26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille

Etusivu Foorumit Matkailu Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Suunnittelen kuukauden pelimatkaa Malagan ja Marbellan tienoille huhti-toukokuussa. Onko kenttäsuosituksia? Millainen on esimerkiksi Mirafloresin kunto, jonne kuukaudeksi pääsee pelamaan melko edulliseti, kai noin 400 eurolla.

    Monella kentällä on hyviä kk tarjouksia. Vapaa pelioikeus kuukaudeksi.
    Se mitä sitten haluaa, kentän kunnolta, peliajoilta, peliseurasta. Riippuu kentästä.
    Tervetuloa

    Mr Cool

    Miraflores oli tammikuussa heikoimmassa kunnossa näistä neljästä pelatusta kentästä:
    Capobino, Calanova, Santa Maria ja Miraflores. Muutamilla viheriöillä oli pintojen vaihto meneillään. Ei ole tietoa kuinka laajaa tuo remontointi tulee olemaan. Melko nopeastihan nuo
    pinnat tulevat pelattaviksikin tuolla Etelässä. Muilla kentillä olivat tosin väylätkin paremmassa kunnossa. Mirafloresin väylästö on kivan vaihteleva ja siirtymät lyhyet mikä on plussaa. Miinuksena pidän sitä, että kentän laidat on vuosien saatossa rakennettu järjettömän ahneesti täyteen. Varsinkaan kun monetkaan rakennukset eivät ole arkkitehtuurin kauneimpia kukkasia.

    Joskus kauan sitten kun olin tuollapäin koko kevään, otin kolmen kuukauden tarjouksen kahdelta kentältä, Mijas ja Torreqebrada. Päädyin valitsemaan Torren lähinnä kentän kiinnostavuuden vuoksi. Hyvä valinta silloin. Esimerkiksi Mirafloresiin verrattuna Torre (ainakin siihen aikaan) oli kertaluokkaa parempi.

    Hinta tuolloin oli muistini mukaan oli kolmelta kuukaudelta suomalaisen kausimaksun luokkaa. Ja sillä sai vaimokin pelata, jonkinlainen perheoikeus. Taisi olla 115000 pesetaaa ja vuosi oli 1995.

    Kiitos ystävällisistä neuvoista. Vielä kyselyäni jatkaisin sen verran, että mitähän kenttää suosittelisitte sellaiselle, joka ei oikein golfautosta tykkää. Torreqebradaan taitaa olla auto välttämätön. Miraflores on taas käveltävissä, kuten El Chaparralkin juuri ja juuri. Mutta onko muita kenttiä jalkamiehelle? Ja sellaiselle, joka ei kuukaudesta ihan maltaita maksaisi.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille

Etusivu Foorumit Matkailu Kuukaudeksi pelaamaan huhti-toukokuussa Malagan ja Marbellan tienoille