontointi tulee olemaan. Melko nopeastihan nuo
  pinnat tulevat pelattaviksikin tuolla Etelässä. Muilla kentillä olivat tosin väylätkin paremmassa kunnossa. Mirafloresin väylästö on kivan vaihteleva ja siirtymät lyhyet mikä on plussaa. Miinuksena pidän sitä, että kentän laidat on vuosien saatossa rakennettu järjettömän ahneesti täyteen. Varsinkaan kun monetkaan rakennukset eivät ole arkkitehtuurin kauneimpia kukkasia.

  #633491 Ilmoita asiaton viesti

  Joskus kauan sitten kun olin tuollapäin koko kevään, otin kolmen kuukauden tarjouksen kahdelta kentältä, Mijas ja Torreqebrada. Päädyin valitsemaan Torren lähinnä kentän kiinnostavuuden vuoksi. Hyvä valinta silloin. Esimerkiksi Mirafloresiin verrattuna Torre (ainakin siihen aikaan) oli kertaluokkaa parempi.

  Hinta tuolloin oli muistini mukaan oli kolmelta kuukaudelta suomalaisen kausimaksun luokkaa. Ja sillä sai vaimokin pelata, jonkinlainen perheoikeus. Taisi olla 115000 pesetaaa ja vuosi oli 1995.

  #633492 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos ystävällisistä neuvoista. Vielä kyselyäni jatkaisin sen verran, että mitähän kenttää suosittelisitte sellaiselle, joka ei oikein golfautosta tykkää. Torreqebradaan taitaa olla auto välttämätön. Miraflores on taas käveltävissä, kuten El Chaparralkin juuri ja juuri. Mutta onko muita kenttiä jalkamiehelle? Ja sellaiselle, joka ei kuukaudesta ihan maltaita maksaisi.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille