23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kuka tykkää pitkistä raudoista?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka tykkää pitkistä raudoista?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • DCI

    Omasta mielestä pitkät raudat hakkaa minkä tahansa puumailan mennen tullen. En tiedä mistä johtuu mutta puut ei herätä yhtään luottamusta. Raudat vaan lentää hyvin ja on sairaan tarkkoja. Onko muita saman linjan pelaajia?

    on…

    Mailojen kehitys näkyy siinä, että kun aloitin golfin peluun reilu parikymmentä vuotta sitten, pelimiehet löivät väylältä taotuilla rauta-ykkösillä ja kakkosilla.
    Tämän päivän huiput kehuskelevat, miten helposti pallo nousee raffista puu-seiskalla.

    Tykkään pitkistä raudoista…varsinkin väylältä.

    Pitkär raudat ovat kivoja väylältä.

    Jos ole savella tai raffissa esim raita 4 ei ole kovin loistava valinta. Puu7 on. Pallo lentää vaikka osuma tulisi vähän duffina.

    Rauta 4:n voi korvata lyömällä esim. hypridillä ottamalla varren alaosata kiinni. Lentorata on tietenkin matalampi.

    Itse pidän enemmän pitkistä raudoista kuin väyläpuista,koska mielestäni rautamailoilla saa puhtaamman osuman ja lyönnin pituus on paremmin hallittavissa.

    Juu ite en ole kovin pitkään vielä pelannut, mutta jokatapauksessa maila valikoimassa ei ole kuin rautasetti 3-SW ja draiveri.

    Muita puita en aio hankkia koska lyönteihin saa mittaa aivan tarpeeksi pidemmillä raudoilla ja lyöntien hallinta on muutenkin helpompaa.

    Pitkissä raudoissa on *******a!!

    Aikoinaan jossain alan lehdessä (golf-alan) kyseltiin Tourin pelaajilta, että kumman valitsisivat, golfin vai seksin.

    Osa pelaajista jättäisivät seksin pois. Mm. Nick Faldo (muistaakseni)sanoi, että mikään ei voita hyvää osumaa rauta 3:lla. Fiilis on parempi kuin seksi.

    Kirjoituksessa oli hyviä komennteja pelaajilta. Harmi kun ei muista missä lehdessä tämä oli. Joku ulkomaalainen läpyskä se oli. Muistaako joku lukeneensa artikkelia?

    Nyt olen viime aikoina oppinut luottamaan pitkiin rautoihin, varsinkin rauta kolmeen. Mutta bägissä on vielä tilaa puille 1, 3, 5 ja 7, lähinnä tiiltä tai raffista lyöntiä varten. Minä en ikinä ole pitänyt pitkien rautojen lyömisestä tiiltä, enkä oikeastaan muidenkaan rautojen. Ne on tarkoitettu maahan!

    Pitkistä raudoista on eniten hyötyä avauslyönnissä. Kun tatsi on varma pallo löytyy lähes poikkeuksetta keskeltä väylää ja tarpeeksi pitkältä.

    Väyliltä harvemmin joutuu käyttämään, ellei ole mokannut avauslyöntiä tai kyseessä on lyhyt parvitonen, jolla voi tavoittaa griinin jo toisella.

    Minä. tänään oli pelikaverit ihmeissään, kun löin rautakakkosella säännöllisesti pidempiä ja tarkempi avauksia, kun he upouusilla draivareillaan. Kapeat pitkät välit meni komeasti kahdella raudalla päälle. Ihanaa, en ikinä vaihda niitä yhteenkään hybridiin tai puuhun. Sitäpaitsi onhanse pelimiesmäistä pelata yli 10 v. vanhoilla raudolla mukavaa tulosta. Ihmetyttää lehtien vinkit heittää raudat pellolle ja ottaa tilalle hieman raskaampaa kamaa, mutta kai se niin on että vain harvat pitävät/luottavat pitkistä rautodoista. Vinkkinä kaikille, että esim rauta-2 kannattaa olla hieman löysempi toki myös pidempi kuin muut raudat, sekä isommalla lavalla varustettu.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Kuka tykkää pitkistä raudoista?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka tykkää pitkistä raudoista?