28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Kuka voitti Paloheinässä 5000 euroa?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka voitti Paloheinässä 5000 euroa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Millaiset olivat Paloheinän range-kilpailut ja kuka voitti 5000 euroa?

  Naapurisivusto (golf.fi) oli tälläkertaa nopein uutispalvelu.

  Lue lisää: Ari Savolainen pokkasi 5000 euroa Paloheinän tarkkuuslyöntikisassa

  No se riippuu siitä, että mihin aikaan tuo naapurin uutinen tuli verrattuna tähän mun linkkiin…

  Voi olla, että mä hävisin…

  Joka tapauksessa tulos oli jo kerrottu tässä ennen kuin tämnän ketjun aloittaja kysymyksensä esitti!

  Olisi taas kannattanu lukea vanhoja viestejä ensin!!!!!! 😉

  Lue lisää: raportti

  Tänään tuli lopultakin käytyä Paloheinässä ja vilpittömästi voin sanoa, että yllätyin positiivisesti. Kilpailujärjestelyt oli ammattimaisesti hoidettu ja tilaisuudesta jäi hyvä mieli. Oli kiva katsoa ja vertailla ammattilaisten Swingejä. Mielestäni janne Mommon Swingi on sulavin kaikista, vaikkei hän kilpailua voittanutkaan. Voittaja Ari Savolainen oli tarkkuudessa ylivoimainen, joten palkinto meni reilusti oikealle henkilölle. Onnea kaikille voittajille!

  LÄMMIN KIITOS JÄRJESTÄJILLE. TOIVOTTAVASTI TEETTE TÄSTÄ JOKAVUOTISEN TAPAHTUMAN!

  Ps. Hienoa, että myös golfpiste.com oli edustettuna.

  No niis uusintojen organisoinnissa oli hiukan parantamisen varaa, mut toki edelläkävijä tekee aina pieniä virheitä… 😉

  Aika hyvin meni ottaen huomioon, että ensikertalaiset oli asialla. Eihän ihan kaikkea voi etukäteen ottaa huomioon millään!

  Luulen, että proot oli ihan tyytyväisiä ku uusinnat ja niiden säännöt treenattiin eka amatöörien kanssa… ne meni sit hiukan eri tavalla ammattilaisilla. Onneksi!!!

  Organisaatio toimi ja leikkimielisen kisan arvosana oli ehkä 9+. Miinukset tuli tuomarien alkuerimielisyyksistä osumien tulkinnasta ja äkkikuolemakarsinnasta amatöörisarjassa… Mut silti..

  Loistavaa!!!!!

  Nimetön

  Kilpailupäivän tulokset on näköjään luettavissa Paloheinän sivuilta.

  http://www.paloheinagolf.fi

  Juu kyllä luin tuon sinun viestisi ja se oli mielestäni ensimmäinen uutinen. Luin sen viestin vain hieman epätarkasti (tai sitten se oli kirjoitettu hieman siten 🙂 koska en tajunnut että siinä kerrottiin Savolaisen voittaneen 🙂

  Tuo on totta! Sanoin hiukan tyhmästi:

  ’Ammattilaiset osu jo kohtuuhyvin maaleihin ja Ari Savolainen oli ylivoimainen läpi kolmen pelatun kierroksen. Minni tais olla about 6.’

  Ajattelin vain, että tuosta sen ymmärtäisi, mutta toki asiat pitää sanoa aina suoraan, ettei tulkinnan varaa jää! Tiedän kyllä sen ja myönnän virheeni. Pahus!

  Itsekin piikittelisin ketä tahansa noin tyhmän raportin postittamisesta… mut ku olin niin onnessani omasta hyvästä sijoituksestani… eli sori!

  🙂

  Nimetön

  Ilmeisesti kilpailut menivät kokonaisuutena hyvin? ..Kuten asiaan kuuluu, niin kohta tulee kritiikkiä niiltä jotka eivät edes paikan päällä olleet, mutta haluavat kritisoida muiden tekemisiä. Jos ei muuta keksitä, niin aina voidaan vedota siihen, että ’törkeää mainostamista’

  ’asiaton viesti’

  Helsingin Paloheinän 9-reikäisestä kentästä voidaan olla mitä mieltä tahansa, mutta kyllä tämän päivän kilpailut palkintoineen osoittavat sen, että kenttä on aikuisten oikeasti viemässä suomalaista golfia eteenpäin ja he (helsingin City golf ry/ Paloheinä golf oy) haluavat tarjota pelaajille ja katsojille elämyksiä. Erityisesti mahtavaa on se, että amatööreillä on mahdollisuus kohdata Huippuammattilainen samoissa (leikkimielisissä) kilpailuissa?

  Kiitos Paloheinä!

  Nimetön

  tarkkuuskilpailun maalit ovat vielä paikoillaan muutaman päivän, joten sinne voi mennä kokeilemaan, että kuinka vaikeata tai helppoa osuminen on.

  Nimetön

  Saamani tiedon mukaan, alkuviikosta Paloheinän nettisivuille ilmestyy kilpailutapahtumasta kuva- sekä videomateriaali.

  Mielenkiintoista nähdä voittajien lyönnit videokuvana.

  Nimetön

  Ok kisat. Oli vain pirun kylmä ja se varmasti vaikutti lyönteihin, mutta eihän sille kelille järjestäjät mitään voi.

  Näin vain ammattilaiskisan ja kisaajat löivät kyllä hyvin vaikka osumia ei niin paljoa tullutkaan. Sitä jäin ihmettelemään miksi moni kisaaja yritti osua niihin lähinnä oleviin maaleihin valtavan korkeilla pitchilyönneillä. Maalithan olivat tällaisia mainoslakanoita jotka olivat suurin piirtein pysysuorassa lyöntipaikkaa kohden, jolloin korkealta putoavalla pallolla niihin on vaikea osua. Eikös ’suora-ammunnalla’ olisi voinut osua paremmin? Tosin Kakko löi aika paljon näitä suoria lyöntejä muttei voittoa tullut.

  Niitä laakalyöntejä on hiukan vaikeampi lyödä, ko joutuu lyömän vajaita lyöntejä. Ei semmosiin ole tottunu… enpä huomannu montaakaa laakalyöntiosumaa. Tosin ei niitä yrityksiäkään kauheesti ollu… Lähimpään maaliinhan kaikki kyl veti semmosia laakoja…

  Nimetön

  Eilen kävin Paloheinän rangella kokeilemassa noita kilpailumaaleja jotka ovat vielä paikoillaan ja osuin kolmeen kohteeseen kymmenestä, eli hyvin olisin kilpailuissa pärjännyt tuolla saldolla. Harmi kun oli muita menoja lauantaina.

  No joo, mut kilpailutilanne on aina hiukan eri tilanne… oli vaikee pysyä lämpimänä.

  Prootkaan ei osuneet ko keskimäärin kerran tai pari…

  Kisasin 2 sarjaa ja osuin vain (3+0). Näkemäni perusteella uskallan kumminkin lähteä viivalle aika monen suomalaisen pelaajan kanssa.

  Jos kohteet ovat vielä paikalla, niin minua vastaan voi ottaa haastekisan. 5 sarjaa 20 palloa/sarja. Jokainen sarja on arvoltaan 500e. Saa nähdä paukuttelenko henkseleitä vai olenko tosissani 😉

  puh. 040-596 54 54

  ps. Pelasin amatöörivoittaja Sannan(14-v tyttöjuniori) kanssa ensimmäisen kierroksen. Meinasin kysyä, että onko clubnimimerkkisi ’raksutiikeri’ vai ’vieraspelaaja’ tai jokin niistä pitkälyöntisistä. Kummallisesti ne clubinnimimerkit on pois paikalta tai kärkisijoilta.

  (Ja mulla ei ole kyseisiä nimimerkkejä vastaan mitään, kunhan tuli vaan ekana mieleen)

  Raksutiikeri oli se kaveri, jolla oli grippi mailasta väärinpäin.

  Kävin edestakaisin paikalla. Hieno swingi sinulla – siitä voisi moni tuuppari ottaa mallia.

  Tätä kommenttiasi en vain ihan ymmärtänyt: ’Kummallisesti ne clubinnimimerkit on pois paikalta tai kärkisijoilta.’

  Eikö golfiin liittyvään keskusteluun ole oikeutusta osallistua ellei osoita pätevyyttään mainitun kaltaisissa kisoissa? Vaikka täällä hengaileekin useita PGA-tourin lyöntipituustilastot pilkkanapitävää ksTsebaa, en ole nähnyt kenenkään etu- tai jälkikäteen uhoavan päihittävänsä ammattilaiset mainitussa kisassa.

  Niin no mä tulin toiseksi amatöörisarjassa… siihen riitti kaks osumaa. Yks jatkokarsinnassa ja yks finaalissa. Eli lasken tuon aika lailla vahinkovoitoksi…

  Eli kärkisijoilla oltiin! 😉

  Se siitä nimimerkistä… 🙁
  No oikeen nimen aika moni jo tiesikin…

  Amatöörisarjassa oli vain muutama kaveri, jonka tekniikka ansaitsi suurempaa ihailua. Olihan siellä monia kohtuuhyviäkin toki. Itse yritän kuulua noihin jälkimmäisiin, vaikka en kyl aina onnistu siinäkään…

  Mut proot oli kaunista katseltavaa, ja tarkoitan nyt swingejä en pelkästään Minniä! 😉 Niiden lyönnit oli vaan niin rentoja ja tehokkaita.

  Ehkä ko. kisa osaltaan todisti, että vain harvat harrastavat golffia kilpailumielessä. Olisi luullut kisassa olevan enemmän porukkaa.

  Hyvä jos tekevät tästä perinnekilpailun. Varmasti ensi vuonna on jo isompi porukka tavoittelemassa tuota rahakasta pääpottia.

  Paloheinän sivuilla näytti olevan kuvat kilpailupäivästä.

  http://www.paloheinagolf.fi/tarkkuusgal.php

  Lue lisää: Kuvia tarkkuuslyöntikilpailuista

  Ihan hienoja kuvia… amatööreistäkin. 🙂

  Nimetön

  Missä niitä Paloheinän kilpailuista kuvattuja swingi-videoita on?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Kuka voitti Paloheinässä 5000 euroa?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka voitti Paloheinässä 5000 euroa?